Amit linkeltem A3-ast, az viszonylag jó árú, és talán erősebb
Egyébként örülök, hogy megtaláltad azokat a könyvvágógépeket, mert van belőle A4-es is, 35-ért, ami sztem elég baráti ár, és legtöbbször elég is egy akkora.
Gondolkodom egy beszerzésén ide a melóhelyre, sokszor kellett volna itt is mindenféle akcident kiadványokhoz
Ez a gép engem is érdekelne, nagyon jó lenne, bár még így sem olcsó. Tényleg elvághat egyszerre 400 lapot? Pár éve szerepelt itt valami hasonlót Amerikából. Érdeklődtem nemrég bevált-e az illetőnek. Sajnos egész könyvet nem vágott át az sem. : (
Ez viszont érdekes:
https://www.youtube.com/watch?v=CbeP6EjLIcQ
Persze nem vásárolni, hanem csinálni... Vajon milyen vágókés kellene bele, illetve milyen néven fut itthon.
Igen a táblára is szükségem lenne. Igazából az előzék alatti vásznat szeretném kivenni és ujjat betenni helyette. Akkor marad az "élbeáztatás". Köszönöm a tippet. Jó hétvégét.
Segítséget kérnék könyvtábla belső borításának eltávolításához. A normál papír borításokat tapétaragasztóval nedvesítve relatív. könnyen felszedtem. Most viszont egy olyan belső borítással találkoztam ami fémes aranyszínű, felületileg nem nedvesedik. Az anyag gyönyörű szeretném újból felhasználni.
Valóban csak műszál van nekik a műszaki cérna kategóriában, bár pamutot is gyártanak végtelen félét, például a kézimunkafonalaknak valókat, meg a varrócérnákat.
De könyvkötéshez meg gyöngyfűzéshez ez a grál nagyon nyerő.
Elmentem ide a Coats Kuckóba időközben.
A bolt kábé 8 négyzetméter, de csak éppen belépni lehet a rengeteg cérnától.
Plafonig mindenhol!
Grálból -megszámoltuk - 204 színben kapható, és 6-tól 180 vastagságig van kb. 10-12 méret (6-os a vastag, 180 a vékony).
Rengeteg színből tart a hölgy, de ha mégis valami olyan kéne, ami nincs, max két nap, és ott van.
Én 60-asból vettem fehéret, ez 550.- egy 1000 méteres spulni, 560.- a fekete, 580.- a szines.
Én nagyon régen szeretem ezt a cérnát, baromi erős, varrógépben is jól muzsikál, nem pöndörödik macskásra, ezzel varrtam táskákat. Bőrösök, táskások fonala. Egész európa ezt használja, autókban ezzel varrják az üléskárpitot, szóval a Bem utcai kellékes, meg még egy másik asszem a Baros utcából nagyon félrevezettek engem, mikor vagy két éve azt mondták, hogy megszűnt.