Keresés

Részletes keresés

kinga71 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 74998
milna, igen, tartalmaz. :)
Előzmény: Törölt nick (74996)
Ágica75 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 74997

Szia Milna, nem tudom, de 13:OO órától próbálj meg telefonálni, mert csak az után kezdik el felvenni a telefonokat. nekem a 355-2736 szokott bejönni.

Üdv, Ági

Előzmény: Törölt nick (74996)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 74996
Sziasztok!

BMC-seket kérdezem, hogy tudja-e valaki, hogy a lombik előtti vérvétel tartalmazza-e a toxoplazmózis szűrést. Valami miatt úgy rémlik hogy igen, de nem bírom őket felhívni.
gaspoltshofen Creative Commons License 2007.07.18 0 0 74995

Mazsola,

 

örülök, hogy jelentkeztél, nagyon igzultam érted, már azon gondolkodtam, hogy hol lehet elérni téged. Én személy szerint jó jelnek tartom, hogy elmúlt a vérzésed, ha elindult volna a vetélés, akkor véreznél rendesen. Viszont szerintem menj el táppénzre, ne dolgozzál a Balcsis fa alatt hűsölös dolog is jó, de mivel a hematóma közel van a petezsákhoz, ezért feküdnöd kéne, mondom mindezt én, aki szintén végig dolgozta, sőt dolgozza a terhességet. Mazsola vigyázz magada és a kisMazsolára is, úgy látszik, te is szintén zenész, mint én, nekem is erősek voltak a vérzéseim, aztán elmúltak másnapra.

Török stílusa sajnos ilyen, nem egy pszichiáter alkat, viszont szakmailag topon van, és ha választanom kell, inkább legyen gyerekem, mint ne, de jól érezzem magamat, persze az ideális a kettő találkozása. Időnként én is éreztem, hogy nekem most lelkileg nem erre van szükségem, aztán eldöntöttem fejben, hogy szakmailag tegyen meg mindent, én meg majd kicsikarom belőle a maximumot, így, ha úgy éreztem, hogy mennem kell, akkor mentem. Nekem anno nagyon sokat segítettek a lányok az asszisztens lányok az intézetben, főleg lelkileg, ha nem voltam biztos a dologban, délután őket hívtam fel, és tanácsot adtak, szakmailag ők is nagyon értettek hozzá, viszont Vica és Andi is a szülési szabadságát tölti, így nem tudom, hogy az újak milyenek, mert én még pont velük csináltam végig, amíg oda jártam. De ha úgy érezed hívd fel az Adélt, ő is lelkileg és szakmailag helyre tud tenni. Ne foglalkozz mással, csak óvd a babádat.

 

Azért jelentkezgess le, hogy ne izguljunk annyit.

 

Gaspi

Előzmény: ma.zsola (74993)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 74994
Nem tudnak rá gyógyszert adni csak progeszteronpótlást, de Te eleve kapod az Utrót, ezenkívül magnéziumot szoktak a görcsök ellen. Az egyetlen dolog amit tenni tudnak, hogy fektetik az embert. Nem hangzik jól amit írsz, de legalább a vérzés megállt. Azért ne dolgozz, csak pihengess!
Előzmény: ma.zsola (74993)
ma.zsola Creative Commons License 2007.07.17 0 0 74993

Sziasztok! El sem tudom mondani mennyire jól esik, hogy ennyien mellettem álltok. Azért nem jelentkeztem, mert tegnap egész nap a Balcsin voltunk, elvonultunk a világ elől egy kicsit, de csak feküdtem egy jó kis fa alatt. Ma viszont dolgoztam, bár ez enyhe túlzás, mert ültem egész nap és nem csináltam semmit. Megmondom őszintén, tegnapi ultarhang után eltűnt a vérzésem és azóta sem jelentkezett. Nem értem, hogy ha erre lehet gyógyszert kapni, akkor nekem ezt a doki miért nem mondta? Engem azzal engedett el, hogy innentől kétesélyes a dolog, ő tenni többet már nem tud, és ha nagyon bevéreznék hagyjam abba az utrót és megnézi nem vagyok -é méhen kívüli, ha meg nem akkor jövő héten hétfőn megnéz. Szerinte nagyon rosszul állnak odabent a dolgok.

