Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.22 0 0 255

Sziasztok!

Tudnátok-e nekem segíteni?!

Fel van nekem telepítve Microsoft Office 2003...

Alapból a Windows(XP) nem klasszikus, hanem XP stílusban van.

Na a lényeg az, hogy a az office csomagben minden ugyanugy XP stílusú (...kék..), kivéve a görgetősáv...az klasszikus. Amúgy minden más programnál XP stilusú. Az lenne a kérdésem, hogy tudnám beállítani azt is XP stílusra?

atp Creative Commons License 2007.04.13 0 0 254

Van egy sürgős és fontos problémám, segítség kellene:

Ha képaláírások vannak beszúrva és egy előzőt törlök akkor a többit nem számozza át. Csak ha egyesével rákattintok a számokra jobbgombbal és frissítés. De van vagy 100 kép a dokumentumomban, ez nem megoldás! Ez döbbenetes! Se újra megnyitáskor se képjegyzék beszúráskor nem frissít...

Lehet valahogy frissíteni az összeset egyszerre???

Ma megnéztem az új vista 2007-es office-ét. A 3D-s dizájnra volt eszük, de ezt ott sem javították... jellemző...

eroberter Creative Commons License 2007.03.18 0 0 253
Előzmény: eroberter (252)
eroberter Creative Commons License 2007.03.18 0 0 252

Nekem meg ilyen problémám van: ha megnyitok egy Word dokumentumot, ez a szarság fogad:

tourbillon Creative Commons License 2007.03.13 0 0 251
Sziasztok,

nekem is a lábjegyzettel akadt problémám. Néhol dupla vagy tripla hasáb van a szövegben, és az előtte lévő sima bekezdéshez csak úgy enged lábjegyzetet írni, hogy a hasábokat átviszi a következő oldalra – pedig rengeteg hely van még az oldalon.
Végignéztem már egy csomó beállítást, és nem sikerül ezt a problémát megoldanom, órák óta ezen ülök.
Jaj nekem, segítsetek...
G. Peti Creative Commons License 2007.02.28 0 0 250

Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni. Word 2003-bn lábjegyzetet szeretnék beszúrni.

Beszúrás - hivatkozás - lábjegyzet OK, aztán kiírja, hogy a kezdőérték ebben a formátumban 1 és 16383 közötti lehet. 1-en van. Akkor mi a baja?

Épp a szakdolgozatírás kb. utolsó óráján tartok, és ez nagyon kifogott velem :) 

Turcsiorrú.004 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 249
A jelszó Word vagy Windows alatti?
Előzmény: lordhusy (246)
Turcsiorrú.004 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 248
A Word szövegformázása nagyban függ a nyomtató(k) típusától, beállításától.
Valamint a Word verziószámától és esetleg a telepített fontkészletektől is.
Mindez eléggé logikátlan és sajnálatos, de ez van. Nyomtatásra szánt anyagot jobb lenne például pdf-formátumban tárolni, ha van hozzá doc -> pdf konverter.
Előzmény: Hierro Nyh. (247)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2006.12.20 0 0 247

Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy az általam elmentett szöveg egy másik gépen egy sorral feljebb csúszva jelenik meg?

lordhusy Creative Commons License 2006.12.19 0 0 246

Sziasztok!

Van egy kis problemám, remélem valaki tud benne segíteni.

Word dokumentumokat régebben jelszóval levédtem, hogy más ne tudja megnyitni, sajnos azóta elfelejtettem a jelszavakat, és én sem tudok hozzáférni, pedig fontos lenne, mert szükségem van a doksikban lementett információkra.

Fel kellene valahogy törni a doksikat, van-e erre valami megoldás.

A segítséget előre is köszönöm.

Turcsiorrú.004 Creative Commons License 2006.12.13 0 0 245
Sziasztok!
Az a bajom a Worddel (Office XP Professional csomagban), hogy szimbólum beillesztése után általában újraindítja magát. A probléma a teljes Windows legutóbbi újratelepítése után, illetve kikapcsolt vírusvédelemmel is fennáll.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
Üdv,
Turcsiorrú.004
syrius Creative Commons License 2006.11.23 0 0 244

Egy kis összetett Excel Word gond:

Adott egy (Excel) oszlopban (mondjuk) 20 vezetéknév és mellette 20 keresztnév.

