mindenki,a ki fiatalabb, mint 18, és esetleg arra vetemedik, hogy azt állítja, curlingezni szeretne, írjon már nekem a nojicsq@freemail.hu-ra, mert szeretnék legalább elviekben összeállítani egy junior csapatot!
aminek a körülményekhez képes magam is aktív tagja lennék...
(egyelőre még nem kell hozzá curlingtudás)
ja, és te elefántizé. majdnem eltaláltad. simán kő. micsoda nélkül.
hajrá németek! hajrá knollék! herberg a legjobb!
Lehet, hogy megváltoztatom a nickem bicycle-repairmanre :-)) Mivel érdekel, így nem volt fáradtság :-)
Az elődöntőben visszavágunk a németeknek az első meccs szoros meccsért, aztán jöhet sverige :-) Suomi!
Igen, igen. OTTHONRÓL gépelem ezeket. De ehhez az a-val kezdődő net-akárminek fel kellett szántani panaszkönyve korántsem szűz hasábjait... érdekes, 6 órára rá lett netem. (xelero-val végződik)
BAAL: írjak a babnak is egy lapot??? Vannak még ilyen ötleteim...
noicsq: hát szia!:) Ami az elvetemült és fanatikus korosztályt illeti - akiket én is ismerek - 25-30++
Ciani: drága adatközlőm! Programozó társam nevében is leborulunk előtted...:))) És hajrá Suomi!
MAci: sajna még nem, de kivárunk...
Degec007: hello! SWEnek van is esélye, nem úgy, mint az én választottaimnak.
Igazabol amikor meglattam a matricat a villamoson, tok megorultem, hogy de jo valahol vegre kiprobalhatom a curling-et, de sajnos latom, hogy ez a lap ebben nem segit. :((
De legalabb vegre ismerem a szabalyokat konkretan. :)
Azt senki sem tudja, hogy itthon, hol lehetne curling-ezni?
egyébként csak én vagyok ilyen mutás, hogy 14 éves vagyok és nincs jobb dolgom, mit curlinget nézni (és játszani, ha tehetném)?
jó, mondjuk találtam már egy másik ilyet is...
egyébként a curlingrajongó korosztályt átlag hány évesek alkotják?
ezennel szeretnék megkérni mindenkit, aki junior korú és érdekli a curling, írjon a nojicsq@freemail.hu e-mail címre.
előre is köszönöm: noicsq
és hajrá német pasik! (jól megverték az angolokat)
1.Svédország 7-1 (Már az elődöntőben vannak!)
2.Norvégia és Oroszország 6-2
4.Dánia és Skócia 5-3
6.Németország és Svájc 4-4
8.Csehország, Finnország és Franciaország 1-7