Engem tegnap nagyon mélyen megbántott a Török, főleg abban a tudatban, hogy már öt éve hozzá járok. Ettől független a tudását nem kérdőjelezem meg, mert nagyon sokakon tudott segíteni. Én nagyon szeretném, ha ettől még nem menne el a kedvetek Tapolcától, mert nagyon jó híre van. Most viszont tényleg nem tudom, hogy mit csináljak. Amúgy 6+3 vagyok ,és tegnap egy négy mm-es petezsákot látott. Szerintem ilyenkor már sokkal nagyobbnak kellene lennie nem? Igazság szerint akkora volt a hematóma, hjogy alig tudta kivenni hol lehet a petezsák.

Szóval ez van, millió puszi mindenkinek, és köszönök minden szorítást és aggódást.

polimeli Creative Commons License 2007.07.17 0 0 74992

Dongo! Köszönöm a vigasztaló szavakat, eddig mindig én is maximálisan meg voltam vele elégedve,de most valahogy ez a dolog visszavetett kicsit.De kénytelen leszek túltenni magam a dolgon, és bízni benne,hiszen ő tud esélyt adni a kis picurkához.

 

Szili! Most már tényleg kicsit jobb a kedvem, és tudom,hogy minden orvosról hallani jót is, rosszat is,meg nekem is van rossz napom, csak hát szerintem ennyi hormonnal teletömve az ember sokkal érzékenyebb. Nagyon jó olvasni,hogy elsőre sikerült Neked, borzasztóan szorítok,hogy minden rendben legyen.Vigyázz  magadra!

 

Bocsi Lányok,hogy befurakodtam közétek kicsit,kívánom mindenkinek,hogy mielőbb babázhasson!Puszi Nektek! 

Előzmény: szili74 (74989)
Dongo.75 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74991
Mazsola! Mi újság???
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74990
Mazsola!

Kár hogy nem olvastalak tegnap!

Én 3 éve a 10. héten tüsszentettem egyet és úgy dúlt belőlem a vér hogy be kellett állnom a kádba, amíg a férjem keresett egy betétet. Alig tudtam lemenni az autóig annyira rogyadoztak a lábaim az idegességtől. 10 perc alatt berohantunka kórházba ahol emeletek között jól megsétáltatott az ügyeletes doki majd még az UH előtt mondta hogy "Akkor most vége?" Aztán az UH-n látta a 2 dobogó szívet plusz a bevérzést. Azonnal befektettek de 1 napig nem adtak enni, mert "lehet hogy műszeresen kell befejezni". Szerencsére nekem azonnal el is múlt a vérzés, de kb. 1 hétig vigyázállásban feküdtem. Aztán teljesen tünetmentesen hazamentem.

Nem tudod mi okozza a vérzést, de nagyon bízom benne, hogy valahogyan sikerül megúsznod!
szili74 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74989
Szia!
Nem hiszem, hogy ismersz, utoljára májusban írtam. Én is Tapolcára járok/tam, a Törökhöz. (1. lombikom sikerült, most a 10. héten vagyok). Szerintem nagyon jó doki (200 kmre lakunk Tapolcától, mégis oda jártunk), és én szerencsére ezen idő alatt egyszer sem láttam morcosnak, mogorvának. Sőt, elég sokat mosolygott is. Ha kérdésem volt, mindig szívesen válaszolt, én úgy gondolom, jól választottam. Ha most újra kezdeném, újra hozzá mennék. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mazsi! Remélem, azért vagy ilyen csendben, mert szót fogadtál, s már fekszel a kórházban...

szili
Előzmény: polimeli (74987)
Dongo.75 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74988

DE, ellenkezőleg! Nagyon jó szakember és a legjobb kezekben vagy, hidd el! Csak vannak rossz napjai és olyan nyers tud lenni. És az ilyen helyzetekben,amikben mi vagyunk ez nagyon bánthatja az embert! Bízz benne!

