Én is hihetetlenül boldog vagyok, de elég mérges is a fiúkra, hogy végig ennyire kellett izgulnom.
A kurva Sport1-en a négy fasz kommentátor: Nyilasi, Szendrei, Kaplár F. meg Horváth mind a Barcelonának drukkolt, és azt magyarázták, hogy a Liverpool verhető. Nem tudom, mit akartak??? Hogy egy közepes spanyol bajnoki legyen az UEFA kupa döntője?
A Liverpool minden, csak nem verhető. A Barca hiába rúgott nyolcat két bajnokin, nekünk összesen 4-et rúgott kapura két meccsen.
Csak az idegesít, hogy nem rúgtunk többet, és a második félidőben nem is támadtunk. A Hamann, Gerrard kettős kőkemény, stabil védelem, de nincs hely mellettük McAllisternek. Tudom, hogy ő rúgta a gólt, de balszélsőnek nem jó. Lassú, és alig tud futni. Nem mondom, hogy nem kell a csapatba, mert rutinos, hideg fejű öreg a fiatalok között, nagyon jó a rúgótechnikája, oda passzol, ahova kell, de NEM SZÉLSŐ. A szélre a Smicer, meg a Berger kell, meg a Barmby, ha felépül, esetleg a Diomede, ha formába jönne egyszer.
McAllister a csatárok mögé középre kell, de nem ilyen meccsen, hanem Hamann helyett vagy ha Gerrard sérült. Litmanen szintén.
Megtehette volna a Houllier, hogy McAllister helyett hozza be Fowlert, és Emile jött volna középpályára küzdeni. Akkor nem állunk be védekezni a második félidőre, és rúgunk még kettőt. Na mindegy, csak most mindenki azt hiszi, hogy a Liverpool csak védekezni tud...
Akarmit is szoltok, azert a Pool nagy taktikus! Kit erdekel a deffenziv jatek, nem az eredmeny a lenyeg? Az tokeletesen igaz, hogy a Poolnak betonvedelme van, talan az egyik legjobb a vilagon. Szerintem a meccs hose Hyppia volt, es amugy is az egyik legszimpibb liverpooli szamomra.
Gyerekek!
Kivertük a Barcát.De jó volt olvasni a hozzászólá-
sokat!
Tegnap majdnem megőrültem a tv-előtt!IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Isten a kezünkre adta az ellenséget, és megteszi
máskor is, ha kell, csak higgyünk őbenne, és tegyünk
őérette, merthisz az igazságnak is Istene ő!"
Én három napja próbáltam de nem működött a BVB honlapján a ticket shop. Csak egy fax küldési lehetőség volt. A kártyaszámot kérték, viszont a PIN kódot nem. Itt is a postai kézbesítés működik. 20DM.
Nem tudom, én neten rendeltem meg a jegyeket, még a negyeddöntő után.(Optimizmusom határtalan, az talán látszik). Mondjuk kicsit kezdek ideges lenni, mert bár a pénzt leemelték a számlámról, és azt írták, hogy postán küldik a jegyet, eddig még sehol semmi...
Azért tegyük a kezünket a szívünkre: Ha ellenünk valaki ilyen stílusú játékkal ment volna tovább, azt hiszem, mindannyian köpködnénk, hogy micsoda deffenzív játék volt ez.
A 2 meccsen összesen volt kb. 3-4 épkézláb támadásunk, ami azért nem túl sok.
Remélem Litmanen felépül a döntőig, mert nagyon hiányzik a középpályáról.
Bár az is igaz, hogy jelenleg a miénk Európa legjobb védelme. De a döntőn támadni is kell majd...
YOU'LL NEVER WALK ALONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok minden igazhitű Liverpool szurkolónak.Csodálatos estét szerztek minden ANGOL FUTBALL szimpatizánsnak.A Barcelona'n túllépni, ráadásul a döntőbe...az igen.
Overmars nyiltakozta ha jól emléxem, mely szerint nagyon nem kívánja a Barca'nak azt, hog Liverpool'val kerüljön össze, mert rendkívül veszélyes csapat.
(igaza lett)
Viszont félek a döntőtől és főleg attól, hogy a Pool az Ágyúsok sorsára jut.Oda vissza 9-et rúgott az Alaves!:(
Persze a Pool kiváló gárda, de akkor is nagyon tartok a Dortmund'i finálétól.
Kluvert fejel...KIMARAD...anyád, de meleg volt, mindjárt beszarok, ezeknek a ratyiknak max. az egyenlítésre van esélyük. Rivaldo nem csinált még semmit, csak ezután is így maradjon!!!!