Hi.
Azert erezheto a pingkulonbseg.
Jatsyottam mar 150 es 40 es pingel is.
A legvedelemi agyu, meg sokat er ha jo kezekben van.Pl 40 pingel minden gepet lelotem joforman azonnal es az alacsony pinguek engem is leszednek hamar.
De jo gem, csak most ahogy elneztem behasalt a gamespy servere es nem listaz ki egy jatekot sem:((
Evvan.
Bye
Röviden LoL :-) Szal hangulata korrekt, gyalgsággal kb olyan szintû a játékélmény mint a Mohában netkód finomabb / tûzharcnál nem 3 fps van / de közel sem olyan mint pl. HL ben. Szárazföldi jármûvek - OFP filing csak ez az íveben repülõ lõvedék igényel egy kis gyakorlatot amúgy teljesen oké minden,
nem teleportálnak nem vibrálnak a jármûvek... Furcsa hogy egy tank elintézhetõ 2-3 kézigránáttal de gondolom játékegyensúly miatt wan így .... Vízi jármûvek hajók - 2-3 ember simán elvan egy cirkálóval ami kicsit irreális de nagyon LOL :-)) Az ágyúk hangja kifejezetten jó. Repülõk - sajnos egérrel + billentyûvel
nagyon gáz az irányítás de ahogy néztem egyesek nagyon jól elvannak az égen és extrém hatékonyak a bombákkal - torpedókkal + fedélzeti gépágyúval, szal egy-egy jó pilóta az egész csatát eldöntheti mert statikus légvédelem nem éppen hatékony de tud csinálni szép füstpamacsokat az égre jól, a mobil
légvédelem meg 0 :-) Amúgy ha jól hallottam már arany a cucc szal lehet reménykedni hogy hamarosan ide is eljut a végleges verzió / bár 90% hogy eredetiben is meglesz /. Láttam modemes playereket elsõ 3 ban többször, elvileg játszható modemrõl is normálisan.
Ma én is próbálkoztam volna vele, de vagy cannot joint, vagy disconnectet, esetleg ha sikerült bejutni connection problemet kaptam, aztán a gyornak vélt szervereken is diavetítéssé alakult az egész. :(
Hogy a büdös geci jóisten faszában kell spawn pointot választani ebben a teves genyó játékban? Mindenki itt isteníti nekem, komolyan mondom elment az egész szartól a kedvem. Először is van 12 ally meg 2 axis, persze én is csak ally-t választhatok hiába nyomom az axist mint süket a csengőt. Aztán meg respawn már számlál vissza, happy vagyok erre írja ki hogy nem választottam spawn pointot. entert nyomom meg kattintgatok össze vissza a térképen oszt semmi. Hát a faszomat mán.
Hopsz bocsika.
Akinek kell a cucc -Wake Island- :
http://download3.filefront.com/0ea09eb1540fc7338cbe8dc009258dae/tmt_files/mods/Wake_Island_BF1942.zip
vagy
http://www.filefront.com/?filepath=/tmt_files/mods/Wake_Island_BF1942.zip
Hali!
Nos tegnap megvolt a Wake Island itt jonnek a tapasztalatok.
1:A sziget egy leginkabb kifli alaku valami igy allatira nehez az amcsikkal az osszes (4 vagy 5) bazis vedeni.
2:Keves volt a bot (bar ezen lehet hogy ma du. valltoztatok)igy jo ha a ket oldalon(japan vs. amcsi) voltunk vagy 10-en.
3:Benne vannak az uj jarmuvek,amiket az elso demobol csak "patch"-el lehetett elovadaszni.
4:Azert ezen mar javitottak egy kicsit a sracok,pl:latszik a kivalasztasnal a fegyver,hogy eppen mit valasztassz ki.
Persze eloszor az amcsikkal kezdtem el a dolgot.
Mivel a japanok eloszerettel nyomtak a repuloket,igy nemart megtanulni a legelharito agyu hasznalatat 8) kicsit fura,de azert jo.Persze kiprobaltam a repcsiket is.Amcsiknal 2 fajta.F4 Corsair az leginkabb a Zerok ellen jo.Es van a Douglas ha jol tudom.Ebbol van ami torpedot es van ami "csak" bombat szallit.
A repcsikrol:allatira nehez vezetni,mivel az osszes kormanyt hasznalni kell"ene".Szerencsere szim fan level volt egy jo joy amivel mar nagysagrendekkel konyebb a dolog,de pl.a Flashpointhoz kepest amit bill/eger parossal is lehetett nyomni nagyon bonyi,de bele lehet jonni.
A japcsiknal a sziget melett van egy anyahajojuk meg egy rombolo.Az anayahajorol lehet felszallni a zerokkal es bombazgatni a szigetet,meg megproballni leszallni a sziget repterere,ami megjegyzem sikerult is nekik.A rombolorol meg indul az invazios ero.Mivel keves volt a bot igy nekem kelett mindenhova rohangalnom,de igy is elegge jo volt.Ami megmaradt az a halapontos leves a botoktol.A hajot nem tudtam elsulyeszteni,csak kamikaze modszerrel ugyanis olyan jol lonek a bot-ok a legvedelemmel a hajorol,hogy 3* tudtam csak rarepulni utanna elszalltam az orok vadaszmezokre 8(
Ja igen van a legvedelmen kivul meg a szigeten hajoagyu telepitve erdekes hasznalni 8)
Nos nem roviden ennyi volt.
