IFA F9 kabrió bliszteres 1500 Volga 2402 bliszteres 1500 Wartburg Trans bliszteres (ki lett bontva, kipufogó leesett) 1200 Zaporozsec kék (orosz sorozat) bliszteres 2000
Wartburg 311 Camping bliszteres. (Gyárilag hiányzik az antennája, de adok hozzá) 1300 LADA 2101 3000 LADA 2101 rendőrség (az oldala festett nem matrica) 4000 IFA F9 1200
Köszönöm az információt! Direkt nem az ebay-en keresgélek, hiszen a jelenlegi ~280Huf/1€ árfolyammal a ~39€ nagyjából ~11k Huf-nak felel meg. Ha ehhez hozzá vesszük a min. 3k postát, máris 14ezernél járunk. Ez ugyebár még meredekebb összeg, mint amit pl a modellboltban kérnek...
Valakinél van esetleg "elfekvőben" Opel Astra "J" 1:43-as Minichamps modell? Üzletet én is tudok ahol be tudják szerezni, de az már horibilis ár egy 1:43-as modellért (értékrendem szerint)... Ha valakinek lenne vagy tudna szerezni, az legyen szíves küldjön egy mailt ide: ideirj@citromail.hu
Köszönöm előre is a segítséget és az információkat!
Eladók a következő 1/43-as méretarányú modellek! Csere is érdekel: rendőr, mentő és tűzoltó autók 1/43 méretarányban! A modellek eredeti, gyári csomagolásban vannak. Több modell vásárlása esetén az árak alku képesek! Kérésre még több képet tudok küldeni a modellekről.
Érdeklődni a nara8212@gmail.com vagy az inkar2@freemail.hu címen lehet!
Hát nézegettem pl a Norev változatot aminek lelogo füle van és igy polrca is rakhato de annál azért valahogy szebbet gondoltam.
Olyasmire gondolok mint ami az ilyen James Bond-os 1:43as modellautoknál van berakva L alakban vagy hasonlók.
Amugy utcakép, sétálóutca, országút, bevásárló parkoló is lehet.
Mindegyiknél persze ugy hogy lenne egy útfelület - pl a parkolosnál vonal felfestés a háttér pedig lenne egy bevásárlóközpont vagy ilyesmi.
Az országutasnál szintén ott felezett vonalas útfelület és a háttérben pedig az út folytatása lenne a kép esetleg a két oldalon nagy nyárfákkal tarkitva mint régen a Balcsira menet:)
Jopofa a garázs de nekem ennyire részletes cucc nem kell hogy legyen benne lépcső meg fürdő, mert bár jol néz ki de az auto fényképezéséhez szükségtelen ugyse fog látszani a képen mert a kocsit fényképezem szóval nekem csak egy afféle ilyen aljzat-háttér kellene.
A kocsi alatt hogy legyen út mögötte meg legyen valami (táj)kép.
Igaza van gabamano-nak, valóban annak függvénye, hogy kinek-mire van igénye és mennyit áldozna rá.
Például az általa prezentált diorámák igényesek és sok kiegészítőt tartalmaznak amiket meg kell vásárolni (speciális festékek, fák, padok, fű stb.), ezek tovább drágítják a végeredményt. Amit én használok (pl. garázsnál is), a karton és papírfajták és rengeteg nyomtatott méretarányos kép (kerülöm a túl plasztik megoldásokat az élethűség miatt), lényegesen kisebb bekerülési árat tesznek lehetővé, továbbá határtalanok a lehetőségek a kialakítások kapcsán (impregnálás ill. laminálás a felületi védelem).
Természetesen ezek is kiegészíthetőek bármivel később (sőt, az alapanyagok miatt átalakításuk, felújításuk, továbbgondolásuk könnyebben és olcsóbban lehetséges valamint szebben kivitelezhetőek bárki által kézügyesség és kreatívítás kérdése csupán).
Jelenleg egy családi ház 1:43-as kivitelezésén dolgozom, jelenleg kb 90%-os a készültségi szintje. Itt látható, hogy miként néz ki 1:43-ban az ablakon át szemlélve a valódival szinte mindenben megegyező:
-lépcső:
-fürdő:
-konyha:
Persze ezen makettek szétszedhetőek, a részletek még hangsúlyosabbak ilyenkor:
Kivülről (csak az épület környezet nélkül) pedig így fest:
Mindegyik bliszterben van és megvan hozzájuk az újság is.
Egyenlőre egyben szeretném eladni,nem minden áron.
Ajánlatokat várok a publikus mail címemre.
Képeket mailben tudok küldeni.
A lista:
Lada 1500 Wartburg 353 kombi Gaz volga m 21 Gaz 69 Zaz 968a Lada niva Trabant 601 Skoda 120 ls Gaz volga m24 Gaz m20 pobieda Fso polonez Wartburg 312 limusin Fiat 126 p Dacia 1310 Barkas b1000 Lada 1200 Wartburg 353 limusin Uaz 469 Fiat 125p Trabant p50 kombi (a bliszter alja ki van szakadva,így vettem) Wartburg 315 camping Moskvich 408 Tatra 613 Tatra 603 Zuk a-07 Wartburg 311 cabrio Lada samara Uaz 452 minibus Warszawa 520 Moszkvich 407 Zastava 1100 Moskvich 400 Tatra 603-1 Syrena 104 Warsawa 203 Yugo 45 Gaz 67b Fiat 125p kombi Gaz 13 csajka Gaz 24-10 volga Lada oka Wartburg 313 sport Syrena 105 bosto Zastava 750 Ifa f9 limusin Warsawa 203 kombi
Ezeken kívül eladó még a Silver Cars sorozat első 5db-ja is.
Bmw M1 Mercedes 500K Porsche 906 Bugatti Coupe Atlantic Jaguar E Coupe
Köszönöm az elismerést! :-) 100%-ig az én kezem munkája... Már jó pár épületen és diorámán vagyok túl, továbbá modellek kisebb átalakításán pl. kárpitozás vagy alkatrészpótlás...
Engme inkább ez a garázsházas körités érdekelne.Nagyon tetszik.....meg már unom a piros egérpados-hátul összevissza kocsis képbeállitásomat.Dioráma épitésekkel nem foglalkozik valaki?Pl ilyen garázs beállós, országutas, hasonlók.....
Atlasos jelcz 1/43 hibás teherautót elcserélném minichams,ist.autoart.norev 1/43 vagy más ilyen nagyobb gyártó tipusára ráfizetésel persze.Annyi hibája van egyik ablaktörlő letört,valamint pici gyári festékhiba az első lámpa környékén.Ajánlatokat várokknight8kukacfreemail.hu