Előzmény: polimeli (74987)
polimeli Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74987

Szia! jajj borzasztóan sajnálom,ami történt, de hát a végszó még nincs kimondva! Szorítok,hogy egy megfelelő orvos is megnézzen ma,és tudjon segíteni:)Puszi

 

Dongo! Köszi,aranyos vagy.Szóval ahogy itt olvasom,nincs jó híre a Töröknek?Pedig én eddig úgy bíztam benne:(((

Előzmény: ma.zsola (74980)
kinga71 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74986
ma.zsola, azt tudom mondani, amit gaspi, hogy akkor irány a másik kórház! De nagyon gyorsan! És nem feladni, tudod, a gondolat teremtő erejéről írtam neked a múltkor, ne csak magadnak add meg az esélyt, hanem az esetleg születendő gyereknek is. Szorítok nagyon!!
Előzmény: ma.zsola (74980)
puzzleball Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74985
Mazsola! Ne add meg fel, a hematoma nem ritka koraterhesen es nem feltetlenul eredmenyezi a terhesseg elvesziteset! Elhiszem, hogy borzaszto erzes neked most, de egyetertek az elottem szolokkal es en is javaslom, hogy keslekedes nelkul menj be a korhazba, mert meg egyaltalan nem keso!!!

En 10 hetesen vereztem anno, nem kicsit, hanem nagyon durvan, es nem lett oda a baba! Befektettek, gyogyszert kaptam es renbdejott minden!

Egyszoval: nyomas a korhazba es kerj segitseget, mert van meg remeny!!!!!
Előzmény: ma.zsola (74980)
gaspoltshofen Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74984

Mazsola,

 

azt hittem jobb hírekre jövök:(

A vérzés erősödése lehet Uh miatt is. Én a helyedben bemennék a kórházba, ha nem szimpi Nagykanizsa, menjél Zalaegerszegre, befektetnek, kapsz gyógyszert, és ezzel minden esélyt meg is adsz arra, hogy a hematóma felszívódjon, és a baba veletek maradjon. Vigyázz rá, mert a két esély az két esély, tehát meg van minden esélyed arra, hogy veletek maradjon, tegyél is meg ezért mindent.

Ne félj a kórháztól, érted van, és Zalaegerszegen tuti bedugnak, ha bemész, engem anno a dokim jól leszúrt, hogy a vérzéssel miért nem mentem be. HB is ez idő tájt kezdett vérezni, és rendesen vérzett, a hematóma a petezsák mellett volt, kórházban volt kb. két hetet, ma pedig egy 9 hónapos csodálatos kisfiú anyukája.

 

Egyet kérek tőled, ne add fel, amíg 1 % esély is van arra, hogy baba legyen belőle, addig ne add fel, tegyél meg mindent érte.

 

Gaspi

Előzmény: ma.zsola (74980)
Dongo.75 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74983
Jajj, Mazsola, nem is tudom mit mondjak. És most mi a teendő? Vissza kell menned vmikor? Ha a dokid szerint kétesélyes, akkor követni kell uh-al, hogy mi történik, nem?? Én a viselkedésén annyira azért nem vagyok meglepve, mert nagyon hangulatember és goromba tud lenni. De pont egy ilyen helyzetben kellene, hogy legalább a szavaival erőt öntsön az emberbe! Az én dokim szerencsére pont ilyen. Nagyon együttérzek veled és én is sok virtuális ölelést küldök!
Előzmény: ma.zsola (74980)
Szuszka08 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74982

Ja ! és a doki viselkedését nem értem..pláne egy ilyen helyzetben...minősíthetetlen.

és érzéketlen..

Szuszka08 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74981

Drága ma.zsola !

 

Rettenetesen sajnálom...kimondhatatlanul..nem is tudok mit mondani,meg gondolom most minden szó üres mondat...

Próbálj valahogy talpraállni, és Én hiszem,hogy lesz még Neked kisbabád ! Fiatal vagy még !

 

Millió vigasztaló ölelés Neked !

 

Szuszka

 

 

Előzmény: ma.zsola (74980)
ma.zsola Creative Commons License 2007.07.16 0 0 74980

Sziasztok!

