Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.30 0 0 52
Egészségügyi híreink röviden:

Megváltozott az anonim AIDS vizsgálat eddigi gyakorlata. Ezentúl interneten keresztül is lehet kérni tesztet. Az eljárás lényege, hogy a szkennerre köpve vagy ütőerünket felette elvágva mintát küldhetünk a Mária utcai Bőrgyógyászati klinikára, ahol az erre a célra kialakitott eszközzel 100% pontossággal elvégezhető a diagnózis. Az eredményről az érintetteket E-mail-ban értesítik.
*********************
Elhunyt az az 52.éves miskolci férfi, aki a peacemaker-ét az interneten keresztül, a gyártó cég WEB lapjáról kivánta frissiteni. A cég szakembereinek elmondása szerint, megvizsgálták az esetet és kiderült, hogy a magyarországi telefonszolgáltató vonalkimaradása okozta a tragédiát.
*********************

ANTERISPRESS

zsuzsa Creative Commons License 1999.03.30 0 0 51
EGYETLENEM ! HAT ITT VAGY ?
Előzmény: Törőlt_nick (50)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.30 0 0 50
****** SZERENCSEJÁTÉK RT ******

LÁZBAN ÉG AZ ORSZÁG !!!
870.000.000 FORINTOS FŐNYEREMÉNY !!!
TOVÁBBRA SINCS HATOS AZ ÖTÖSLOTTÓN !!!

****** SZERENCSJÁTÉK RT ******

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.30 0 0 49
Az ANTERISPRESS az elhangzott híreket
sem cáfolni sem megerősíteni nem tudja,
további se nyelni se köpni nem tud !

KÉRJÜK, OLVASSA TOVÁBBRA IS A TOPICUNKAT !

ANTERISPRESS----"A 'HÍR'FORRÁS"

Barracuda Creative Commons License 1999.03.30 0 0 48
A MATÁV ma sajtóközleményben hozta nyilvánosságra új, átdolgozott kedvezményes tarifarendszerét. Ezek szerint az eddig meglévő kedvezmények helyett, az internetfelhasználók valós érdekeinek jobban megfelelő kedvezményeket fognak alkalmazni. Például kedvezményes díjat fizethetnek azok az előfizetők akik 22 óra után már nem interneteznek. Ők akár az egész éjszakát átaludhatják mindössze 150 forint (+ÁFÁért). A MATÁV nem kívánja kizárni a kedvezményezettek köréből azokat sem akik inkább nappal _nem_ kívánnak internetezni. Ezek a nem internetezők a nappali percdíjnál lényegesen olcsóbban, nem jutnak a szolgáltatáshoz.

Az új kedvezmények kialakításában aktívan részt vevő Hollósi HIX Józsi és Nyírő Internetto Bandi kijelentették, hogy az elért eredményekhez békés úton jutottak, habár erőszak alkalmazását néhányszor kilátásba helyezték, végül mégsem kellett a Straub Elek pajeszát meghúzni. Az élni és élni hagyni politikáját alkalmazva a monopolhelyzetben lévő HIX és Internetto ezután érvényesülési lehetőséget hagy a jóval kisebb vállalatok számára is, amilyen például a MATÁV.
BarraCudaPress

Vah úr Creative Commons License 1999.03.30 0 0 47
A főtt sonka legyen velünk, drága barátaim! Gyere Bodri, Kántor, Frakk, kotródjunk arréb, lebuktunk.
:-)))Vikoca, Vikoca, reszkess!
Előzmény: vikoca (46)
vikoca Creative Commons License 1999.03.30 0 0 46
Peldatlan provokacionak lehettek tanui az internetton az olvasok ma delben. A pitbullok Vah Ur neven bejelentkeztek az Internetto Torzsasztalara, es ott alhirekkel probaltak remuletbe ejteni a lakossagot.

