Ezek a tulajdonságok bármely atlétara/futóra jellemzőek. Ettől még nem lesz jó labdarúgó valaki. Úgy is mondhatnám, h ez lenne egy focistától a minimum. Ezek nem erények, hanem alaptulajdonságok egy profi focistánál, nem?
Meg aztán az önmagában kevés ha valaki gyorsan tud futni - labda nélkül. A lényeg h milyen gyors akkor, ha a labdát is vezetnie kell...
"Én őszintén szólva nem tudok őszintén szurkolni se a taknyoknak se a lilákoknak se a picipestieknek, ez a nyomorom."
Tudod mindig is sajnáltam azokat az embereket, akik egy nemzetközi kupameccsen nem a magyar félnek szurkolnak magyar létükre. (Legyen szó Fradiról, Újpestről vagy épp a Vidiről)
(oké nem azt mondom, én is megmosolyogtam amikor a zöld sasokat legutóbb elgázolta valami egyszerű kis traktoros csapat, de amikor 95-ben bejutottak a BL-be sztem sok nem Fradi drukker magyar is a tv képernyőkre tapadt és őrült akkor, amikor az Anderlecht ellen idegenben Kuntic győztes gólt szerzett (mi Vidisek talán mégjobban mint a semlegesek, hiszen tudtuk, h melyik csapat fedezte fel Kunticot és honnan indult a magyar pályafutása...)
"Köszönjük meg a szétpénzelt liláknak, hogy ekkora balfaszok vezetik. Köszönjük meg a Kispestnek, hogy divatcsapatból visszaminősültek MTK2-vé és elüldözték a saját szurkolóikat. És végül köszönjük meg a Fradinak, hogy a múltban milyen vezetőségeik voltak. "
Veled ellentétben én nem annak örülnék, ha csak és kizárólag azért végeznénk az élen, mert a többi csapat balfaszkodik...Én azt szeretném ha rengeteg erős cspaat lenne, és azok között lennénk a legjobb helyen. Sok sok erős csapatot szeretnék a Vidi mögött tudni. Nem azt szeretném, ha a sok balfasz cspaat közül a Vidi lenne a legkevésbé balfasz, hanem azt h a sok erős és jó magyar csapat között lenne a Vidi a legjobb....
De akkor gyere elő a tényekkel, és ne csúsztass folyamatosan, meg adj a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam.
Hol állítottam, hogy klasszis? Három jelzőt használtam, amelyek tényszerűen igazak: gyors, lendületes és robbanékony. Ezek nem a futballtudásról szólnak szerintem, mint ahogy nem is arról beszéltem. Hanem arról, hogy az ilyen lötyögős második felidőben a gyorsabb ritmushoz hozzá tudná segíteni a csapatot.
Uramatyám. most nézem a duna tv-s meccset, kis Knézy megemlítette, hogy a Honvéd legalább elmondhatja magáról, hogy a két tavaszi fordulóban 4 gólt rúgott, 3mat a Sopronnak, 1et a Reacnak.... Képben van a pali. S még szidjuk Léderert...
Aztán rászóltak valahonnan, s kb 3 perc múlva javította magát, hogy az a 4 a valóságban 1, mivel a Sopront kizárták... Vicc
Az neked maradandó volt? Hogy széjjel lettek szopatva a Blben? Mi ez a csicska mentalitás? Kik ők neked? A szaros nb2ben vannak és te már azt látnád hogy nemzetközi kupában "bravúrkodnak"... Én őszintén szólva nem tudok őszintén szurkolni se a taknyoknak se a lilákoknak se a picipestieknek, ez a nyomorom. De egy Debrecennek vagy még akár egy etonak (jajj...) is inkább tudnék. Mert nem akarom, hogy abba fulladjon a magyar bajnokság mint a skót, ruszki, román, hogy fővárosi csapatok, meg a város miatt menjen mindenki oda játszani és a szponzorok is helyben vannak. Most még minden képlékeny, folyamatosan erősödik az nb1 szakmailag és pénzügyileg is, most még bármelyik csapat kiválhat és állandó élcsapattá válhat itt. Folyamatosan a dobogón szeretném látni a csapatomat. Köszönjük meg a szétpénzelt liláknak, hogy ekkora balfaszok vezetik. Köszönjük meg a Kispestnek, hogy divatcsapatból visszaminősültek MTK2-vé és elüldözték a saját szurkolóikat. És végül köszönjük meg a Fradinak, hogy a múltban milyen vezetőségeik voltak. Így út nyílt nekünk, Debrecennek, a győrieknek, zegieknek hogy legyen lehetőség kitörni. Ha Gálék nem keverik a szart 2005-2006 után már máshogy lennénk számon tartva, élcsapatként. Nem a nyomorult, valaha nagy, de most csóré vidéki középcsapatként ahogy most vagyunk. Ha nem lenne egy jelentős ultramozgalom itt el lennénk felejtve ugyanúgy mint egy Tatabánya, Pécs, Győr. Melyek egyszer nagyok voltak, de most már... Vagy mint egy Kaposvár akik hiába nyernek sorban, le se szarják őket.
Nem tudom, számomra egy NS-nek nagyobb a presztízse, mint az nb1.hu-nak. Nb1-et nem is nagyon olvasom, túlontúl elfogultak, NS-ben néha még fel lehet fedezni egy kis szakmaiságot...
