Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26042
Jaj, a Rongyos Ancsa nekem is nagyon tetszett!! :) Réka, melyik szm alapján csináltad? Amit én linkeltem be? (Sok palackfejű "koszos " babci egymás mellett ül.)
Előzmény: Camea (26040)
Camea Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26041
... nagyon bizalomgerjesztő... és nagyon kedves, aranyos... kiváncsi vagyok mibe lett öltöztetve! :o)
Előzmény: Törölt nick (26036)
Camea Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26040
Nagyon jó lett a raggedy babád! :o) Pont az imét lapoztam át egy ugyanilyen stílusú nyuszit, de már biztos nem találnék vissza oda. :o( ... Pihének pedig nem kell mindent elhinni.... sose mondtam ezt a becsillanást... bitttos beborozott a lyány :o))) .... a fehér pötty azért kell a szemébe, hogy lásson... mindig ezt írtam. :o))
Előzmény: illesreka (26015)
Camea Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26039
... tegnap még nem...  talán ma? ... de be kell sasszéznom érte a postára, tehát ha ma ott lesz a papír, akkor is csak holnap lesz belőle valami! :o)
Előzmény: ejjkukk (26031)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26038
:D Nagyon jó volt az ív, csak egy fél centivel lett volna magasabban.. Nem a Te hibád, hogy én boldogtalankodtam vele, csupán megszoktam a magas homlokot.. :D
Előzmény: illesreka (26037)
illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26037
Nagyon aranyos lett!:-))) Tényleg BÓBITA!:-))) A haj DIREKT lógott bele..... akartam neki egy ívet adni!
Előzmény: Törölt nick (26036)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26036
Igen,a tökéletes varrást és tömést én is megcsodálhattam.. (Amúgy pl. emiatt vetkőztettem. öltöztettem a talin is Aledi babáit- sokat lehet tanulni abból, ha az ember aprólékosan szemügyre veszi más munkáit is, én ezt is szeretem a gurulós játékban.. :)

Réka szándéka tökéletesen érvényre jutott, a frizura nagyon fiús lett, viszont a színek nagyon lányosak- a rövid haja ellenére azonnal az jutott eszembe, hogy ő Bóbita, a tündér.. Ahogy kiesett a borítékból, nekiláttam, közben meg dudorásztam a dalocskát.. Kedves, huncut arcot szerettem volna neki (Bóbita, Bóbita játszik..) Gondoltam, könnyű lesz a dolgom, de Réka eléggé megnehezítette :D, mert a haj első vonala nagyon belógott a homlokba, így hiába próbálkoztam arányosan elhelyezni a szemeket, szájat, nem jött ki sehogy jól a lépés... Már össze-vissza volt rajzolva az egész arc, utólag alig tudtam kiöblíteni belőle a textilfilcet.. :P Emiatt került csak másnap postára.. :)
Előzmény: illesreka (26028)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26035
Jáj, épp most akartam írni, hogy esély sincs a visszaolvasásra, még szerencse, hogy egy kicsit visszascrolloztam.. szóval gyorsmutogatás? :D MIndjárt keresem a fotót.. :D
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26034
Nem, IO nagytakarít, kertel, varrósarkot rendez, foltos Pankát helyreránt és Illésréka babáját gurítja tovább.. :)
A sajáttal és Exiével nagyon megrekedtem.. :(

Előzmény: illesreka (26033)
illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26033

Remélem, lánykád örült a kész alkotásnak!:-))) Nagyon kíváncsi vagyok??? Többiek merre lehetnek? IO, már napok óta nem járt erre, lehet, hogy megint a lányok betegek...:-(

bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26032
Én ma postáztam neked 2 babát:))
Előzmény: ejjkukk (26031)
ejjkukk Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26031
Camea, ha esetleg a közelben leskelődsz: nem érkezett még meg a baba?
Aledi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26030
Jaj, azt tényleg nem értettem akkor, de gondoltam, hogy ezzel a babócával kapcsolatos : ) Hogy te milyen tündér vagy, képes voltál csak ezért üzletbe menni.
skolikagi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26029
Igen, próbáltam összeütni, de abban sem vagyok biztos, hogy az összeillő darabokat püföltem:-)
Előzmény: LBZS (26025)
illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26028

De jó, ügyes a posta!

