Nők, 8. forduló:
RUS-GER: 6-5
SWE-FRA: 7-3
CZE-FIN: 11-10 (utolsó end egálról indult, és nem sikerült elcsenni)
SUI-SCO: 7-6 (hopp!)
DEN-NOR: 9-6 (hopp!!)
Utolsó forduló előtt az állás:
1. Sweden 7-1
2. Norway 6-2
Russia 6-2
4. Denmark 5-3
Scotland 5-3
6. Germany 4-4
Switzerland 4-4
8. Czech Republic 1-7
Finland 1-7
France 1-7
A csehek pedig 2-0-ra a 9. endet, érdekes.
Az orosz nők jelentik talán a legnagyobb meglepetést, jók nagyon, bár most szenvednek a németek ellen (11. end 5-5).
Hát a skót hölgyek nem állnak valami jól a házigazdák ellen: 4:7, 7 end után... A legjobb meccs a cseh-finn kiesési rangadó! Az utolsó három end eredménye: 3-0;0-2;4-0. Egyébként a csehek vezetnek 8:5-re...
Szervusztok drága, otthoni nettel (is) rendelkező gyermekeim!!!
Két általános köszönet-blokk:
1) a honlap-elismerésekért;
2) az eredmények és egyéb infók böcsületes és kitartó közléséért.
Már lenne drótom, de elb**ták a szerződést, ma délben voltam bent üvöltözni. Ráírták az újra, hogy S.O.S.:))))))))
(újaknak: caféba járok, most is ott vagyok...........)
Rájöttem, hogy melyik lánycsapatnak szurkolok. A skótoknak! Vasárnap az a 9-8 a dánok ellen egy kellemes este volt. (huh de visszafogott vagyok) Igazából VB-s emlékeket idéztek, a szurkolótábora kezdett valami hangulatot hozni. Na, majd a döntőkön...
A norvégok és a németek szerintem már páholyban vannak, viszont a maradék két helyért hatalmas lesz a küzdelem.
A finneknek talán annyiból előnyösebb a helyzetük, hogy nekik két elvileg könnyebb meccsük van hátra Ausztria és Anglia ellen.
Itt van a többieké is:
8. kör:
DEN-NOR
FIN-AUT
SWE-ENG
GER-SCO
SUI-FRA
Az még vasárnap készült a skótok elleni meccs után. Akkor nyertek, és utána chatelt a drukkerekkel. Tényleg rengeteg finn van, tök jó velük drukkolni, olyan, mintha ott lenne az ember :-))
Férfi 7. kör:
SWE-FRA: 7-4
GER-ENG: 7-5
SUI-AUT: 8-3
NOR-FIN: 8-2
SCO-DEN: 8-7 (ezt már-már vesztett állásból fordították meg a skótok)
Táblázat:
1. Germany 6-1
Norway 6-1
3. Sweden 5-2
4. Denmark 4-3
Finland 4-3
Scotland 4-3
7. England 3-4
8. Austria 1-6
France 1-6
Switzerland 1-6