Hát nincsenek jó híreim. Egy hatalmas hematómám van, ami közvetlenül a petezsák mellett van. A doki szerint kétesélyes a dolog. Különösebben nem foglalkozott velem, ill. az sem tetszett neki, hogy csütörtök helyett mi a fenének mentem el ma egy kis vérzés miatt. Igaz az UH engem igazolt. Nem minősítem a viselkedését, mert már lényegtelen, gondolom rossz napja volt, de akkor nekem milyen? Egyszóval mire hazaértünk jól meg is betegedtem. Úgyhogy angyalka lett az én első és egyetlen reménysugaramból.

gaspoltshofen Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74979

Mazsola,

 

csak most vagyok net közelben, de addig, amíg a Török nem mondja, hogy kész vége, addig ne aggódj. Tudom most már könnyen beszélek, de én is végig csináltam ezt, nekem is rendes vérzésem volt 1-2 napig, és minden héten jelentkezett. Nem tudták végül megmondani mitől van, de nálunk lombiknál vastagabb a nyálkahártya, és egy kis hormon ingadozásra kicsi darab leválhat, továbbá egy félig megtapadt, de távozó embrió is felsértheti a nyálkahártyát, szóval rengeteg mindentől lehet.

Legyek én ismét előtted a példa, hogy másfél hónapon át hetente véreztem. Holnap menj el Tapolcára, és meg fog nézni, és nyugtatni is a Török, remélem mindent rendben fog találni. Egyébként nekem is ez idő tájt jelentkezett először.

Kanizsai kórház, hát sajnos én sok jót nem hallottam róluk, sokan Zalaegerszegre járnak e miatt is. Egyébként én sem mentem kórházba, mert max. Phipolfent, meg Nospat adtak volna, meg fekvés, azt meg itthon is tudtam tenni. (Én egy elvesztést végig csináltam a kórházban) Egyébként Török még azt mondta, hogy Nos-pat szedjek, függetlenül, hogy vérzek e, ill. én szedtem Rutascorbint, ami érfal erősítő és C vitamin van benne, több helyen azt szedetnek a kismamákkal, ha véreznek. Török azt mondta, hogy csak akkor menjek kórházba, ha darabos a vérzésem és nagyon görcsölök. Nálam se görcs, se darabos vérzés nem volt.

Szívből kívánom, hogy jó hírekkel gyere, és kövesd a példámat.

 

Gaspi

Előzmény: ma.zsola (74976)
Szuszka08 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74978

most egyenlőre ne is beszélj arról,hogy mi van ha ........(le se írom) sikerült...

és várjuk,hogy holnap jelentkezz !!!!!!

Szorítok nagyon  !!

Előzmény: ma.zsola (74976)
Szuszka08 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74977

Szia Tami !

 

Köszi a drukkokat,aranyos vagy ! Majd holnap jelentkezem mi volt,mert holnap kell mennem hozzá.Remélem kiír.Hál' Istennek a megértőbb fajta,mert "Nőből van".

 

Szuszka

Előzmény: tami32 (74974)
ma.zsola Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74976
Olyan jó, hogy ennyien szorítatok! Meglepő módon nagyon nyugodtan fogom fel a dolgot. Talán mert egy kicsit belefáradtam. Nálam most jött el az a pillanat, amikor elegem lett. Na ez nem azt jelenti, hogy feladom, csak ha holnap rossz híreket kapunk akkor pihenni fogunk és csak jövőre indulunk neki a hetediknek. Amúgy a férjem szerintem kinyírna, ha megint fanatikus módon menni akarnék a következőre, még a fagyisat sem akarja egyenlőre. Nem azért mert elege van, hanem mert nagyon félt. Én ebben az évben (pedig még csak a fele telt el) már túl vagyok három beültetésen. Ilyen még sosem fordult elő velem, hogy a gyógyszerektől ennyi minden bajom kijött volna. Nagyon rossz lett a hormonok miatt a szívem folyamatosan néztek, ráadásul nagyon legyengültem. Szerintem nagyon nagy adag van most bennem, úgyhogy mindenképpen pihi lesz. Egyébként amikor nemrég a szívem miatt be kellett mennünk a kórházba, a párom olyan aranyos volt, hogy azt mondta neki úgy nem kell baba, hogy közben én meg rámegyek. Nagyon jó érzés volt hallani ezt tőle. Bocsi egy kicsit hosszúra sikerült az írásom, de most szerintem egy kicsit érzékenyebb vagyok a kelleténél.
sessyl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74975

Oké.

