Keresés

Részletes keresés

zoli07 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1672
Nem tudom,mert nem értek a feltöltéshez és a számítógéphez sem.
Előzmény: kishoris (1670)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1671
Szia Zoli07,

Hát igen, megy ami csak szem szájnak ingere, de legalább tudnék írni egy privát levelet, mert a fórum szerint a címed nem publikus.

Írj priviben egy mailt, és elküldöm a megoldást.
Előzmény: zoli07 (1669)
kishoris Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1670
Miért nem teszed fel a 8-ast? Nekem tökéletesen működik a 8.3.2.93112 verzió.
Előzmény: zoli07 (1669)
zoli07 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1669
De bánkódok, mert már itt ahogy olvasgattam már sokaknak a 8-as verzió fut.
Előzmény: atas (1668)
atas Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1668

Pont ez a baja. A szőke nőknek van tényleg. A 6-os miatt ne bánkódj, sokkal inkább az mint ez. (Saját vélemény).

Előzmény: zoli07 (1667)
zoli07 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1667
A feltöltő ezt írta.
Leírás:
Teljesen új fejlesztés a NavnGo családból akár "szõke nõknek" is :)
Teljes EU térkép plusz Oroszország.
Ebből én arra következtetek hogy egy tök egyszerű lehet ez a program.Vagy tévedek?
Nekem még mindig a 6-os verzió fut.
atas Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1666
Én feltettem, működött, de le is szedtem. Egyszerűen nem tetszett, sok funkció hiányzik belőle a 8-ashoz képest. Skinekkel ez orvosolható, de....
Előzmény: zoli07 (1665)
zoli07 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1665
Meg ezt.
Előbbi nem volt jó.
Előzmény: zoli07 (1664)
zoli07 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1664
Ezt találtam.
MegEzt
Előzmény: Frankyeinstein (1662)
atas Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1663
Én éppen Garmin XT-t szeretnék rávarázsolni (kaptam eredetit SD-n), de sajnos mindenféle dll-ek hiányoznak neki. Amit beszereztem, azok sajnos nem jók. Ha tud valaki segíteni, ne tartsa magában.
Előzmény: Frankyeinstein (1662)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.10 0 0 1662
Tegyél fel légy szíves egy képet, vagy valami bővebb infót róla, így nehéz lesz eldönteni.
Előzmény: zoli07 (1660)
kishoris Creative Commons License 2009.07.09 0 0 1661
Nekem csak egy belépő oldal jelenik meg, regelni kellene, hogy lássunk is belőle vmit.
Előzmény: zoli07 (1660)
zoli07 Creative Commons License 2009.07.09 0 0 1660
Hali!
Szerintetek ezt fel lehet telepíteni a kütyünkre?
Nekem még mindig a 6-os verzió fut.
atas Creative Commons License 2009.07.08 0 0 1659

Ha gondolod én pedig el szeretném adni a T920B-met (256MB Flash), ha szeretnél másikat...

balatonia kukac gmail pont com

Előzmény: kuff (1656)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.06 0 0 1658
A térképek terén az a hátulütője a dolognak, hogy ha nem jelöli a földutakat, a navi rávisz olyan utakra is, amik csak 4x4-es terepjárókkal, szöges gumikkal járhatóak még nyáron is. Így hiába állítod be az engedélyezett úttipusoknál, hogy földutakra ne vigyen, ha a térkép "nem tudja", hogy az földút, a szoftver simán rávisz. Ezért fontos, hogy ne csak földrajzilag legyen "jó helyen" az út, hanem a minőségi jelölése is megfelelő legyen. (Más kérdés, hogy ha pontatlan a térképen az út helye, akkor a navi azt hiszi, a másik utcában vagy, és nagyon nem mindegy, hogy "A következő lehetőségnél", vagy "A második utcánál" kell jobbra fordulnod. (Ismeretlen helyen járva, ha egy címet keresel, ez marhára nem mindegy. Kovácsék helyett Nagyékhoz csengetsz be...))
Előzmény: AIRIS_navi (1654)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.06 0 0 1657
Korábban, a cseh honlapon voltak fenn, de egy ideje nem látok ott sem. Talán a TM leállt a külföldi térképekkel? (Igaz, azok még a 6-oshoz voltak, lehet, a 8-ashoz már nem készítenek.)
A magyar térkép még fenn van, 2009. 04. 22-i változat. Én azt használom jelenleg is.
(Most néztem, már a 6-oshoz is csak az utolsó verziós térképek vannak fenn a cseh oldalon.)
Előzmény: sergio1966 (1655)
kuff Creative Commons License 2009.07.06 0 0 1656
Eladó lenne a korábban jelzett T920-am, kompletten, jelenleg szétszedett, de hiánytalan állapotban. Az érintőfólia sérült, nem érzékeli az érintést, alatta az LCD hibátlanul megy, mint maga a vas is.