Ezekből szeretnék 20 (Word) dokumentumot csinálni, ahol a Kedves X Y megszólításnál X és Y helyett az Excelbeli adatbázis elemei kerüljenek.

Próbáltam a Wordben Mező.. beszúrással de nem találtam ilyesmit. Van erre valami egyszerű megoldás? Köszi.

JozsBiker Creative Commons License 2006.11.17 0 0 243

Sziasztok !

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan segédprogiról, amivel szabadon meg lehet változtatni a Word dokumentumba lementett, a dokumentum készítésére vonatkozó jellemzőket. Tehát 'Szerző', 'Létrehozás dátuma', 'Szerkesztés ideje', stb.

A file Tulajdonság ablakban lehet bizonyos dolgokat állítani, de én olyat keresnék, amivel mindet lehet. Köszi.

Jozs

petigabi Creative Commons License 2006.07.26 0 0 242
Nem tudom, még nem volt dolgom ilyennel, csak tipp: Mezőcsatolás leválasztása?
Előzmény: atonxsi (241)
atonxsi Creative Commons License 2006.07.24 0 0 241

Lehet, hogy egy kicsit egyszerűbben is meg tudom fogalmazni... A

problémám a következő:

Van egy normál Word doksi, sima szövegekkel és néhány legördülő

listával. Azt szeretném, ha ezt úgy tudnám menteni egy új fájlba,

hogy a legördülő listák már ne, csak az eredeti doksiban a listákból

kiválasztott értékek látszódanának - sima szövegként.

Megoldható ez valahogy?

Előzmény: atonxsi (240)
atonxsi Creative Commons License 2006.07.22 0 0 240
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Word doksi, amit szeretnék úgy átalakítani,
hogy egyszerűbben lehessen használni. Lényegében egy adatlapról van szó, amit sokszor
ki kell tölteni, de a kitöltendő helyekre minden alkalommal egy jól meghatározható
halmazból kerül beírásra valami. Arra gontoltam, hogy beillesztek egy legördülő listát,
amiről ki lehetne választani a megfelelő beírandó értéket. (Eddig ment.) Viszont szeretném,
ha az elkészült doksiban már csak a beírt érték látszódana, a legördülő lista nélkül. Van
vmi módszer ennek megvalósítására? Előre is nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni!
petigabi Creative Commons License 2006.06.22 0 0 239
De, az fog segíteni. Nem elég csak szakaszt törni, szakaszonként be kell állítani az oldalszámozás opcióit. Azt pedig továbbra is ugyanúgy, csak a hatókör (asszem így hívják) nem "Az egész dokumentum", hanem az "Aktuális szakasz".
Előzmény: imray (237)
Mat73 Creative Commons License 2006.05.29 0 0 238

Sziasztok!

Úgy jártam, hogy anélkül zártam be a frissen írt dokumentumot, hogy nem mentettem el előtte. Lehet ilyenkor tenni még valamit, hogy visszahozzam? A gépet még nem kapcsoltam ki.

imray Creative Commons License 2006.05.28 0 0 237
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy egy dokumentumon belül hogyan lehet megoldani azt, hogy az oldalszámozás egy adott ponttól eltűnjön, vagy hogy egy adott ponttól újrainduljon? A szakasztörés beszúrása úgy tűnik, hogy nem segít, vagy valamit rosszul csinálok.
earny Creative Commons License 2006.05.28 0 0 236
Hali!

