Keresés

Részletes keresés

Dr.Brain Creative Commons License 2000.07.01 0 0 8
Ha nagyon nem találtad meg, és érdekel, le akarod tölteni, szól, és segítek picit :)
Dr.Brain Creative Commons License 2000.07.01 0 0 7
Figyelj! Internetről bármit le lehet tölteni, csak időt kell szakítani a keresésre, Windows Whistlert is le lehet tölteni, mármint azt az alpha verziót, sok helyen fenn van mindkettő. Kezdj el keresgélni a magyar, vagy külföldi warezoldalakon, és biztosíthatlak, hogy elég hamar rá fogsz találni!

Ha a Windows Me szavakkal bajod van, akkor jobb, ha hamar hozzászoktatod magadat, mert a hovatalos neve az ez!!!

Előzmény: pancho (6)
pancho Creative Commons License 2000.06.30 0 0 6
De akkor legalább te ne azt írd, hogy Windows Me = Windows nekem, mert már több ámításteknikai ezt szaglapban olvastam, és a hátamon a szőr igen emelgette a pólót. Me = engem, nem nekem, ha már szójátékolni akar a kolléga.

Dr. Brain:
Te biztos vagy abban, hogy bárki letöltheti? Én úgy tudom, hogy csak azok a fejlesztők, akiket a MS beenged az msbpn lapjaira (jelszó, stb.).

Én már láttam, gyorsabb és stabilabb, mint a Win98 vagy az SE, de nincs benne DOS üzemmód, ez nem mindig jó. Próbálják átszoktatni az embereket a Win2001-re (ami NT kernelre épül, de házi OS lesz, jelenleg Whistler néven emlegetik, a Win98 Memphis, a Win95 Chicago néven futott ebben a pre-béta időszakban).

Ui.: Ilyen újságírói példányt hogy lehet kapni? Muszáj IT-újságba írni? Másféle nem játszik? Jöhet mailbe is...

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 5
No, én inkább csak megvárom az újságírói példányomat. Ha meglesz és fellöktem, majd elmesélem.
Előzmény: Dr.Brain (4)
Dr.Brain Creative Commons License 2000.06.29 0 0 4
Azt hiszem te egy pici tévúton jársz a Microsoft üzletpolitikáját illetően. Ami nem baj, nem azért mondom, de a Windows 2000 Prof. Magyar verzió is jóval a dobozolás előtt készen volt már. Tulajdonképpen a helpet fordították, azért nem jöhetett ki. Szóval ezzel oda akartam kilyukadni, hogy a Windows Millennium teljes értékűen nincs kész, de a kódja elérte a végleges verziót, és ezt a Windows Millenniumot le is lehet tölteni. Akinek meg szüksége van a szép könyvre, amit jozzá adnak, meg a dobozra, a cdborítóra, meg gazdag is ráadásul, az várja meg a Szeptember 14-ét, de akit ez nem érdekel az töltse le. Tehát az a Windows Millennium Final, ami neten van, az az a Windows Millennium Final, ami megjelenik majd Szeptember 14-én, ebben biztosak lehettek. Egyébként a Microsoft ezt is írja a honlapján, ami ráadásul az én előbbi mondataimat erősíti:

"Microsoft/June 19, 2000
Microsoft's development team has officially handed off the "gold code" of Windows Me, the company's new operating system designed specifically for the home user. Consumers will be able to purchase retail versions of Windows Me on Thursday, September 14."

Tehát érdemes letölteni.. linket mindenki ismeri...

Előzmény: hontalan (3)
hontalan Creative Commons License 2000.06.29 0 0 3
Dr. Brain!
Írod:
A napokban jelent meg interneten a végleges verzió
ezzel szemben a Microsoft weblapján a következő olvasható:
This Web site provides members of the press with important details about the Windows Millennium Edition (Windows Me) operating system, which was released to manufacturing on Monday, June 19, and will be available in a retail box starting Thursday, Sept. 14.

Ezek szerint talán mégsem jelent még meg a végleges változat.
Hontalan

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2
Ha meg elmúlik az az évforduló, akkor majd lyó, gyárilag lyukasztott, vízálló söralátét lehet a koronbgból. Míj praktikus.
Előzmény: Wágner úr (1)
Wágner úr Creative Commons License 2000.06.29 0 0 1
Há' mondjuk több infót kaphatsz, ha betántorogsz abba a kocsmába, amire az van ráírva, hogy aszongya Windows Fő Rum... hukk, bocsánat... vagy ilyesmi... Egészség!
Előzmény: Dr.Brain (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.28 0 0 0
Nekem még 0 tapasztalat0m van, mert a 0 alakú kerek k0r0ng0cskát még nem kaptam meg, pedig már elj0:tt neki az ideje, így aztán nem is f0g0k s0k szépet (vagy nem szépet) írni r0'la... De helsz akk0r m0nd0m...
Előzmény: Dr.Brain (-)
Dr.Brain Creative Commons License 2000.06.28 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Van valakinek valamilyen konkrét tapasztalata a Windows Millennium-mal kapcsolatban? A napokban jelent meg interneten a végleges verzió, tehát valahogy ez most aktuális. Minden véleményre kíváncsi vagyok, viszont a microsoft-ot fikázó hozzászólásokat mellőzni lehetne, mert ahhoz valahogy most nincsen kedvem, megvan arra nyilván másik topic. Ide tehát jöhetnének a normális emberek normális hozzászólásai.

Köszönettel:
Dr.Brain - The BrainTransplantator

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!