Nyiro Andras kerdesunkre elmondta, hogy pillanatnyilag tehetetlen, mivel mar a moderatoraiban sem lehet biztos, lehet hogy idokozben ok is a kutyakok fizetet ugynokei lettek. A Muegyetem tanult diakja Keki a Nasaval kozes projekt kereteben mar dolgozik egy olyan programon, amely a kutyamancs altal a billentyuzeten keltett elektromos deklinaciobol megallapitana az uzenet kuldojenek faji hozatartozasat, es a pitbullok hozzaszolasait automatikusan kimoderalna.
A ma esti zart ertekezleten arrol lesz szo, hogy a szankciok vonakozanak-e egyeb fajtakra is, avagy buntessek-e a palotapincsiket is a pitbullok buneiert?

Barracuda Creative Commons License 1999.03.30 0 0 45
Hírszolgálatunk információi alapján a BioponTV újabb perverz internetes kukkoldát leplezett le. A döbbenetes riportban drámai képsorokat láthatunk a www.@-os.alma.huhú/verz site-ról. A csak felnőtt nézők számára ajánlható összeállításban titokban készített fotókat és videórészleteket láthatunk többek között Sváby Andrásról amint alsóneműben törökülésben a körmét vágja és Vujity Trvtkoról aki saját konyhájában egy tyúkot teljesen meztelenre koppaszt. A BioponTV riportere az eset kapcsán megkérdezte az internet kitalálóját, Nyírő Andrást hogy mit szól mindehhez. Ny.A. kijelentette, hogy az említett site-ot ugyan még sajnos nem látta, ugyanakkor teljesen természetes jelenségről van szó, az internetet tulajdonképpen nem másra találta ki, mint hogy a perverz kukkolók végre valahol kellőképpen kiélvezkedhessék magukat.
BarraCudaPress
Vah úr Creative Commons License 1999.03.30 0 0 44
Megbocsájthatatlan könnyelműség - áll a Pharmatron Rt. mai sajtóközleményében a tegnapi környezetszennyezés kapcsán.
Mint ismeretes, Tiszabecsnél hatalmas mennyiségű káros vizeletminta került a folyóba, nagykiterjedésű növény- és állatpusztulást okozva. Solymos István PR-igazgató tájékoztatása szerint a gyógyszeralapanyagnak számító folyadékok tárolására használt lombikok helytelen tárolása okozta az újabb ökokatasztrófát. A rendkívüli helyzet megoldása legalább 150 milliós terven felüli költséget jelent az államháztartásnak.

Ennek is mi isszuk a vizelevét.

vikoca Creative Commons License 1999.03.30 0 0 43
Ma ejjel ujabb pitbull-tamadas tortent. Ezuttal a kutyak tul messzire mentek: feltortek az APEH fo adatszolgaltato szerveret, es ott toroltek gazdaik osszes adatat. Megprobaltak behatolni a BM fo szervereire is, de szerencsere az akciot idoben sikerult megallitani a rendorseg kulonlegesen kikepzett alakulatainak. Az akcio soran tobb tonna loszert, kolbaszt es bitet es biteet hasznaltak fel.

Az Allatvedo Liga szovivoje ugy nyilatkozott, hogy "amilyen a gazdaja, olyan a kutya is", ezert nem latja indokoltnak, hogy barmifele intezkedeseket foganatositsanak az ebekkel szemben.

vikoca Creative Commons License 1999.03.30 0 0 42
A Szerb Nemzeti Garda magara vallata az akciot. Ugyanakkor leszogezte, ok semmikeppen nem azonosak a Szerb Felszabaditasi Fronttal, akik valojaban Ocolan csatlosai.
Előzmény: Törőlt_nick (31)
vikoca Creative Commons License 1999.03.30 0 0 41
A Szerb Nemzeti Felszabaditasi Front magara vallalta az akciot. Celjuk, hogy a NATO legitamadasait immar ne csak Jugoszlavia, hanem Albania teruletere is kiterjesszek. Aljas tervuket megprobaltak mar ugy is elerni, hogy elterjesztettek azt az alhirt, melyszerint Albani valojaban tamogatja Szerbia etnikai tisztogatasi akciojat, hiszen mar ott is csak szerb milicistak elnek, albanok soha nem is eltek arrafele.
Ugyanakkor arra is felhivtak a figyelmet, hogy ha nem teljesitik koveteleseiket, akkor magukra fogjak vallalni a Mrs. Clinton szobajaban talahato szerveren megjelent obszcen, es Bill Clintont serto megjegyzesek felrakasat is. A helyzet valsagos.
Előzmény: Barracuda (39)
Barracuda Creative Commons License 1999.03.30 0 0 40
Várhegyi Attila a Nemzeti Kulturális Örökség minisztériumának politikai államtitkára bejelentette, hogy az új Nemzeti Cirkusz felépítését és a parlament épületének időszerű rekonstrukcióját egy beruházás keretében kívánják finanszírozni. A költségkímélő megoldás előnye, hogy a cirkusz közönsége a megfelelő perspektívából, földalatti mélygarázsokból figyelhetné az előadásokat.
BarraCudaPress
Barracuda Creative Commons License 1999.03.30 0 0 39
Elnézést kérünk az előző duplázásért, a hiba oka a hírközpontunkat az iNteRNeTToval összekötő telexvonalat ért földalatti cirkáló-nindzsatámadás volt. A Magyar Honvédség, és a rendőrség a "Mari néni" nevű lakossági bejelentő segítségével a nindzsákat elfogta és lefegyverezte.

