EMB-fan vagyok régóta, de csak most kapcsolódom be a fórumba. Miről is van szó, mely könyvekről? Megtisztelnél, ha nekem is elküldenéd (cs.kukucs@freemail.hu)
van egy magyar honlap, amelyen a Mester nemrégiben megjelent művei kritikáit lehet olvasni, egész kellemes, valós és korrekt, sőt olykor egészen pofás megfogalmazásban:::
FoxAlfa1 (scutty :D ) ! Úgy emlékszem egyszer már kaptam egy listát, de azért küldd el még egyszer légyszi, hátha van közte újabb fordításod is. Szörnyű idők jönnek, ha nem lesznek új megjelenések! Ennyire kevesen olvasnak McBain-t? Talán év végére, a szokásos megjelenési időszakra csak meglep minket a kiadó egy (két?) új kötettel!
bocs, még csak annyit, hogy az előbbiben szereplő FoxAlfa1 a legutóbb kapott bejelentkezési kódom, vagy mifeném, de még mindig a Scutty név jelenik meg, magam se tudom, miért. Gondolom, Neked érthető; nekem nemigen.
Újra csak üdv!!!
FoxAlfa1-Scutty (...ez utóbbi mellesleg a kisebbik BEAGLE kotyánk neve, amire vagy hallgat, vagy nem...)
Sajnos, nem tudom, melyik lesz a következő EMB könyv.
A KEZET RÁ, FIÚK is csak valami elhanyagolható példányszámban jött ki. Érdeklődtem a Kiadónál, de egyelőre semmi konkrétumot nem kaptam. Két EMB könyvem van munka/fordítás alatt - csak bizakodni tudok.
Elküldtem már ezeket Neked? (Vagy akárki más érdeklődőnek???) Csak szólj, ha még nem!!! Állllllati jók!
Nekem nincs is ezzel problémám.A McBain polcom feltűnően színes:) fakó sárga, a jó öreg kávé könyvek szép pirosak, zöld és fekete.Csupa vidám szín.:) Az utolsó mondatoddal mélyen egyetértek.
szerintem angolul sem tudnad. meg jo, hogy engem sosem erdekelt az ilyesmi, csak hogy meglegyen. csoda, hogy nemelyik - de tavolrol sem minden - trilogiam egyseges :)
Az elmúlt évtizedek alatt már beletörődtem, hogy ezt a sorozatot sem fogom tudni a polcra tenni egységes formátumban. Magvető, Pannon, Gesta, Magyar Könyvklub, Gabo; a formátumok még véletlenül sem hasonlítanak (a Gabo-nál most már kétféle is van). Ma már azt vallom: mindegy hogy melyik kiadó, mindegy milyen formátum, csak jelenjen meg minél több!
Mikor megláttam az új könyveket, kicsit meglepődtem. Zsebkönyv.Kényelmesen belecsússzanik a zsebembe. Most fejeztem be a "Míg a halál el nem választ" Nagyon tetszett.A végére maga könyv kinézete, stílusa is megtetszett.:)
Hello! A saját példányom Gabó kiadvány, és már letöltöttem a honlapjukról az utolsó fejezetet. Csak gondoltam, hogy ez a Talentum kft Csitt-je más kiadás. Csitt!
Szerintem ugyanaz lehet a kiadvány. Azt hiszem a Gabo és a Talentum egy csoport tagja. Valahol Gabo szerepel kiadóként,valahol Talentum valahol pedig Gabo/Talentum
Töltsd le a Gabo honlapján lévő kiegészítést és vesd össze a saját példányoddal! Ha a könyv végén nem találod (vagy megtalálod) a letöltött szöveget, máris választ kaptál a kérdésedre.
Üdvözletem! Érdekesnek tűnt, (nekem) hogy a Talentum Kft. is adott ki McBain könyvet, többek közt a Csitt! címűt is.A kérdés az lenne, hogy a végén abban is lemaradt a fordítás? Ezer hála!
imadom, hogy kettesevel jonnek a konyvei. mar a boritok sem annyira szornyuek (illetve de, csak mashogy). egyetlen problema, hogy ezek mar megvannak (jo mindketto mellesleg). lassan beletrafalhatnanak a nehany nekem hianyzo kotetbe :)