Nagyon rajtatok van a győzelmi kényszer barátaim.Ha az Ipswich baszik kipukkadni, és ha a Leeds így nyeri sorra a meccseit elég nagy szarban vagytok.Mert ugye a Chamions League a cél.
Yool gondolom?
A PremierLeague topic'ban megnézhetjük e három csapat utolsó 4-5 mérkőzését.
60' Fowler hits the post from the spot!!!!!!! His run-in was Aldridge-esque with the stutter before striking the ball, the result was the same as Aldridge in the 1988 Cup Final - no goal. His placed effort hit the inside of the right post a foot up and rebounded to safety.
Ahova ki kellett volna ugrani: Beckett's Irish Pub
Bp. V. ker. Bajcsy-Zs. út - Alkotmány u. sarok.
Természetesen a jövőre vonatkozóan, mert mostmár ugyebár ....szhatjuk. (Sorry)
It's a fuckin' day, ahogy az angol mondaná (vagy vhogy így, mert az angolom nem fullos) erre a napra, erre az "eredményre".
Nem is tudom, hogy nem szoktam vissza a dohányzásra 32 perc alatt, mert az I. félidőben a fiúk kb. úgy mozogtak a pályán, mint én az első két kung fu edzésemen.
És amikor a 4. percben besz....tuk az első gólt, és a hátam mögött az a sok p..cs "Come on Leeds" boldogan besörözve ordibált már remegett a kezem 1 whisky után. A 2.-nál már mentem a bárpulthoz.
Szarul játszottunk - különösen az I. félidőben. Abszolút hagytuk, hogy a Leeds játsza a saját játékát, a II. félidőben ugyan próbálkoztunk ld. 1:2, de amikor Gerrard levonult a pályáról és 10 emberrel már nem nagyon reménykedtem az X-ben.
+ 1 rohadt whiskyért otthagytam egy rakás pénzt.
Rohadt szar nap.
Ó, hogy b***ná meg az egész istenverte k***a világ
azt a rühes kib****tt k***a anyja f****t.Hogy ro-
hadna meg az egész g**iláda sz*rf***ú büdös világ.
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Nem hiszem el!
Ez amiatt van, hogy kétnaponta meccs van egyhuzam-
ban, és szegény srácok képtelenek magukat kipihen-
ni.Jóhogy kikapunk, ha a Leedsnek a bajnokságon
kívül csak a BL-re kell figyelni,nekünk meg ott a
Kupa, meg az Uefa-kupa.Utóbbi ráadásul Csütörtökön
!!!!
Ennyit erről.Megyek, szájbalövöm magam.