Az orosz külügyminisztérium cáfolta a hírt, miszerint a nindzsák oroszul beszéltek volna, és a Magyarország mint NATO tagállam elleni szabotázsakciókat végrehajtó, elit-kommandó tagjai lennének.
BarraCudaPress

mufurc Creative Commons License 1999.03.30 0 0 38

Az MLSZ a következő kérdéssel fordult az ISM -hez:
- Sprechen Sie, Deutsch ?

TERPrESS

Barracuda Creative Commons License 1999.03.30 0 0 37
A Nyírfa-ügy néven ismert titkosszolgálati botrány kapcsán perbe fogott volt titkosszolgálati vezető kijelentette, hogy minden korábbi híreszteléssel ellentétben, mégsem történt meg semmiféle hídverés a politikai elit és az alvilág között, illetve ez a politikai elit már nem az a politikai elit, illetve ez az alvilág már nem az az alvilág. Kijelentette, hogy a keresztény-polgári kormányzat alatt immár lehetősége nyílik az alvilág fejének néven nevezésére is, ez a Lucifer néven futó főgonosz az Ördög maga.
BarraCudaPress
Barracuda Creative Commons License 1999.03.30 0 0 36
A Nyírfa-ügy néven ismert titkosszolgálati botrány kapcsán perbe fogott volt titkosszolgálati vezető kijelentette, hogy minden korábbi híreszteléssel ellentétben, mégsem történt meg semmiféle hídverés a politikai elit és az alvilág között, illetve ez a politikai elit már nem az a politikai elit, illetve ez az alvilág már nem az az alvilág. Kijelentette, hogy a keresztény-polgári kormányzat alatt immár lehetősége nyílik az alvilág fejének néven nevezésére is, ez a Lucifer néven futó főgonosz az Ördög maga.
mufurc Creative Commons License 1999.03.30 0 0 35
Heljesbít és: tere. = teret.
Előzmény: mufurc (33)
mama Creative Commons License 1999.03.30 0 0 34
Csurka István, a híres drámaíró tegnapi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy akciótervet terjeszt a parlament elé, melyben a bankok által képviselt karvalytőke elleni lépéseket vázolta fel. Bizalmas források szerint az intézkedéscsomag egyes elemei szerint a jövőben barna hajú, barna szemű emberek nem tölthetnek be semmilyen funkciót hazai pénzintézetnél. Ugyanitt szó esik arról is, milyen lépések megtétele szükséges ahhoz, hogy a bankok külföldi tulajdonosai kivonuljanak a hazai pénzpiacról. Ezzel összefüggésben Csurka szerint be kellene tiltani a befektetési alapok, a brókercégek, és a biztosítók magyarországi jelenlétét is.
Torgyán József a csomaggal kapcsolatban csupán annyit nyilatkozott, hogy annak egyes pontjaival pártja mélységesen egyetért, és a megvalósításbn tevékenyen együttműködik majd.
A miniszterelnök a hírt cáfolta, és arra hivatkozott, ez csak az egyik epizódja a Fidesz Magyar Polgári Párt lejáratásáért folyó küzdelemnek, a polgároknak semmilyen olyan lépéstől nem kell tartaniuk, amely a külföldi befektetők hazai térvesztését eredményezné.
mufurc Creative Commons License 1999.03.30 0 0 33

.... a rác légierő tüzet nyitott egy, az Albán határ közelében békésen szántogató traktorra. Az amerikai gyártmányú traktor viszonozta a tüzet, majd elhagyta a légtere.