ár 15k, emailcim publikus
sergio1966 Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1655
Honnan szerzed be a Top Map-os térképeket?Ausztria és Magyarország nagyon érdekelne
Előzmény: Frankyeinstein (1653)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1654
Hali Frankye,

Na látod, a térképekben egyáltalán nem vagyok képben.
Kösz a tapasztalatokat, megpróbálom én is felhasználni.
Emlékszem az elején, amikor csatlakoztam a fórumhoz, szintén volt ilyen "térkép" mizéria...
Én ritkán használom a magyar térképet, inkább csak tesztelgetem, ha valahová kell mennem itthon.
Inkább a külföldi útjaimon használom a navit, ott pedig elég jók.
Tavaly Jénában mentem a 2006-os elavult térképpel, és volt ahol felüljáró épült, és persze az nem volt rajta. Azután kezdtem a frissítésekkel foglalkozni, pláne, hogy Franciába kellet mennem, ha emlékszel, akkor kapcsolódtam be a fórumba. Ott nagyon jól működött, de erről már eleget írtunk.
Az idén németbe fogok menni nemsokára megint, majd írok róla, ha érdekel valakit.
Előzmény: Frankyeinstein (1650)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1653
Amiből csak lehet, megpróbálok TopMap-ost beszerezni, de nem néztem meg különösebben a gyártót. Magyar, magyarországi viszonylatban Ők a legjobbak.
Szívesen a segítséget.
Előzmény: mesu03 (1651)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1652
Amiből csak lehet, megpróbálok TopMap-ost beszerezni, de nem néztem meg különösebben a gyártót. Magyar, magyarországi viszonylatban Ők a legjobbak.
Előzmény: mesu03 (1651)
mesu03 Creative Commons License 2009.07.05 0 0 1651
Régebben én is küldtem levelet a Teleatlasnak, itt a 10. ker-ben létesült körforgalamakról hiányáról . Ezek szerint a külföldi térképek is Topmaposak nálad ?
A gépemen ezek Teleatlasosak .Köszönöm a tájékoztatást .
Előzmény: Frankyeinstein (1649)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.04 0 0 1650
Azt a tudást én sem a saját kútfőmből szedtem, hanem innen-onnan csipegettem össze, csak megkíséreltem, egy, a mi navi-készülékünk tulajdonosai számára "emészthetőbb", és talán könnyebben megérthető formában az információkat összegyűjteni, közzé tenni.
Ha ezzel segítettem, akkor ennek nagyon örülök, és köszönöm az elismerő szavakat!
Előzmény: AIRIS_navi (1648)
Frankyeinstein Creative Commons License 2009.07.04 0 0 1649
Megvallom őszintén, hogy nekem eddig a TopMap térképe(i) jött(ek) be igazán. A TeleAtlas és a NavTeQ térképek iszonyat pontatlanok! Ahol körforgalom van, ott helyette egy sima utcát mutat. Ahol földút van, ott simán kijelzi, hogy műút. Az utcák annyira pontatlanul vannak felvéve, hogy néha azt hiszi, a másik utcában vagyok. Én nem vagyok vele megelégedve. Nagyon nem!
Az, hogy melyik hány byte-tal nagyobb, mint a másik, nem feltétlenül utal (hasznos) információ-tartalomra, tehát ezt (én!) nem venném alapnak.
Ráadásul: A TopMap oldalán (igaz, reg. után) lehet térképfrissítési és -javítási ötleteket adni, amelyeket azután rendre meg is valósítanak. Pl.:
Nálunk, Maglódon, az elmúlt években nagy utca-aszfaltozás kezdődött. Sok utcát leaszfaltoztak. Megírtam a TopMap-osoknak, hogy mely utcák lettek földútból aszfaltosak, s láss csodát: A frissített térkép megjelenése előtt néhány nappal kaptam egy nagyon udvarias köszönő levelet (e-mail), amelyben megköszönték a segítségemet, jelezték, hogy a frissítésben ezek már át lesznek vezetve, kérték, hogy - amennyiben újabb utcák aszfaltozásáról szerzek tudomást - írjam meg Nekik, és a kijövő frissítésben VALÓBAN benne voltak a javítások!
Én a magam részéről csak és kizárólag TopMap térképet teszek fel!
Előzmény: mesu03 (1643)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1648
Frankye,

