Mivel úgy érzi, a Pool végre leválthatja a ManU-t a trónon, ő sem akar kimaradni egy új, nagy LIVERPOOL szerepléséből. Ezért a nyáron további 4 évre elkötelezi magát a Pool-hoz!!!
Köszi, tényleg jó, csak ne pofázna alatta az a hülye riporter.
És köszi LFC fannak a címeket, a http://anfieldfc.footballhomepage.net/ tényleg jó, megtaláltam a Poor Scouser Tommy-t, ami a kedvenc Liverpool dalom, olyan, mint egy brit népdal (tudom, hogy olyan nincs, de vannak benne ír elemek is az angol mellett).
Peluskirálynő...
:)
Ez jó:)
Az a Celtices You'll never walk alone tényleg tuti!
Gyerekek!
Úgy érzem, történelmi pillanatokat élünk meg.
A Liverpool feltámadt!!!Minden Vörösök egyesülje-
tek!
Go Reds!
Te inkább arról beszéljél,hogy sikerült már Del Piero posztert találnod?:(((
Szerintem biztos van fan club is oda szívesen várnak ilyen veled egykorú 10-12 éves kislányokat.
Bocs az off-ért csak vannak ilyen primitívek akik miatt kénytelen az ember néha offolni.
Persze,hogy érdekelne.
Nekem eddig csak a milánói FdL előadásában volt meg,hát az se semmi,de szívesen meghallgatnám a Celtic szurkolók előadásában is.
Nagyon megkösszönném ha átküldenéd.
Ezt a hozzászólást főleg Prince miatt teszem, de ha estleg érdekel valakit a YOU'LL NEVER WALK ALONE akkor írja meg az aktuális e-mail címét és én elküldöm azt.
alig több 300 kbyte és atomkirály a hangzás, bár nem a Liverpool henem a Celtic szurkolói éneklik a Celtic Park'ban.
Hellosztok!!!!!!!Én is egy nagy LFC drukker vagyok
de még csak 14 éves!10 évesen kezdtem el drukkolni a csapatnak!Eddig egyszer voltam az Anfield Road-on,amikor otthon kikaptunk 2-0-ra a Leicestertől!!!!Apámmal voltam,mert ő ott kinnt szokott dolgozni,mármint Londonban,aztán ha már Angliában vagyunk....
A legjobb Angol liverpoolos oldalak:
www.lfc-net.com <--- A legjobb LFC-s hírek
www.koptalk.co.uk
www.walkonlfc.com
www.timbosgoals.co.uk <----Liverpool góljait letöltheted és Lejátszhatod Windows Media Playerrel.Most szerverhibái vannak,de majd rendbejön pár héten belül.
http://anfieldfc.footballhomepage.net/ <---Nagyon jó honlap és van rajta egy rohadt jó Liverpoolos zene(szerintem).az a címe hogy : "My Liverpool"
menj arra hogy "fans" majd arra hogy Liverpool Mp3
és ott lesz!!!!!
www.liverpoolfc.net
www.liverpoolfc.tv
de még van nagyon sok Liverpoolos oldal!!!!!!
Megvertük a Barcát,remélem nyerünk a Tottenham ellen!
Ja és a deffenzív taktikáról jut eszembe,hogy Houllier azt nyilatkozta,hogy a Barcelona ellen otthon kellett a stabil védekezés,mert ha kapounk egy gólt...
És ne feledjük hogy a pool több mint 100 gólt lőtt már ebben a szezonban,minden kupát is belértve!Ez több mint az Manchesteré!!!!!!!!!
Szerintem a legnagyobb tehetség a Liverpoolnál
Gerrard,de Heskey,Owen és Carragher is nagy jövő előtt állhat.
Mindenestre HAJRÁ POOL!!!!!!!!!!!! Ja és
We are going to Cardiff twice!!!!!!!!!
Kifelejtettem az FA kupa döntőt!!
Ott meg le kell nyomni az Arsenalt!
A Worthington kupát már megnyertük,itt az idő,hogy
megverjük az Alavest és az Arsenalt!!!
Gratula a győzelemhez és a továbbjutáshoz.
Jó kis meccs volt,megnéztem ma az ismétlést is.
Mit ne mondjak amikor a hosszabbítás perceiben qrva sokan énekelték a "You'll never walk alone"-t
állt a kezemen a szőr.
5ös a csapatnak és csillagos 5ös a szurkolóknak!!!
Helló,
A jegyekkel kapcsolatban nyomoztam egész nap. Ahogy én tudom április 11-ig lehetett rendelni az UEFA-tól (Dortmund fax stb.) vagy az MLSZ-től.
Dortmundom keresztűl már nem megy (ha mégis szóljatok SOS), az MLSZ-hez is megjött az igényelt mennyiség, bár ott még biztattak hátha lesz még egy utánrendelési kör (ebben nagyon nem bizok). Utazási irodáknál sem jártam sikerrel.