TERPrESS

vikoca Creative Commons License 1999.03.30 0 0 32
Az geszsegbiztositasi Alap beperelte a Sor Minosegbiztositasi Alapot, szaqndekos csalassal vadolva a nepszeru non-profit szervezetet. Keresetukben arra hivakoznak, hogy Wagner Ur munkakorulmenyeinek biztositasa nem lehet az o anyagi terhuk. A Nemzeti Sor Alap a kovetkezo folyoszamlara varja az adomanyokat, amelyeket Wagner Ur majatultetesenek finanszirozasara kivannak forditani: 0000000-45985498-11258457.
Előzmény: drhv (23)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.30 0 0 31
Mint már korábbi kiadásunkban is közöltük, az Egyesült Államok haditengerészetének kisérleti szerverén Bill Clinton elnököt sértő üzeneteket találtak a szakemberek.
A JAJPPRESSZ hírügynökség tudósítása szerint ez azért különös, mert a vadonatúj berendezés egyenlőre csak Hillary Clinton -a First Lady-dolgozószobájába van bekötve.

ANTERISPRESS

Előzmény: eMM (29)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.29 0 0 30
Egyetértek !
Fridinek most a vagyonánál csak a rosszkedve nagyobb, ezért félő, hogy még az élő fába is beleköt!

egy sört Wágner Úrnak !

Üdv: -Ant-

Előzmény: Wágner úr (28)
eMM Creative Commons License 1999.03.29 0 0 29
A Pentagon cáfolja azt a hírt,hogy az amerikai haditengerészet szerverén megjelenő felirat "Adolf Clinton basz..sd inkább Mónika Lewinskyt" felirat orosz hacerek műve let volna.
Az USA legfőbb ügyésze szerint,ez inkább a szerelmespár legújabb erotikus tátszadozásának a bűnjele,amit be is fognak,majd bizonyítani,igy Clinton elnökmajd újabb magyarázkodásra kényszerül.
JAJPRESSZ
Wágner úr Creative Commons License 1999.03.29 0 0 28
Hmmm... hukk..bocsánat! Mindenesetre igyunk meg azonnal (kivételesen) Egy Pofa Söröt... utána meg vigyázzunk az álhírgyártással... :))))

"...nem lehet akkor marhaságot kitalálni, hogy be ne jönne!"

Sz Tamas Creative Commons License 1999.03.29 0 0 27
Leeeeeegujjabbbbb Híííír!

Friderikusz Sándor, az ismert showman elfáradt, és ezért hazamegy. Ezentúl csak a saját maga által alapított csatornán, egyedűl vezetve csinál műsort, és csal Ő, és felesége, Xavér nézi meg. Előreláthatóan igen magas lesz a nézők száma, Naponta kb félmillió.
SzoTávIr

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.29 0 0 26
Micsoda savanyú társaság, egy ilyen jó kis topic-ot átengedni a felejtésnek !

Azért sem hagyom elsüllyedni !!! :-)

Ime, a legfrissebb "hírem":