Ha lesz meg valami akkor irok.
Jo tulelest mindenkinek.
Na 10-bol egyszer sikerult hardban lesavazni a nimeteket. Ez azert is nehez mert szinte mindent egyedul kell csinalnod mivel azok a nyomorult botok rendszeresen elakadnak a tankokkal ilyen-olyan falakba, leallnak veluk csak ugy a semmi kozepen es nem csinalnak semmit, neha nyomorultul celoznak (neha jol, NEHA - persze a nimetek jok..) illetve nem is celoznak hanem 1 kipecezett pontot lonek egyfojtaban, de nem am egy kicsit fole vagy kicsit ala, ahh.
Ez az onjaro loveg vagy mi nem hiszem hogy menet kozben is tud(ott) loni (ill. nem hiszem hogy menet kozben lottek vele), pedig ha kezeli egy csoka menet kozben is egyfojtaban ereget vele.
Volt a nímeteknek kazettás bombájuk, 250, 500 és 1000 kilós kiszerelésben ,ami kb. ugyanekkora tömegű, 2kg-os vagy 10kg-os apró bombácskákat szórt a jónép fejére. Az ugye 100-200 darab bombácska is lehetett, jól.
Egyébként ény hogy BF1942 nemigen törekszik full történelemhűségre hogyfinom legyek, de azéret móka.
No a realitásokról annyit, hogy a képek tanulsága szerint a Bf-109-nek két fegyvere lesz: egyszer géppuskák, 900 db lőszerrel, illetve 15 db légibomba...
Most pedig nekiallok hardban. :) Elotte par parametert (pl homerseklet) átskálázok: Felveszek 2 pulovert +hosszunadragot ,igy tenyleg ugy erezheti magat az ember mint egy pancelosban az Eszak-Afrikai hadszinteren. Probaljatok ki ti is, de tenyleg!!
Akkor jojjenek a linkek.
Aki ismero oket attol bocs.
http://www.bfcentral.com/
http://www.acomba.de/forums/index.php?s=e77bc429d27c5985bc0d1162954278bb
http://www.bf42.com/index.php?lang=german
http://dynamic4.gamespy.com/~tmt/
Ennyi itt mindig orara keszen vannak az uj cuccok.
A masik,hard-ban meg se probaltam,mivel meg mediumban is kisse tuleroben vannak szoval szerintem semmi eselyem nem lenne.
Hali!
Cifu:
Koszike rajottem a dologra,csak azt nem tudtam,hogy folyamatosan kell-e tavcsovel figyelni,vagy eleg csak megjelolni es kesz.
Kiegeszitok elegge komolyak.Elo lehet hozni egy uj szigetet,ami korul mar hajok is vannak 8)Egy anathajo es egy rombolo.Az anyahajo az stabil,a rombolo viszont mozog.Mereszebbek le is szallhatnak az anyahajora 8) nagyon rullz.Ja igen eppen ma jott ki hozza meg az uj Stuka patch 8) megyek haza lesz teszt 1000-el 8))
Ez a hw gyorsitas bejott thx, most normalisak a hangok. Kiba nagy tankcsatakat lehet vivni. Eleg jonak mondhato a jarmuvek fizikai modellezese. Ja igen, sikerult 2x legyurni a nacikat :) (qrva nehez)
A WinXP 8.0-át rak fel, a hangkártyára azt tudom mondani, hogy keresni kellene hozzá egy olyan drivert, amit megesz a DirectX. Esetleg vedd vissza a hardveres gyorsítást...
Scout-távcső:
Ha van valaki a tüzéregységnél (gondolom a Wespe ill. Priest lenne az) van, akkor gondolom kijelölné neki a célt - esetleg a légi egységeknél is...
Fásy:
Milyen hangkeltőd van?
A Readme.txt-ben fel vannak sorolva azok, amelyekkel gondok lehetnek...
Hali!
Nos sikerult gyoznom az angolokkal.Normal modban.Igaz csak 1*.
A kov. a szitu.
Nemeteket ha sikerul legalabb 10 percig feltartani ugy,hogy ne foglaljak el az elso bunkereket akkor nyertel.Egyebkent szerintem teljesen veletlen volt hogy nyertem.Bazookaval bevedtem a kozepso bunkert es innentol kezdve szepen apritottam a tankokat.A kovetkezo korokben viszont ezen okulva olyan villamtamadasokat nyomott ram a nemet hogy respawnolni sem tudtam szabad helyre.Szoval utanna mar semmi eselyem nem volt.
A jatek egyebkent annyira valosaghu csak,hogy mig a PZIV-be kell vagy 4,5 loves az oldalaba bazookaval hogy kifekudjon,ha viszont sikerul a tornyot a tetejerol eltalalni (eppen godorben van es tisztan lehet loni a tetejet amikor jon ki belole)akkor ide eleg csak 2 talalat es keszen is van.A tigris meg uberbrutal. 8(
Meg valami tuztamogatast a sniperrel hogyan lehet kerni?Mikor a tavcsoben kijelolom a celt akkor utanna rajta kell meg hagyni vagy nem?