Na szóval: amikor megkaptam, akkor egyből láttam, hogy ez hamisítatlan Aledi baba, csak csupaszkán...:-) Nagy buksi, rövid karok, csámpáska láb, és tökéletes varrás, tömés... Akkor viszont "csakazértse" legyen hasonló, mint az Aledi babák, így először arra gondoltam kisfiúsítom... meg akkor kaptam, amikor éppen nagyon a színeket hiányoltuk, no meg a tavaszt, így elmentem az ltp. egyetlen kézimunka boltjába, és színes fonalat kerestem, de valami sokkal jobbat találtam... A frizura fiús lett, de a színek lányosak, így nyitva hagytam, hogy a többiek mit csinálnak belőle... Én tavasz-manóként folytattam volna, úgyhogy kíváncsian várom IO-t, és Tallinát a folytatással.:-)

Aledi, Te mostmár tudod, hogy Felicity után miért mondtam, hogy nagyon egy rugóra jár az agyunk?:-)))))

Előzmény: Aledi (26027)
Aledi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26027
Megérkezett a gurulósom, ez már az idei : )
Itt az Ufója. Ehhez csak annyi komment, hogy ez a Zsuzska babám, angyalkám teste, nagyon egyszerű. Kíváncsi voltam más mit hozna ki belőle.

Illesreka jön a hajával.
illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26026

Köszi Lányok!

Pihe, megnézhetnénk a szemüveges apró-mackót?:-)))

Stigi, 37,5 cm lett a baba. A szm, amit nyomtatni sikerült, még ennél is sokkal nagyobb volt....

Mici, már odaért??? Tegnap este negyed 7-kor adtam fel! Aztaaaa, tud ez a posta, ha akar!!!:-) Örülök, hogy tetszik, és akkor alapíthatsz is gyűjteményt...:o) (Valamiért azt gondoltam, hogy már van gyűjteményed!:-))))

LBZS, nekem az utána következő indián lányka tetszik nagyon!:-) A baba ruhája meg a 2. próbálkozás... az elsőt megkapja majd más baba... de egyelőre ez a nagyon egyszerű ruhafazon kisnadrággal, most tetszik, és bénázás nélkül sikerült is megvarrnom.:-)))

LBZS Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26025

Skolikagi: én nagyon régen használtam ilyet, de azt tudom, hogy jó erősen kell ráütni (kalapáccsal próbáltad már?)

Illesreka: annyira aranyos a rag. Ann-ed. Nagyon jól eltaláltad a ruháját is és az a kalap... SZUPER!!!! Mekkora?

Ezt látáttok már?

http://picasaweb.google.com/Olelushka/eVcaaK#5422814818023786466

A kopogtató nyuszinak hol találom a szabásmintáját (azt hiszem skippo tette fel a képet róla még múlt héten).

Nagyon jók a nyuszi minták! Itt tobzódom, hogy melyiket csináljam meg.

Végül mi lett a havi közös? Rag. Ann?

Hétvégén is írtam hsz-t de nem ment el. :(((

skolikagi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26024
Sziasztok, tudom hogy nem babás téma, de talán tudna nekem valaki segíteni...
Patentot szeretnék ütni egy ruhába, de nem megy:-)
Nem most vettem a patentot, és sajnos nincs meg a papírja, ahol a leírás van..
Ez nem bébipatent, hanem annál nagyobb méret.
Megtaláltam a négy darabot és egy olyan lapocskát is, gondolom annak a segítségével kell beütni, de bárhogy próbálom, nem sikerül:-((
Aledi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26023
Lányok, a héten Ejjkukk-al van interjú a Meskán.
szarvasmici Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26022
Nagyn szép a babád! És köszönöm a meglepit!!!! Nincsen ilyen a gyűjteményemben. :) Illetve most már van, sőt most már mondhatom hogy van gyűjteményem. :)
Előzmény: illesreka (26017)
stigglinnc Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26021

Majt megmutatod a felturbózott macit?:-)

Előzmény: 4Hópihe (26019)
stigglinnc Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26020

Réka, nagyon ügyes vagy! Tökéletes lett a baba a görbe karjaival, a szívecskés gatyójával - mindenével!

Mekkora?