Nyírő András, egy közkedvelt internetes magazin -az Internetto- főszerkesztője nyilatkozatot adott a Népszabadságnak.
Ebből idézünk:
riporter: Nyírő Úr, az utóbbi napokban elterjedt a hír, hogy jelentős változások várhatók a magazin életében. A további találgatásokat elkerülendő, kérem foglalja össze néhány mondatban, mik azok az újdonságok, amelyekkel a folyóirat hírnevét tovább szeretnék öregbiteni és megőrizni a lap töretlen népszerüségét!
Nyírő: A hír igaz :-), a magazin évek óta tartó sikerének és az áldozatos munkának most érett meg a gyümölcse. A napokban megkeresett minket egy Nagy Nyugati Befektető Cég s egy olyan ajánlattal éltek, amelyet -úgy gondolom- hiba lett volna visszutasítanunk.
riporter: Mint tudjuk, pénzt senki nem ad érdek nélkül. Mik azok az elvárások, amelynek ezentúl meg kell felelnie az Internetto-nak, mik a cég feltételei?
Nyírő: Mi is azt gondoltuk elöször, hogy ilyen nagyságrendü anyagi támogatás
alapvető változásokat hoz a lap megszokott stilusában. A legnagyobb meglepetésünkre azonban, az elvártak meg sem közelitik azt, amire mi a szerkesztöségben számitottunk !
riporter: Ha bövebben kifejtené, kérem!
Nyírő: Nos, a cég szakemberei szerint világszerte csökkenő tendenciát mutat az internet iránti érdeklődés, ezért első lépésként megszüntetjük az Internetto virtuális kiadását, és helyette kiadjuk a magazin nyomtatott változatát.
riporter: Nem gondolja, hogy így elveszítenek egy jelentős létszámú számitógépes olvasói közönséget?
Nyírő: Korántsem! A számitógépesek az újságot a kioszkokban megvásárolva -majd otthon beszkennelve- továbbra is a megszokott módon élvezhetik a lapot.
riporter: A lap eddigi legnagyobb vonzereje -a frissessége- nem szenved íly módon csorbát?
Nyírő: Ezt a problémát úgy kivánjuk majd áthídalni, hogy az olvasók által táviratban elküldött minden újabb hozzászólásnál, rögtön kiadjuk a lap legfrissebb számát, így a nagyközönség azonnal hozzájut az őt érdeklő témákhoz.
riporter: Gondoltak a kispénzű közönségre is, akik esetleg nem tudják megvenni az újságot?
Nyírő: Igen. A nyomdával kötött szerzödésünk értelmében, a nyomda ablakán kilógatják az Internetto Magazin
leporello változatát, amelynek a másik vége a folyamatosan dolgozó nyomdagépben
van, így az állampolgárok is olvasgathatják lapunkat.
riporter: Nyírő Úr, köszönöm az interjút!

ANTERISPRESS

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.28 0 0 25
A MIÉP rendkivüli sajtótájékoztatóján bejelentették:

Hosszabb tárgyalások és egyeztetések után a Magyar Fórum Kiadói KFT. felvásárolta a Magyar Hirlap-ot. Csurka István kijelentette:
Nem titkolt szándékuk, hogy e tranzakcióval elő kivánják segíteni a két tábor olvasóközönségének világnézeti közeledését, kifogva ezzel a szelet a népi-urbánus vita szítóinak vitorlájából.
A hír kapcsán az SZDSZ sajtóközleményt adott ki, melyben tudatják, hogy a frakció mostmár nem akar elülni a MIÉP mellöl a parlamentben.
-ANTERISPRESS-

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.03.28 0 0 24
A MATÁV cáfolja a JAJPRESSZ hirügynökség értesülését, miszerint nem készült el időben az új tarifarendszer.
Az illetékesek elmondták:
Az elözetes várakozásoknak megfelelően időben elkészült és hamarosan nyilvánosságra hozzák az új árszabások táblázatát, amely továbbra is biztosítja a közkedveltté vált kedvezmények folytonosságát.
A változás csak annyi, hogy a tarifa-kedvezmény kizárólag az internet felhasználókat támogatja. A MATÁV ezt úgy kivánja megvalósítani, hogy április 1-től az összes telefonbeszélgetést szisztematikusan lehallgatja, és akinek a vonalán internetes füttyögés helyett emberi szavakat észlel, annak a vonalát azonnal bontja.
ANTERISPRESS
drhv Creative Commons License 1999.03.28 0 0 23
Wágner urat, mint a téma elismert szakértőjét a hazai sörgyárak általa alapított Sör Minőségvizsgálati Alap hivatalos minőségvizsgálójává nevezték ki, egyetlen feladata napi 20 üveg sör végigkóstolása.
A kinevezéssel egyidejüleg Wágner úr felkerült a májátültetésre várók listájára.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!