Keresés

Részletes keresés

:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.03 0 0 66185
Lilla nevében köszönöm a sok elismerést mindenkinek!! :))
:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.03 0 0 66184
ííííííí, ez nekem nagyon bizarr.
Előzmény: loup (66180)
csibie Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66183
Megértem.
Előzmény: jemi bigli (66182)
jemi bigli Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66182
1 orara lakik tolunk forgalomtol fuggoen es videken..rohejes, de tolunk egy csepeli nagyszulohoz hosszabb ido utan ernenk oda...hozza meg szinte a hazunk vegeben kanyarodunk az autopalyara.
loup-nak is valaszolva...de, a nagyfiamnak hianyzik. sirt is miatta 1-2szer...ha a kicsik meglatnak egy feher muanyag babatanyert, ami kisertetiesen hasonlit a kutya regi tanyerjara egybol kiabalnak, hogy nejó, nejó (igy hivtak)...de ez van...fizikai keptelenseg lett volna ezt igy tovabb csinalni...ha beesett egy lazas betegseg, ha a gyerekek delutanonkent tovabb aludtak, ozonvizszeru eso, stb mar nehezkesse valt a delutani seta, amit szegeny kutya eleg turelmesen, de feszulten vart...ez a jo allattartasnak mar nem felelt meg...en meg allandoan korbetelefonalhattam az ismerosoket, na vajon ma ki jon segiteni, mert nekem kutyazni kell...volt olyan, hoyg kinjaban a ferjem rohant haza a munkahelyerol, setaltatott es rohant vissza...es ez meg mindig csak 10 perc seta volt es nagy aldozat aran, amit nem varhatok el tole...ill. o a munkahelyetol..
azt mar nem is mondom, hogy minden nyaralaskor egy vagyon ment a panzionak, ami azert is volt fajdalmas, mert lattuk mennyire iszonyatosan jol erezte ott magat a tobbi kutyaval az udvaron, mig itthon, ha a gyerekek itthon voltak alt. a nappaliban bujdokolt, mert ha a ket kicsi egyszerre kozelitette meg mar sokszor a figyelmezteto morgasig is eljutott, ami szamomra bizony into jel. ezt nem akartam leirni, de ugy voltam vele, inkabb hozzunk elobb egy okos dontest, minthogy nekimenjen az egyik gyereknek...mert o errol nem tehet...de nekem szulokent nem szabad a gyerekek szempontjait hatterbe helyezni...mi tenyleg kerteshazba akartunk koltozni a kicsik megszuletese utan, de elkaszalt minket a valsag, munkahelyvaltas stb...ebbol eveken keresztul nem lesz semmi.ha van egy kis pluszpenz azt persze elutazzuk, elszorakozzuk, ez is igaz...de ezekbol alogasokbol meg egy teraszra sem futna::))

Előzmény: csibie (66178)
loup Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66181
Jemi, a gyerekek hogy eltek meg, hogy tobbe nem lakik veletek a kutya?
Chloe nagyon kotodik Bennyhez. (Neha nekem is eszembe jut, hogy konnyebb lenne kutya nelkul, foleg amikor repulunk haza, gyerekestol, babakocsistol, kutyastol, meg amikor nyaralast szervezunk. Benny utan (11 eves) biztos, hogy nem lesz tobb kutyam.)
Előzmény: jemi bigli (66177)
loup Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66180
Ot lattuk vasarnap a Termeszettudomanyi Muzeumban:

-Janus a ketfeju teknos, aki mindket szajaval ette a salatat:
loup Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66179
Nekem nincs meg a jelszo, igy Skidrow kepeit latom a tobbieket nem.
Elkuldene valaki mailben? Publikus a cimem.
Előzmény: :: kis halacska :: (66162)
csibie Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66178
vidéken lakik anyukád? milyen gyakran tudjátok látogatni? és ilyenkor mit szól, nem akar utánatok jönni?

gondolom, hogy nehéz döntés volt...
Előzmény: jemi bigli (66177)
jemi bigli Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66177

meg vmikor a bolcsikezdes elott elmentunk kozosen hozza es akkor otthagytuk ugymond eloszor probabol hosszuhetvegezni..de nagyon jol sikerult!

anya mar regota mondja sok minden miatt, amire itt nem ternek ki (tul kicsi lakasbol adodo problemak) de igazandibol 3 nem babakocsis kisgyerekkel egy szokos beagle-t setaltatni flexi porazon mar kimeriti az idiotasag es a gyerekveszelyeztetes kategoriajat..igy inkabb igy dontottunk. hianyzik persze, de baromi boldog...en meg nyugodt vagyok es foleg nincs lelkiismeretfurdalasom, amiert annyira lecsokkent nalunk az eb elettere...

