Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Én is rosszul láttam, az elején amikor jöttek a Mercivel, még nem figyeltem igazán, aztán amikor a rendszámot mutatták meg már sötét volt. A Musztáng pedig offtopik, mert nem látszott a rendszáma. ;-) (pedig hegyeztem rá a ceruzámat) Minek keltsem itt az érdeklődést, hogyha nem tudom teljesíteni az ebbéli igényeket ? :-)
Én is néztem:-) 1984 A Mercedes szerintem nem fehér volt, hanem arany...Amúgy 350SEL Én még ezt a két rendszámot tudtam felírni a filmből: TK-97-97 P-Fiat 125P KE-55-94 Skoda 105 oktatóautó
IN-39-93 homok szinű 1200 Zsigulátor a szomszédunké volt.
UX-60-53 Piros 1500 Zsiguli ( 6 év előfizetés után)
TE-12-33 Sötétkék 1500 Lada ( egyébbként a Belkereskedelmi minisztériumnak lett félretéve abban az időben csak bugyi kék libaf.s szinű zsigulikhoz lehetett hozzájutni.)
GK-05-04 2107 es Lada ( sötét homok fekete plüs belsővel) újságíró igazolványra +10% soronkívül
Jómagam is arra tippelnék a betűkombináció alapján, bár ha kifinomult ízlése volt az illető et.-nak, esetleg 1500-as Polskit is el tudok képzelni AG-vel.
Ehhez a fotóhoz mindössze annyit tudok hozzáfűzni, hogy nagy valószínűséggel az ajkai bányaipari vállalat zászlóshajójának a helyét örökítettem meg a volt "parancsnoki" épület kerítése mellett :)