"helyette jön a buzi Bede felbaszni a stadiont, mert a Bede mindenhol a hazi csapat ellen vezet."
hatalmas élmény lehet ebben az esetben, ha az Üllőin 12.000 ember előtt Bede nekünk fújja a meccset...:-)
A Fradi nélkül is vannak nb1-es csapatok, akik több bírói segítséget kapnak a kelleténél. De dobj rám megint egy kavicsot ha nem helytálló a kijelentésem, miszerint klubszinten legutoljára a Fradinak sikerült maradandót alkotnia nemzetközi szinten. Hiába nyeri a Loki évről évre a bajnokságot, jó esetben eljutnak a bl selejtező második köréig.
Vagyok annyira "önző" h nemzetközi szinten (ha már a Vidi nem juthat el oda, csak nagyon ritkán) minden magyar csapatnak szurkolok, és azt szeretném, ha tényleg a legjobb csapat képviselné országunkat a nemzetközi porondon, akik nem esnek ki holmi modáv csapat ellen...
Ja csak a múltban hányszor volt itthon 1-1 a Fradi ellen? Vagy vereség? Csak az volt. Én csak azt rühellem, ha a csapatomnak szembeszélben kell játszani. Márpedig egy erős Fradi erős bírói állománnyal rendelkezik. Azt is rühellem, hogy területi elv alapján engedélyezik bírók működését. A mai világban a sok divattal lehet egy bíró nyíregyházi akkor is lehet fraditta, mégis Arany nem vezethet nekünk meccset, mert Fejérből van. Pedig a legjobb bíró, helyette jön a buzi Bede felbaszni a stadiont, mert a Bede mindenhol a hazi csapat ellen vezet. Ő úgy fogja fel, az hogy nem dől be a hazai közönség nyomásának azt jelenti, hogy teljesen az ellenfélnek fúj és ő az egyik legjobbkén számontartott magyar bíró.
Ráadásul nem is akarok másik riválist, így is van épp elég, nézz végig az 1-7 helyezetteken. tavaly egy szar játékkal épphogy lemaradtunk az 5. helyről egy ratyuli vasas által, idén meg már rohadt nehéz bekerülni a hétbe is. ehhez még ha jönnek a taknyok (mondjuk h nem szarik rájuk az új tulajok és jó csapatot vásárol össze) aztán szívhatjuk a fogunk megint a Fradi ellen.
Áki, én sehol nem irtam, hogy ez vagy az a helyes, csupán miután x alkalommal hasonlítgattad a nézőszámokat, rákérdeztem, hogy honnan van ilyen tutibiztos infód?
hidd el, kevés hely van az országban, ahonnan győztesen távozni nagyobb élmény, mint az Üllőiről. Talán még Kispest lehet ilyen, de asszem 2-3 éves lehettem, amikor ott utoljára bajnokin nyertünk. Persze nagy öröm ha nyerünk Tatabányán vagy a REAC ellen, vagy a Paks otthonában (nekik sincs ilyen most jelenleg), de az nem ér fel (számomra) egy Üllői úti sikerrel...
Szóval nem a Fradi hiányzik, hanem az, h végre nyerjünk ellenük...méghozzá egy jó Fradi ellen.
Egyébként belőled pont kinézem, h ugyanakkora örömet vált ki belőled az, ha a tök esélytelen Tatabányát verjük meg, mint ha mondjuk egy bajnokesélyes FTC-t, vagy ha esetleg épp mi vesszük el a bajnoki címet az Újpesttől és adjuk át a Lokinak.
Téged csak egy Dajic gól tud az eufóriába kergetni:-)
És még hány csapat van, amelyik nem úgy szerepel, mint arra a múltja predesztinálná.
Ha annyira hiányzik a Fradi, járj ki az Üllői útra. nem tudom, ki hogy van vele, de én nem az ellenfél miatt járok Vidi-meccsre, persze világos, hogy jó elenfél ellen jobb meccs van kilátásban, de ennek semmi köze az FTC-hez...
dobj rám kavicsot, de az nb1-nek szüksége van 1 jó Fradira. Lehet utálni vagy szeretni a Fradit, de a múltja alapján semmiképp sem arra hivatott h a Mezőkövesddel játsszon egy csoportban. És nekünk is nagyobb öröm az Üllőiről győztesen távozni, mint a REAC otthonából (bocs, nekik most olyan nincs is...)
/aztán majd vagy az NSO fogja lefelé korrigálni, vagy az NB1.hu felfelé...meglepődnék ha másfél óra múlva is 3500 maradna a különbség a 2 sportlap között/
<a href="http://www.sportside.hu/index.php?option=com_xevidmegafx&Itemid=44&func=detail&id=38" target="_blank">Interjú</a> Simek Petivel és Disztllel a Honvéd-meccs után!
Plusz az Alba Volán <a href="http://www.sportside.hu/index.php?option=com_xevidmegafx&Itemid=44&func=detail&id=38" target="_blank">Interjú</a> az UTE ellen, és a második negyeddöntő Újpestről!
igazad van, most nézem NSO-n, hogy a mai meccseken összesen 9300-an voltak, ha ehhez hozzáadom a tegnapi 2200 nézőt, akkor a 6 nb1-es meccsen 1500 nézővel többen voltak, mint azon az egy darab nb2-es meccsen...