Előzmény: csibie (66172)
aszil Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66176
Kicsinap
:(( Mihamarabbi jobbulást!!! Igazából tényleg az a legnagyobb gond, hogy a gyerekek mellett nem lehet betegnek lenni...

Sirara
Azért örömmel olvastam, hogy bár nem volt 100%-os a wellnes, de pihentetek egy kicsit:) Remélem Ti is minél hamarabb kigyógyultok a takonykórból!

Én meg végül nem vittem ma sem Á-t bölcsibe. 2 oka van, az egyik, hogy holnap nagyon korán el kell menjünk a kórházba (én megyek UH-ra a vesémmel, kontroll) és olyan korán nem akarom berakni a bölcsibe, tehát inkább viszem magammal. De akkor már nem sok értelme lett volna ma beadni, majd megy csüt-pénteken.
A másik, hogy amióta beteg volt (+nyilván a bölcsi is), azóta ha lehet még jobban tapad rám, pisilni is együtt járunk, és még az apjával sem marad meg egy percre sem:(( Már előre rettegek, hogy mi lesz a bölcsiben:(( Tudom-tudom negatív vagyok, meg stb, de elég nehéz úgy pozitívan gondolni a csütörtökre, hogy még a saját környezetében, a saját apja mellett is csak utánam sír:(
kicsinap Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66175
Köszönöm lányok. Igen, már jobb, az első nap antibiotikum után már nem volt lázam, de elég gyengécske vagyok és a fejfájásom nem akar elmúlni. Az ágyból dolgozom, ez így tök jó, csak délután össze kell szedni a gyerekeket, ettől félek kicsit, mert kocsiba kell ülni, és a fejem nem jó.
Nem tudom mennyi idő, mire gyógyulok, mert nem állhat meg itt az élet.
Előzmény: csibie (66173)
SKIDROW Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66174
oh,kicsinapnak szántam az elözö hsz-t,elnézést,még annyit,h ha van energiád,akkor légzötorna is hatásos ilyenkor,egy lufit lehet napi 100szor jo nagyra felfujni ...
csibie Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66173
Te szegény! Már jobban vagy?
Előzmény: kicsinap (66155)
csibie Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66172
Lemaradtam.... Odaadtátok anyukádnak Jemót? Mikor?
Előzmény: jemi bigli (66158)
csibie Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66171
Rájöttem én még nem is láttam a lányod. De most megnéztem és nagyon szép kislány! Ez a haj meg nagyon jól áll neki és trendi. :)
Előzmény: :: kis halacska :: (66148)
SKIDROW Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66170
Halacska:Nagyon aranyos Lilla:).

Aszil:sztem influenzás voltál és e tüdögyulladás lett a szövödménye,jobbulás.
myrtill82 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66169
Nagyon édi,és mennyivel másabb ezzel a frizurával!!
Előzmény: myrtill82 (66168)
myrtill82 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66168
Értem,akkor belépek azzal,a sajátommal voltam bent:))
Előzmény: :: kis halacska :: (66161)
Cserri Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66167
Sirara, sajnálom hogy nem volt tökéletes a szálló, de tök jó, hogy azért ennyire jól éreztétek magatokat!
Lányok nem javultak meg teljesen az antibiotól?
L is azt szed a multkori magas láz után, és úgy tűnik egyre jobban van, már csak egy kicsit köhög.

Mi anyukámnál voltunk 2 napot. L annyira pörgöttt, hogy az hihetetlen. Alig aludt, és alig evett.
Mindkét este botrányba fulladt az altatás, mert nem bírt lehiggadni. Pedig az itthoni 2-3 óra helyett, fél órát a aludt napközben. De így is lig lehetett este 11kor lelőni.
hja mondjuk anyu 45 nm-s 1,5 szobásban lakik, ahol nincsenek beltéri ajtók. És 3 pici gyerek... , meg 9en voltunk.... :) Hát ritkán jövünk így össze.
Egyébként nagyon élvezte az egészet.
Érdekes, h a 3 éves keresztfiunkkal alig játszott., de a 4 éves kislánnyal össze volt nőve, nagyon egymásra találtak. Kézenfogva mászkáltak, ölelgették egymást. Nagyon husik voltak.

mostanában felébredek 5kor és nem tudok visszaaludni. rémes. Mondjuk most köhögőrohamra keltem......
Előzmény: sirara (66159)
Cserri Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66166
Halacska, nagyon nagyon gyönyörű kislány Lilla!!!

Loup, örülök hogy rendeződött, ez elég nehéz probléma tud lenni. Tesóm a 4 éves lányával küzd. Ott vmi pszichés gond lehet, de nagyon nem egyszerű....