Egyáltalán nincs miért "elpirul" -nod, én a Franky oldaláról tanultam, és kaptam a legtöbb információt!

Később, "lehet", hogy tudtam tovább fejleszteni egyes dolgokat, de az alapok nagyon fontosak!!!!

Ezért mindig is hálás leszek Neked, mert én tudom, hogy mennyi munka fekszik az előző munkádban, és nem csak udvariasság a köszönetem!

Mégegyszer köszönöm!!!!

Ez nem "nyalás" valódi őszinte köszönet!!!

Van ilyen!!!!

Üdv. AIRIS_navi
Előzmény: Frankyeinstein (1640)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1647
Szia kuff,

Olvass vissza a fórumunkban, találsz olyan megjegyzést, hogy eladó átflash-elt AIRIS, aminek vége....
Abból a kijelző, ha megegyezel a tulajdonossal, megvehető......

Keresd meg!!!!!!

Én is azt javasoltam, hogy alaktrésznek még eladható.....
Előzmény: kuff (1645)
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1646
Szia Csabronc,

Ne haragudj meg a kérdésemért, de mit jelentenek ezek a " jó tanácsok"?

Én sejtem mire gondolsz vele, de egy kicsit rejtélyesnek, és nyakatekertnek találom a leírásod. Pl. Az Airis T920 A esetében, ahol a belső mem max 50.. Mb, és Mp3 lejátszó sincs, honan vegye a WinCe alól ezeket???

És a "[Setting]WindowsMioUtility.exe (beállítások, ez kell)" ez mi???

A link.txt átírása max az első kikapcsolásig működik.......

Valahol, véletlenül újraindítod a navit.... és minden "behal", háááát én köszi, nem kérnék belőle.....

Ha nem haragszol meg érte, szívesen megírom mit kell tenni, hogy OK... legyen.
De csak akor, ha privátban megkeresel, névvel címmel!!!!

Egyébként megkérlek, ne keltsél zavart a butaságaiddal....

Köszönöm:

AIRIS_navi
Előzmény: Csabronc (1641)
kuff Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1645
sziasztok,

keresek t920 kijelzot, pl hibas pna-bol. Sajna az enyem beazott, annyira meg tudtam mokolni,h mar beboolol, viszont a kepernyo es az erintokepernyo folia koze is kerult folyadek. Ezt megprobaltam kitorolni,de ugye ehhez le kellett szedni az erintofoliat.. es gondolom ezzel felsertettem az erintkezeseket. :(

koszi,
kuf
AIRIS_navi Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1644
Bocs, de ha Franky 1610-es hozzászólását elovasod az előző oldalon, akkor véleményt alkothatsz a dologról.

Én általában a nagyobb méretűt használom..... reménykedve abban, hogy az részletesebb.
Előzmény: mesu03 (1643)
mesu03 Creative Commons License 2009.07.03 0 0 1643
Ki tudja mi a különbség a Navteq , Topmap , Teleatlas térképek között ? Kinek melyik miért jött be ? Itthon melyik az ideális . A cseh oldalon több fajta is fent van , különböző méretekben azonos országnál . Köszi .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!