hü meg haaa.... nem csak a scrap a leánykák is is gyönyörüek.)))
-----------------------------
krissz bevallom irigykedem kicsit és pukkadozom nagyokat,, annyira szép munkákkal állitasz be, no még nem frusztrál, de már majdnem :o)).... a külföldi leányok csinálnak ilyen extra szemet legeltetö scrappeket...
Arra is gondoltam, hogy minden összegyűjtött scrapből kellene egy fotókönyv, és majd az ükunokáimnak ajánlom:) Persze akkor szöveg is kellene mellé, hogy tudják ki-kicsoda. Én baromira örülnék, ha a nagyszüleimről lenne több képem. Hát még a dédszülők. Persze ma mindenféle módon megmaradnak képek, videók, de ez személyes lenne, ha megcsinálnám. Pl. ilyenek : nézd meg mit csinált nagyapád, majd ha azt mondja, hogy tökéletesen jó gyerek volt, tudd, hogy nem így van:))
4Hópihe: nagyon aranyos glóri, a cicáimat sem könnyű fotózni, el tudom képzelni mennyi időbe került mire lefotóztad, cuki!
Pamina köszi!!
Mit csinálok az elkészült oldalakkal?Az volt a tervem, hogy karácsonyra megajándékozom magunkat a 2007-es év eseményeit megörökítő könyvecskével.(krisssz készített egy szuper fotókönyvet!!! Én is erre gondoltam, csak nem tudtam még a CEWE-ről)
De sajna kevés az időm, így még nem készült el.
Nem tudom ti mihez kezdtek a sok gyerekrajzzal, de én egyenlőre csak gyűjtögetem őket, dátumozva stb. Arra gondoltam, hogy a gyerekek rajzait is egy fotókönyvbe gyűjtöm össze(ha időm egedi), könnyebb levenni a polcról és megnézegetni, mint a sok-sok dobozt előszedni, kipakolni...
és készült egy nosztalgia könyv, de abba kinyomtatva kerül bele,és a töltés valszeg folyamatos lesz majd az uj gazdájánál.4jóbarát emlékei.ketten készitik a másik kettönek..annak még a boritója is scrappelt.
az egyik gyerekemnél most hagyták abba a suliban már nem volt igény erre.annyira kevés volt a megrendelés.
-----------------------
krissz köszi... türelmetlen voltam és gyorsan kellett.. már megcsináltam..kicsit savanyu de a lényeg rajta volt.. hát nem bibelödtem vele 3órát az biztos.
---------------------
rainbow legdrágább kincsedröl készült scrap letisztultan higgadt.. én is egy forma kellemesebb betütipust választottam volna...
Egy ismerősöm tervez heti naptárt szkreppelni a férjének karácsonyra. Nem tudom mi lesz a vége, mellette van még 5 gyerekük... Ami persze nem baj, de nekem a hármommal nem lenne időm. Hehe.
Szöszi.möszi! Jópofa az üdvözlőlap!
Szidis! Igen!!!! Ezek a naptárak is tetszenek! Mondjuk nálunk nem a rózsaszín, hanem a narancssárga jön be a lánynak. :))
Tényleg csudajó ötlet ez a gyerekrajzos naptár! Főleg óvodába! Ügyesek vagytok a kislányoddal együtt! Én szeretem a rózsaszínt (is) valószinüleg azért, mert lányom is van :-) Úgyhogy elraktározom a linket.
Már meg is látogattam az oldalt, amit belinkeltél, és mit találtam? Rózsaszínű, karácsonyi dolgokat!!! Azt hiszem csinálhatom Zsófinak a következő oldalt. Most is pinkben szerette volna magát látni, de nem volt hozzá igazából semmim.
Jöhetnek még ilyen oldalak! Ja, és rájöttem, hogy mégis tudok a programommal png-s képekkel dolgozni. Teljesen fel vagyok ettől dobva!