Kicsinap, hűűűha, még jó h kiderült!
Én is vacakul vagyok, el kéne mennem dokihoz, csak nt hogyan... Lt csak nem viszem magammal...
Előzmény: :: kis halacska :: (66148)
:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66165
ehh, nem néztem,hogy te is megírtad már. :)
Előzmény: sirara (66160)
:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66164
Nagyon jó lehetett a lányokkal pancsolni, úszni! Lillával is ki kellene próbálnom gyakrabban, de valahogy sose jut rá időm...
Előzmény: sirara (66159)
:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66163
Úúú, szegény! :( 1 nap? Nem sok idő egy ilyet kifeküdni...
:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66162
Emésztés: jó hírek!!!

fotók: nincs meg a jelszó?
Előzmény: loup (66152)
:: kis halacska :: Creative Commons License 2010.11.02 0 0 66161
Mert ő az egyetlen, akinek publikus a mappája. Az összes többi mappához kell a jelszó.
Előzmény: myrtill82 (66150)
sirara Creative Commons License 2010.11.01 0 0 66160
Azért mert Skidrow nem a jelszó által védett részre tette fel a képeit, tehát ha csak úgy bemész a topik albumába, az ő képeit látod. Aztán tovább kell menned a "saját fotókra" amihez már jelszó kell, ott vannak a topiktagok albumai.
Előzmény: myrtill82 (66150)
sirara Creative Commons License 2010.11.01 0 0 66159
Jóvolt, mert együtt voltunk, ráértünk, de a szállodát nem tudnám ajánlani: Mezőkövesd, Balneo hotel. Mi ajándékba kaptuk ezt az utat, de ha fizettem volna érte, mérges lettem volna:)
Nagyon hirdetik, hogy családbarát, játszószoba meg mittomén. Nagy szálloda, az étteremben összesen 2 etetőszékkel, persze sokkal több 1-2 éves gyerekkel, játszószoba 1 db mászóka-csúszda, és nem, valahogy nem voltak felkészülve a gyerekekre. Mindegy, megoldottunk mindent.
A környék - erről nem a hotel tehet - rendkívül unalmas. Egerbe bementünk, de minden más messze van olyan gyerekeknek, akik délután még alszanak. (Én szeretek az istenhátamögé menni, ha szép természeti környezet van, másra sem vágyom, de ott ez egyáltalán nem volt.)

NAde a lányok nagyon élvezték a medencéket, ha karúszó van rajtuk, simán el lehet őket engedni a medencében, tapossák a vizet, ezzel nemcsak fennmaradnak, hanem haladnak is, tulképp úsznak, irtó ügyesek, simán elmozognak a vízben 1 órán keresztül, hihetetlen:)
Talán emiatt volt egyéb sétákra néha kevesebb energiájuk.

(Az mér van, hogy miközben a média a mindenféle energiaválságtól hangos, függünk az orosz földgáztól stb, közben már nem először tapasztalom, hogy a nagy szállodákban valahol 26 és 28 fok között van a hőmérséklet? Mi ugye megszoktuk a 20 fokot, szegény jányok minden nap csuromvizes fejjel ébredtek, áááá, értelmetlen pazarlás, kikapcsoltattuk a szobánkban a fűtést, de így is nehéz volt a levegő.)

Ja, jányok tök jól aludtak, utoljára áprilisban aludtunk idegen helyen, az botrányos volt, szóval fejlődés van:) Orruk továbbra is folyik, már nem is érdekel...mi férjjel végigbetegeskedtük, ez van. Olvastunk, aludtunk, úsztattuk a gyerekeket, a sókamra büdös nagy kamu volt sajnos, de hát ez nem a Gellért:)

Örülök, hogy nem viselte meg Jemot a lakhelyváltás:)
Előzmény: jemi bigli (66158)
jemi bigli Creative Commons License 2010.11.01 0 0 66158
eli vilagat! vilag legboldogabb ebe...van tarsa, sajat kert, regulazhato szomszedmacskak...anyukam rajong erte...
mark neha nagyon szomoru miatta...de delutanonkent en pl. 7 percet vagyok itthon...abbol 5ot elkutyasetaltatnek szivesen..de akkor is 5 perc seta reggel 6tol este 8ig miylen mar...ugyhogy jo dontesnek tunik mindenki szempontjabol.

jol olvastam, hogy ti most hosszuhetvegeztetek vhol? milyen volt?
Előzmény: sirara (66156)
kicsinap Creative Commons License 2010.11.01 0 0 66157
Rosszul voltam, csak nem köhögtem. Olyan nyomottan éreztem magam, rázott a hideg és lázas voltam. Nem nagyon, 38,5-nél nem volt több, de az makacsul tartotta magát, és csak az Algopyrinre ment le.
Előzmény: sirara (66156)
sirara Creative Commons License 2010.11.01 0 0 66156
Óóó,jobbulást! de ha nem voltál rosszul, hogy derült ki?

Jemi!
Akartam már kérdezni,mi van a kutyátokkal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!