15-15 ezer jegy megy a két klubhoz, tehát a maradék 35 ezret lehetett felvásárolni. Abban bizom, hogy a sok Lautern drukker megszabadul a jegyétől, igy német ismerösök segítségével próbálkozom most, hátha tud valaki egy eladó jegyet.
Ha nem lesz jegyem akkor is elmegyek és veszek majd az utcán, vagy egy kocsmában nézem meg a kb. 10-20 ezer angollal akiknak szintén nem lesz jegyük.
Huszabi, ha megjön a jegy beszéljünk majd légyszí, hogy milyen biztonsági jelzések vannak rajta nehogy valami hamis jegyet sózzanak rám. Egyébként tudtok valamit a szektorok beosztásáról? Hol lesz KOP? Mennyibe kerül a jegy???
Remélem ott leszünk a stadionban mindannyian.
Én is hihetetlenül boldog vagyok, de elég mérges is a fiúkra, hogy végig ennyire kellett izgulnom.
A kurva Sport1-en a négy fasz kommentátor: Nyilasi, Szendrei, Kaplár F. meg Horváth mind a Barcelonának drukkolt, és azt magyarázták, hogy a Liverpool verhető. Nem tudom, mit akartak??? Hogy egy közepes spanyol bajnoki legyen az UEFA kupa döntője?
A Liverpool minden, csak nem verhető. A Barca hiába rúgott nyolcat két bajnokin, nekünk összesen 4-et rúgott kapura két meccsen.
Csak az idegesít, hogy nem rúgtunk többet, és a második félidőben nem is támadtunk. A Hamann, Gerrard kettős kőkemény, stabil védelem, de nincs hely mellettük McAllisternek. Tudom, hogy ő rúgta a gólt, de balszélsőnek nem jó. Lassú, és alig tud futni. Nem mondom, hogy nem kell a csapatba, mert rutinos, hideg fejű öreg a fiatalok között, nagyon jó a rúgótechnikája, oda passzol, ahova kell, de NEM SZÉLSŐ. A szélre a Smicer, meg a Berger kell, meg a Barmby, ha felépül, esetleg a Diomede, ha formába jönne egyszer.
McAllister a csatárok mögé középre kell, de nem ilyen meccsen, hanem Hamann helyett vagy ha Gerrard sérült. Litmanen szintén.
Megtehette volna a Houllier, hogy McAllister helyett hozza be Fowlert, és Emile jött volna középpályára küzdeni. Akkor nem állunk be védekezni a második félidőre, és rúgunk még kettőt. Na mindegy, csak most mindenki azt hiszi, hogy a Liverpool csak védekezni tud...
Akarmit is szoltok, azert a Pool nagy taktikus! Kit erdekel a deffenziv jatek, nem az eredmeny a lenyeg? Az tokeletesen igaz, hogy a Poolnak betonvedelme van, talan az egyik legjobb a vilagon. Szerintem a meccs hose Hyppia volt, es amugy is az egyik legszimpibb liverpooli szamomra.
Gyerekek!
Kivertük a Barcát.De jó volt olvasni a hozzászólá-
sokat!
Tegnap majdnem megőrültem a tv-előtt!IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Isten a kezünkre adta az ellenséget, és megteszi
máskor is, ha kell, csak higgyünk őbenne, és tegyünk
őérette, merthisz az igazságnak is Istene ő!"
Én három napja próbáltam de nem működött a BVB honlapján a ticket shop. Csak egy fax küldési lehetőség volt. A kártyaszámot kérték, viszont a PIN kódot nem. Itt is a postai kézbesítés működik. 20DM.
Nem tudom, én neten rendeltem meg a jegyeket, még a negyeddöntő után.(Optimizmusom határtalan, az talán látszik). Mondjuk kicsit kezdek ideges lenni, mert bár a pénzt leemelték a számlámról, és azt írták, hogy postán küldik a jegyet, eddig még sehol semmi...
Azért tegyük a kezünket a szívünkre: Ha ellenünk valaki ilyen stílusú játékkal ment volna tovább, azt hiszem, mindannyian köpködnénk, hogy micsoda deffenzív játék volt ez.
A 2 meccsen összesen volt kb. 3-4 épkézláb támadásunk, ami azért nem túl sok.
Remélem Litmanen felépül a döntőig, mert nagyon hiányzik a középpályáról.
Bár az is igaz, hogy jelenleg a miénk Európa legjobb védelme. De a döntőn támadni is kell majd...
YOU'LL NEVER WALK ALONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok minden igazhitű Liverpool szurkolónak.Csodálatos estét szerztek minden ANGOL FUTBALL szimpatizánsnak.A Barcelona'n túllépni, ráadásul a döntőbe...az igen.
Overmars nyiltakozta ha jól emléxem, mely szerint nagyon nem kívánja a Barca'nak azt, hog Liverpool'val kerüljön össze, mert rendkívül veszélyes csapat.
(igaza lett)
Viszont félek a döntőtől és főleg attól, hogy a Pool az Ágyúsok sorsára jut.Oda vissza 9-et rúgott az Alaves!:(
Persze a Pool kiváló gárda, de akkor is nagyon tartok a Dortmund'i finálétól.