"De aztán ha egyszer mégis szükségetek lesz rám valamiben, vagy nagyon elunalmasodik a topik nélkülem, Ti lesztek érte felelősek, és Titeket fognak kiutálni előbb vagy utóbb a többiek, úgy gondoljátok át!"
Nem gondolod ,hogy ez a mondatod kurva nagy egoizmusra vall? Majd pont miattad sírnának az emberek.
" Hozd is, mert már nagyon szeretném tőlük megkérdeni, hogy azt komolyan gondolták, hogy a Volvos ablakról eltávolítják a Volvo emblémát, és Credosat raknak a helyére, és attól az már nekik Credo? És ugyanezt az Ik280-ból kilopott csengőről is el tudnám mondani, na meg a helyi közlekedésre tervezett BN11-ben levő 5 mp-nél is rendszeresen lassabban nyíló ajtóról. "
Szal ez nek okoz másban teljesítény romlást más területeketn? BPm3-on próbáltad a teljesítényt? Ha igen milyen fps értéket mutatott?
Gothi amúgy én úgy tudom, hogy ha integrált videó karid van ami nekem is a másik gépen, és bizony ott az Island line 100-assel bír átlagban, tehát rossz nagyon rossz az arány, sok programot nem tudok egyszerre futtatni, mert már a emória nem bírja hiába van két 2 giga, de mivel kell a videókarinak is nem bírja.
Gothpaladinus egy NAGYON régi mondatára szeretnék válaszolni:
Lehet, hogy Rave 1,5 év alat elkészítette egyedül a varsói metrót, DE! Ott csak 1 vonal van (Linea A), az összes állomása ugyanúgy néz ki, ronda, nincs hozzá OpenBVE-re szerelvénye, és OpenBVE alatt (nekem, legalábbis) NEM MŰKÖDIK!
Hát, izé...megint csak kavarom magamnak a sz*rt, de nem érzem úgy, hogy hatalmas szükségét éreznénk a jövőben a Te vitáidnak, fikázásaidnak, számonkéréseidnek. Persze igazad van, megint Mi leszünk felelősek emiatt is... Mindenesetre remélem magadat fogod bizonyítani és legfeljebb elolvasod ezeket a hsz-eket és nem kommentálod őket. A türelemről pedig; ki üldözte el Bvemetrót a számonkéréseivel és a türelmetlenkedésével? Nem Krisz, nem HLJ, nem Petiteto, sőt, nem is Maztro (hadd ne soroljam tovább). Egyébként ki a tapasztaltabb? Te, aki pár évvel maga mögött fikáz mindent, vagy a BVEKLUB tagjai, akik "kicsit" régebb óta foglalkoznak a témával? Segítek, nem Te...
Kiegészítés: Történetesen te vagy az, aki nem csak hogy nem válaszolt valamire, átmentél személyeskedésbe (mintegy: minek válaszoljak annak, akinek úgysincsenek(??) barátai, mert nem érdemli meg, hogy legyenek), ezáltal rászálltál a kérdezőre.
Döntsd el, hogy vagy válaszolsz, vagy nem, de ha nem válaszolsz, akkor húzd is meg magad, ne pofázz vissza, és ne fogj bele személyeskedésbe! Rádférne, hogy -ismét- bocsánatot kérj!
De tulajdonképpen akkor nyernél a leginkább bizalmat, ha tisztességesen válaszolnál, ezt tudd!
Igazad van, minek is fosom a szót ilyen unalmas okoskodókra, akik magukat a befejezetlen projektjeivel, és nulla tűrőképességükkel, mintegy mínuszba eső leleményességükkel tapasztaltabbnak hiszik magukat a többi BVE-zőnél...
De tudjátok mit? Rendben! Itthagylak titeket! (Nem örök érvényben.) De aztán ha egyszer mégis szükségetek lesz rám valamiben, vagy nagyon elunalmasodik a topik nélkülem, Ti lesztek érte felelősek, és Titeket fognak kiutálni előbb vagy utóbb a többiek, úgy gondoljátok át!