 

De nekünk már öt nekifutás volt, amiből csak három lett beültetés (kettőnél le lettem állítva mert még a 11-12 napon is véreztem)...

A három beültetés egyikéből sem lett babavárás, sajnos. 2-3-4 visszaültettett sejtből sem...

Ezért félek már a negyedik beültetésnek nekiindulni, hogy mire is számítsak....

 

De vannak előttem is pozítiv példák is, igaz nekik hamarabb sikerült... :)

 

Előzmény: tami32 (74974)
tami32 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74974

Sziasztok csajok!

Az én ismerősömnek a 4.ik lombik sikerült, okt végén szült és fagyis baba, és nagyon szép kisbaba!

Ma.zsola! Kitartás! Ne add fel! Amig az uh és vérvétel azt nem mondja......, de nem fogja! Bízz benne! Láttad az uh-n!

Audrey 75! Gratula a 3 babócához! Nőjjenek nagyra!

Szuszka08! Ha jó viszonyba vagy a házi dokival, írasd tovább ki magad, mondd meg, hogy ezért mondanak fel, és fagyiból köv.hóban a 2. lombik is meglesz. Ha szerencséd van begsibe tart a köv lombik végéig! Én drukkolok, hogy így legyen!

Sessyl! Akkor amikor az 1 lombik ( mert eddig 1 volt) után megjött, én is fel akartam adni! Kb. 1 hét után mondtam azt, hogy jöhetne a 2. De csak szept.re van időpontunk.

sessyl Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74973

Azzal tudlak esetleg én is biztatni, hogy a legutóbbi lombikos ismerősőm is vérzett, már azt hitték, hogy nem sikerült, és most harmadik hónapja a baba a pocijában van...

Kitartás, ne add fel!

Szuszka08 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74972

Teljesen megértelek. mi az hogy elítéli a lombikosokat? i mondjuk le arról hogy gyerekünk legyen? no,inkább nem is idegesítem magam,mert az ilyen ember megérdemelné,hogy végigcsinlja ezt.jobb is hogy nem mész be hozzá.

a többiben is egyetértek,úgyse tudna a Török telefonon mit mondani.

de akkor holnapig tényleg tarts ki ! és örülök,hogy azért próbálod megőrizni a nyugalmadat,ami gondolom nagyon nehéz.

és nagyon remélem,hogy holnap jó hírekkel jössz!!

Előzmény: ma.zsola (74971)
ma.zsola Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74971
Nagyon aranyosak vagytok, de nem megyek be a kórházba addig amíg nagyon meg nem indul a vérzés. Egy olyan doki van pont ügyeletben aki egy állat, és már volt vele dolgom a lombik miatt és nagyon elitéli a lombiosokat. Elég a magam baja nem akarom még nehezíteni. Különben bementem volna. A Törököt meg ha felhívom úgyis azt mondja, hogy nem kell kiakadni egy kis vértől. Emlékszem a Gaspinak is valami hasonlót mondott. Messziről úgysem tud sajnos mit csinálni. Próbálok nyugodt maradni, ami meglepő módon sikerül is és sokat pihenni.
Szuszka08 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74970

Szia !

 

Komolyan ?? Hát ezt nem hiszem el ! Hogy lehetnek ilyen érzéketlenek ??

Másik kórház nincs a közelben ? Nem igaz,hogy ilyen érzéketlenek az emberek az egészségügyben,mikor megvan az embernek a maga baja.Nem mi tehetünk róla,hogy az idióta kormány Őket sújtja a hülye rendeleteikkel.

 

hátha most mégis csoda történik....Én bízom benne.és rettenetesen szorítok.

 

millió ölelés Neked ! és pihenjél sokat !!

 

Szuszka

Előzmény: ma.zsola (74968)
Dongo.75 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 74969

Mazsola!

Felhívtad a Törököt?! Szerintem ilyen esetben nyugodtam zavarhatod még hétvégén is!! Én biztosan felhívnám! És az ügyeletre is bemennék! Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a baba, csatlakozom az előttem szólókhoz, a vérzés nem feltétlen jelenti azt, hogy elmegy! De tudom, hogy iszonyú lelkiállapotban lehetsz, azért próbálj kitartani!

Üdv, Dongo

Előzmény: ma.zsola (74968)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!