A következő gondom van a Wordel:
Beállítgatom, hogy mi legyen az eszköztárakon, meg mik legyenek a billentyűparancsok, de amikor újraindítom a wordot ezek a beállítások eltünnek. Már az idegbaj kerülget.
A normal.dot-al való mahinálás nem segített, valamint a C:Documents and SettingsuserApplication DataMicrosoftOffice .pip fájlok törlése és ismételt létrehozása sem vezetett eredményre. Fogalmam sincs, hogy hova menti el a beállításokat ez a mocskos word. már próbálkoztam újratelepítéssel is, de semmi. :'(((((
Toadie Creative Commons License 2006.05.28 0 0 235
Az élőfej és az élőláb akár minden oldalon lehet különböző, csak az egyes oldalalakat szakasztöréssel kell elválasztani. Ez elég macerás, de én így szoktam ilyesmiket szerkeszteni. Persze, ha ez szétszedi az oldalszámozást azzal nem nagyon tudok mit kezdeni. Talán ott is lehet beállítgatni (előző sorozat folytatása...)
Előzmény: oldember (226)
Röhmer Creative Commons License 2006.05.27 0 0 234

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni: a wordben a "beszúrás" menüpont alól eltűnt a "szimbólum" opció. Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet visszavarázsolni, vagy hogyan lehet egyáltalán szimbólumot beilleszteni?

tweety83 Creative Commons License 2006.05.18 0 0 232
Valami Fontot keress rá, hátha van olyasmi, de elvileg szerintem ezt nem lehet megoldani simán,
Előzmény: imray (230)
tweety83 Creative Commons License 2006.05.18 0 0 231
Köszike...Találtam oldalt és működik :))
Előzmény: petigabi (229)
imray Creative Commons License 2006.05.18 0 0 230
Wordben lehet valahogy pl. két betűt alul egy félkörrel összekötni; a háztetőhöz hasonló ékezetet a betű alá tenni?
petigabi Creative Commons License 2006.05.15 0 0 229

Fontot (amiben azok a szép karakterek vannak) általában az éppen aktuális WindowsFonts könyvtárba szokás rakni, de nem muszály. Lehet pl. a Vezérlőpult / Betűtípusok-nál hozzáadni bemásolás nélkül is (uyanott törölni stb.) Ezután tudja használni a Word, és egyébként bármely más program is.

Igazán szép, és főleg: rendesen működő fontokat rendszerint pénzé szoktak adni...

Előzmény: tweety83 (228)
tweety83 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 228
Sziasztok!

Szeretnék a word-höz olyan szép karaktereket (mint pl: kézírás, vagy Classic angol betűkarakter.) Hol lehet letölteni ezeket? és hogyan kell installálni? Mert sehol nem találtam :((
Justis_4_US Creative Commons License 2006.03.24 0 0 227
Nem tudja véletlenül valaki, hogy Word-ös táblázatban lehet-e azt, amit Excelben, nevezetesen, hogy a táblázat fejléce nyomtatódjon automatikusan minden lap tetején? Köszi előre is!
oldember Creative Commons License 2006.03.08 0 0 226

Közben el kellett mennem, de már itt vagyok és:

Például,  úgy nagyhirtelen:

1.  Ha élőlábat használok akkor az élőfej is megjelenik és lejjebb tolja az egészet, így elcsúszik az oldalszámozás is, de a nagyobbik baj, hogy minden lap aljára ugyanazt teszi oda, holott a képen bemutatott megjegyzés csak arra (2.oldal) az oldalra kell. A többi oldalon vagy nincs megjegyzés vagy teljesen más. Ezért nem lehet egységesen Élőláb-élőfej megoldást alkalmazni. Szerintem!

Talán igazad van, ha eleve úgy kezdi a munkát az ember, de egy befejezéshez közeli állapotnál már nem biztos, hogy így van. Szerény informatikai tudásommal legalább is én így gondolom.

2. Pontosan azért kértem a segítséget, mert úgy gondolom, hogy ha van megoldás az biztosan valami extrém "gurus" megoldás lehet.  

3. Office Word 2002 

4. Köszi, hogy észrevetted, igen Feynmann prof. Véletlen elírás,de az ellenőrzések úgyis még ezután jönnek.

Előzmény: Zolcsi Baba (225)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2006.03.07 0 0 225
1. Milyen probléma jött elő az Élőláb használatakor ? (nekem ui. semmi gondom nincs vele)
2. Szerintem nem megoldhatatatlan... :9)
3. Milyen verziójú Office Word-je ez ?
4. Feymann prof, az nem Feynmann véletlenül... ? ;9)
Előzmény: oldember (224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!