Ááááá!! Befelé sikongatok magamban, mert a csajszik alszanak, nekem is kell egy ilyen baba!!! Kata, gyönyörű lett ez a szerelés!! A cipő, a csat... ááááá... nekem is kell! Ja, ezt már írtam.. na, ennyire.. :D
Tallina - gyönyörűséges lett!:-))))) Ezek a kis finom virágok, no meg a bájos cipellŐ!!!! Tényleg jól összedolgoztuk Aledinek a tavaszi-tündér-manót! És lám, el is hozta a tavaszt!:-))))))
(Egyébként én is nehezen engedtem el...., úgy csináltam volna tovább! :-))))
Amikor kibontottam a borítékot és megláttam a huncut kis arcát, a kicsit fiús pihe-puha formát, de lányos hajszínt, egyből egy kis tavaszi manócska jutott eszembe. Azt már tudtam, hogy pasztellrózsaszín és pasztell-lila lesz, ami persze nem volt otthon, hiába van annyi anyagom. Alkalom volt viszont arra, hogy vegyek :-)
Fiú, vagy lány? Inkább egy rövid hajú, huncut tündérlányka lett belőle. A hajdísz pici biztosítótűvel van rátűzve, akár egy kitűző is lehet belőle. vagy hajgumira dyízs romantikus kmislányoknak. Bevallom, nagon szívemhez nőtt, alig akartam postára adni. Nagyon jó formájú kis baba, úgy érzem, minden munkafázis kijelölte a következő útját.
Sajnos este fotóztam, a képek nem túl jók, Aledi, ha van kedved, gey szép természetközeli képet készíthetnél valami virágos fán...
:D Szappanos Eszter azt mondta rá, hogy azok nevetőráncok.. :D Nem tudom, miért, nekem oda kívánkozik.. :D Tallinaaaa.. gyere lécci!! A többieket szeretném egy kis segítségre mozgósítani.. HA megnézitek, melyik gurulósok hiányoznak még az Indexbabáról? Ezkrisztiére emlékszem, és egyre, aminek CAmea csinálta a ruháját.. Esetleg hsz számmal,linkkel ki tudnátok segíteni, hoyg senki babája ne maradjon le?
Akik a taliról fotókat készítettek, legyenek kedvesek szintén linkelni a képtárukat, hogy fel tudjam tenni a hivatkozásokat a honlapra is. .:D
szerika0122, Jó szorosan tömöm a fejet, nyakat Ikea féle anyaggal, semmi különös. Viszont elég vastag a nyaka, mint látható, nem valami csinos pucéran : ). Amelyiknek kecsesebb a nyaka, abba bújtatok a feje búbjától a test aljáig egy szorosan feltekert, cérnával rögzített közbélésdarabot, utána körbetömködöm. Lányom most jött haza, tetszik neki a baba :) Azt mondta aranyos, és nagyon érdekes, hogy oldalt van a szempillája : )
Jaj, a Rongyos Ancsa nekem is nagyon tetszett!! :) Réka, melyik szm alapján csináltad? Amit én linkeltem be? (Sok palackfejű "koszos " babci egymás mellett ül.)
Nagyon jó lett a raggedy babád! :o) Pont az imét lapoztam át egy ugyanilyen stílusú nyuszit, de már biztos nem találnék vissza oda. :o( ... Pihének pedig nem kell mindent elhinni.... sose mondtam ezt a becsillanást... bitttos beborozott a lyány :o))) .... a fehér pötty azért kell a szemébe, hogy lásson... mindig ezt írtam. :o))
:D Nagyon jó volt az ív, csak egy fél centivel lett volna magasabban.. Nem a Te hibád, hogy én boldogtalankodtam vele, csupán megszoktam a magas homlokot.. :D
Igen,a tökéletes varrást és tömést én is megcsodálhattam.. (Amúgy pl. emiatt vetkőztettem. öltöztettem a talin is Aledi babáit- sokat lehet tanulni abból, ha az ember aprólékosan szemügyre veszi más munkáit is, én ezt is szeretem a gurulós játékban.. :)
Réka szándéka tökéletesen érvényre jutott, a frizura nagyon fiús lett, viszont a színek nagyon lányosak- a rövid haja ellenére azonnal az jutott eszembe, hogy ő Bóbita, a tündér.. Ahogy kiesett a borítékból, nekiláttam, közben meg dudorásztam a dalocskát.. Kedves, huncut arcot szerettem volna neki (Bóbita, Bóbita játszik..) Gondoltam, könnyű lesz a dolgom, de Réka eléggé megnehezítette :D, mert a haj első vonala nagyon belógott a homlokba, így hiába próbálkoztam arányosan elhelyezni a szemeket, szájat, nem jött ki sehogy jól a lépés... Már össze-vissza volt rajzolva az egész arc, utólag alig tudtam kiöblíteni belőle a textilfilcet.. :P Emiatt került csak másnap postára.. :)
Jáj, épp most akartam írni, hogy esély sincs a visszaolvasásra, még szerencse, hogy egy kicsit visszascrolloztam.. szóval gyorsmutogatás? :D MIndjárt keresem a fotót.. :D
Remélem, lánykád örült a kész alkotásnak!:-))) Nagyon kíváncsi vagyok??? Többiek merre lehetnek? IO, már napok óta nem járt erre, lehet, hogy megint a lányok betegek...:-(