A karbis kör SR-nél hogy lehet megkülönböztetni a Morini blokkot a Minarelli blokktól? Ha jól látom volt egy időszak mikor Morini blokkal jöttek ki(talán 2000-2004-ig).
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni Tőletek,hogy teljesen hideg motort ,hogy indítotok? Gáz alapon,netán egy kicsit ráhúzva stb.? A motor egy 50ccm.karbis gép,még mondhatni új, konkrétan 2 napos 65km.-az órájában.Az aeroxnál csak egy rúgás volt igaz az 2-300m.-ig meg akart fulladni a benzintől,ez meg ha elindult akkor pörög. Mennyire általános jelenség az ha 1,5 napig nem indítom akkor borzalom indítani?
Aprilia SR 50 R 7 hónapos gép és sajnos nem működik a féklámpa, de a hátsó világítás az jó és elektromosan indítható is mindkét fékkarral is, de nem ég viszont a féklámpa. Búrát óvatosan levettem, de az izzó mindkét szála épnek tűnik. Kipróbáltam és csak az izzó alsó szála ég. Tudnátok segíteni mi lehet a gond?
Hello van egy aprilia sr 50 robogom (93-as évjáratú) )az a hibajelenség hogy a világitás visszajelző lámpa és a bal oldali index visszajelző lámpa együtt világit ha indexelek baloldlara akkor meg mindkét lámpa villog az miért lehet, van valami kapcsolási rajz hozzá?
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyén belül, vagy Mátészalka-Debrecen között keresek eladó, szép és megkímélt állapotban lévő Aprilia sr 50 factory robogót! Csak karburátoros érdekel! Max 200.000 ft-ig!
Az akku tönkrement ezért kivettem,de így nem működik sem a kilométeróra ,sem semmilyen műszer ,nem világít,tök halott az egész kijelző.Amikor berugtam a motort azt irta ki hogy err 0007 ,aztán sötétség. A féklámpa is elég gyengén világít így akku nélkül járó motornál. A világítás az jó.
Rákötöttem egy másik akkut azzal úgy néz ki hogy jól működik minden,járó motornál is.Úgy néz ki mintha a műszerfal nem kapná meg a 12 V-ot.
Mi lehet a hiba , fesszabályzó vagy esetleg az állórész(gyujtás tekercs)Hol kezdjek el méregetni?
Van egy SR50 factory karbis robogóm, ami indításnál ER 0006 hibakódót írt ( már most azt sem). ( Neten mindössze ennyit találtam: "it appears when the speed arrow is not near 0 km/h, that's why it does a full rotation - after that, the dash should act normally. " ) A Motor rúgásra elindul, motorikusan hibátlan viszont a kijelző és a mechanikus mutatósemmit nem mutat Az önindító nem megy, a duda sem, illetve az irányjelző sem. Illetve ha bekapcsolom csak világít ,de nem villog!A műszerfalon az irányjelző visszajelzés folyamatosan hol gyengébben hol erősebben világít! A csatlakozók jónak tűnnek kicsit megtisztítottam őket, de az eredmény ugyanaz. Néha bekapcsol a digitális kijelző de ha behúzom a fékkart megint elmegy. Ha valaki tudna segíteni vagy tippet adni mi lehet a probléma szívesen venném! Esetleg olyan megoldás amit otthon eszközölni tudnék.
ÜDV ! Aprilia Habana 50/2 T eddig szépen tette hiba nélkül a dolgát,ma viszont elkezdett csöpögni belőle a benzin . Megy de nem húz , nem pörög fel,max.40-el tudtam hazavánszorogni vele! Tudtok tipet adni?
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni tőletek.A napokban került hozzám egy 93 as sr50 old robogó.Nagyon leharcolt állapotban..karbitisztítás,membrán ellenőrzés megvolt.A karbiban a tűszelep bele van kókányolva lefele megütközik abban a kis zégerben de ami tartaná,hogy felfele ne mozogjon az nincs benne.85-ös fő fúvóka van benne.Jelenség a következő.Szépen indúl hidegen is szívatóval két rúgás.Szépen jár alapjáraton csak a túlfolyón ömlik a benzin.Gázadásra kb 3-4 gázig veszi a fordulatot majd lehörög és le is áll ha nem engedem vissza a gázt.Szerintetek mi lehet a baj?Csak a tűszelep lenne a hibás vagy mást is nézzek?Esetleg valakinek nincs elfekvőben egy ilyen karbija ami jó?Dellorto PHBN 12 es.Igaz azt sem tudom ez való-e rá mert trehány emberé volt.Köszönöm az infót és a segítséget előre is.
