Nem akarta jobban megalázni a szerencsétlen törököket, akik majd - mondjuk - a spanyolokkal szemben elvéreznek, és Lipcsei Petiékkel nézik majd együtt tévéből az EB-t.
:-)
Foleg, hogy a jatekosok tobbsege 40, esetkeg 50m-ig rug, es hat annak a pontossaga hagy nemi kivannivalot maga utan...
Becks meg pl. amikor tavasszal a MUval a Madrid ellen keszultek a Bernabauban, leallt a felpalyarol kapura ivelgetni es 10-bol 7-szer eltalalta a keresztlecet.
Ja. Ráadásul egy korábbi Dwight Yorke nyilatkozat szerint Beckham kiemelkedően a legjobb fizikai adottságokkal és állóképességgel rendelkező Man Utd. volt. Az azért nem lehet olyan szar.
Azt pedig, hogy milyen idegei vannak, bizonyítja a görögök ellen az uccsó pillanatban lőtt, egyenes vébészereplést jelentő szabadrúgásgólja.
Szerintem Beckham a jelenlegi legjobb középpályás, de ezzel természetesen sokan nem értenek egyet.
"Szerintem is átlagos játékos"
Mint már írtam ez baromság
A gyorsasága mondható átlagosnak,de semmiképpen sem lassú.
És most,hogy a Madridba került láthatunk tőle olyan dolgokat(elsősorban a cselekre gondolok),amiket a kötött manchesteri posztján nem tudott csinálni.
Akármennyire is felkapott,nagyon nagy játékos
Hogy fole lotte azt a tizit ! Atyaeg! :))) Mentsegere legyen szolva, hogy elcsuszott. :]
Amugy volt egy kurvaszep akciogolja, csak kar, hogy lesbol indult.
mellesleg nem is az a dolga h jól cselezzen és lefussa ezerrel a védőket, hanem az h jól adjon be, jól rúgja a szügletet szabadrúgásokat satöbbbi és azt jelenleg ő műveli a legmagasabb fokon a világon;
jól néznénk ki ha csak arra mondanánk h átlagon felüli, akki mindenben nagyon jó!!!
elég röhejes gondolkozásmód ez, már megbocsáss
ja és még valami: nemtom ki ellen jáccott a Real nem olyan / nemtom, csak az összefoglalót néztem/, Ronaldo rúgott több gólt azon a meccsen; az egyiknél Beckham simán rádurranthatta volna a kapura elemi erővel, sztem ezt is várták volna tőle, de ő tökéletes érzékkel alányesett a labdánakp pont annyira magasan h senki ne érje el, pont annyira h ROnaldo bucijára érkezzen az
nagyon szép gól volt, nemcsak az h mesterien volt kivitelezve, hanem az h észre is kellett vennie ezt, nagyon sokan jól valagbarúgták volna a lasztit
Szerintem is átlagos játékos. Remek a rugoteknikája de lassu nem valami jól cselez és sorolhatnám, felkapott divatspíler.
Ma meg hozta a formát kihagyott egy tizenegyest olllééé.
De azért folytasd csak,legalább minden topicban röhögünk egy jót rajtad!
Halkan teszem hozzá:én enyhén szólva sem kedvelem Beckhamet,de azt elismerem hogy a világon neki van a legjobb belső csüdje,és ezáltal neki vannak a világon a legpontosabb indításai,passzai,+ az egész rúgótechnikája magasan,de magasan veri az átlagot.
Ergo a világ egyik legjobb focistája.