4Hópihe Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26019

gyakorlatilag azt csináltad amit én is mondtam, ,lehet,hogy nem jól fogalmaztam..))szerencsédre kaptál még instrukciókat,hogy szuper legyen

nagyon tetszik a babád.. ha camea meglátja rögtön javasoln i fogja,hogy a baba fekete szemébe egy pötty fehéret tegyél,hogy életszerübb legyen. becsillanásnak nevezi, majd biztosan jól elmagyarázza!!

méretezni wördben jól lehet- ha más szabásmintát akarsz felhasználni egy adott ténykedésedhez.

:o)

hát nyusziláz az tulzás de közeleg a husvét. ezért kerülnek elö  a nyusszkó szabásminták.

-----------------------

lányok  tök édes lett ez az univerzális mackóm,amibe mindenki más állatkát lát.. adtam neki szemüveget. olyan kis öregecske tudossá alakult...

szerika0122 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26018

Nagyon helyes lett, a következőig biztos ő a kedvenc...

A szemét, orrát is festetted? én még nem döntöttem el milyen legyen az enyém...

illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26017
Köszi, Aledi! Nekem is ő a kedvenc - most éppen...:-))) A szempilláin még rövidítettem is egy kicsit, mert nagyon hosszúnak tűntek, de lehet, hogy az orr kisebbítésével meg így tűnik hosszabbnak.:-) A filc nem göndör, csak úgy néz ki.:-) félbe hajtottam hosszabb filc csíkokat, és picit elcsúsztatva bevagdostam, aztán rendesen összehajtva varrtam fel a fejére, így kicsit ívesek a tincsek. A cipője festett, amég nem tanulok meg szépet horgolni...:-)))
Előzmény: Aledi (26016)
Aledi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26016
Ó, nagyon szép lett! Ez a babád tetszik eddig a legjobban : ) Jó így a sapija. Szép a ruhája, jó a haja. Én talán a szempilláit rövidebbre hímeztem volna, de ez csak olyan kötözködés, hogy ne csak jót mondjak : ) És hogyan lett göndör a filc? Én sem tudom, azt látom, hogy csíkokra vágtad, és rétegesen egymásra varrtad. A cipőjét festetted? Szóval nagyon ügyes vagy, gratulálok.
illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26015

Sziasztok!

Látom, nyuszi-lázban ég mindenki! Csakazértsem.......:-PPPP :-)))))))))

De R. Ann-t megmutatom, mert nagyon megszerettem, mióta elkészült.:-) Lehet, csinálok neki tesót is, mert ilyennel kell játszania egy kislánynak (szerintem..... vétek a polcon ülnie).:-))) Az szm-et nem jól sikerült kinyomtatni - a nagyítás valahogy elcsúszott, úyhog én rajzoltam meg (ezt is), ezért a karja kicsit görbe lett.. De gondoltam, ha már ilyen, akkor legalább jól látsszon!:-))) Az arcán nem változtattam sokat - az orra lett kisebb, minden más maradt. A kalaphoz köszönöm a segítséget, de bénának bizonyultam (Pihe, Tiédet nem is értettem...:-(((), Skippo, Aledi, Nektek is köszönöm, de azt meg nem tudtam jól méretre varrni... Szóval maradt a legegyszerűbb verzió - egy nagy tányérsapi összehúzva, de szerintem illik rá ez is. A csajszi hajára vagyok a legbüszkébb - nem tudom, biztos talált már ki más is ilyet, de nekem magamtól kellett végiggondlni a folyamatot, hogy hogyan csinálom ilyen göndörré filcből.:-)))(Egy újszülöttnek, ugye.......:-))

4Hópihe Creative Commons License 2010.03.01 0 0 26014

szerinted ki van bélelve anyaggal is,hogy a tömés nem jön ki???

egyszer probáltam valmi burdaállatot meghorgolni baromi randa lett,és nyulott idomtalanul a töméstöl...vagyis két példánybnan készül anyagból és horgolásból??

csak papirhalmazt gyüjtesz. tárold a vinyón ird ki lemezre,é ha elkap a vágy csak akkor nyomtasd a megfelelö méretre...

Előzmény: Mvirág (26011)
Mvirág Creative Commons License 2010.03.01 0 0 26013

Mára ennyi. Holnap keresem a "tikomat" - Zalában így mondják - tovább, valami már rémlik, hogy hol lehet, de most nincs több energiám.
Úi.: 19 évig laktam Zalában, " zsenge, harmatos, leányként". :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!