Sziasztok! Láttam egy hirdetést egy eladó SR 50 Factoryról meglehetősen olcsón, 140 ezer forintért. Még nem beszéltem a hirdetővel, az már a képeken is látszik, hogy van néhány húzás az idomokon, illetve leírta, hogy fúrták a hengert, új dugót kapott és cserélték e nagynyomású csöveket is. A kérdés, hogy tényleg bele lehet futni horribilis árú hibákba a ditechnél, illetve vajon miért ilyen olcsó, ha ennyi mindent cseréltek rajta? Ja, a hirdetés szerint 35 ezer km van benne - ekkora futás után már dugót kell cserélni?
Eladó a képeken látható Sr 50 ditech morini összes megmaradt alkatrész egyben,és csak személyes átvétellel!!! Minden alkatrész törés,és sérülésmentes,a vezetékköteg eredeti gyári állapotú. Csak egyben eladók!!! Ára.:8000 Huf,alku nincs!!! Újszász. Te.:06702963556.
Segítséget szeretnék kérni. 1996os SR 50/70em van. 2 hete cseréltem benne kuplungot, mert már kopott volt, rángatva indult a motor, alapjáraton is forgott a hátsó kerék. Kicseréltem (motoforce), azóta ez a gond megszűnt, azonban pici remegés érezhető indulásnál, valamint eddig 95 km/h-t ment alattam, most 75 után csak erőlködik, bár van hogy szépen eléri a 95-öt. Mi lehet a probléma? Én a rugókra gyanakszom.
Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok! Valaki segítene abban hogy egy Stage6 MKII hengerszetthez milyen típusú gyertyát vegyek? Valaki azt mondja rövid menetes neten láttam olyat hogy hosszú menetest írnak. A segítségeteket köszönöm szépen!
Sziasztok! Egyik barátomnak van egy 11éves vízhűtésű 50cm3 Aprilia(2ütemű). Ősszel eltette a motort. Most elővette kicserélte az eredeti akkuját újra, feltöltötte benzinnel olajjal, majd nem indult! Amikor elindult szép az alapjárat de terhelve gyenge erőtlen nem pörög. Levettem a karburátort,kivettem a főfúvókát meg fújkáltam. Különösen nem tapasztaltam semmit! Összerakom, beindul megtorpan aztán egy darabig úgy működött mint előtte. Rá pár napra megint nem indul. Beöntés elindul, elindulunk, jó. A felüljárón alig megy fel. 50 km / h sebességgel megy 5 kilómétert. Hazafelé beindul megy előttem 40-el a felüljárón siralmas 20-al fel cammog. Hazaérünk kipróbálom. Tünet,egy darabig szépen húz majd hiába húzom tovább a gázt (kb. félig) utána nem történik semmi maximum el kezd fulladozni tortyogni . tud valaki segíteni? Komárom Megye Tata.
Tapasztalatotokat, véleményeteket kérném: Malossi 70-es henger (fekvő Minarelli) egyenletes haladáskor a gáz meghúzására a motor elkezd nagyobb fordulatszámon pörögni, de a motor már nem gyorsul tovább. Lehet, hogy a nagyobb nyomaték/erő miatt megcsúszik a szíj? A 70-es hengerhez már gyenge a Multivar fehér rugója? Esetleg a piros illik hozzá, vagy kísérletezzek a köztes sárgával? A kuplungra nem gyanakodnék RMS Racing van benne, indulásnál szépen betapad. Köszönöm.
Hozzájutottam 1 Aprilia Habana 50 ccm 2T robogóhoz. Kérnék némi tanácsot! Öntöttem 2T olajat az olajtartályba , de reggelre kisebb olajtócsa lett alatta.Másik gond ,hogy nem működik a féklápa(az égő jó).Tanácsokat szívesen vennék.Ha a benzinbe keverem az olajat,mi a keverési arány?