A thalias póló jó ötlet. Vasalható matricával meg lehet oldani. Tehát venni kell egyszinü pólót, és rávasalni a matricát. De hol lehet ilyen matricát készittetni?...
"a domain regisztráció költségeibe természetesen beszállunk ám!" Természetesen! Gondolom amúgy is lesz valami tagdíj féle, ami az ilyen közös költségek fedezetéül szolgál.
A tagkártya szerintem még ráér egy ideig, annak inkább akkor lesz jelentőssége, ha a klubon kívülre kell (érdemes) igazolni a tagságot.
Matrica ügyben az üvegre belülről verziót pártolom.
Anno volt a reklámokban a Thalics sziluett, megpróbálom megkeresni hátha valahol még fellelhető, az klassz volt (legalábbis nekem tetszett), esetleg valahogy bele lehetne illeszteni a képbe...
Ezt is el lehet készíteni üvegre. Én is inkább oda tenném, mint a karosszériára. Talán nem véletlenül. Láttam már "levetkőztetett" 2-3 éves matricás cégautókat és hülyén néztek ki. Szóval én is az ablak-matrica mellett vagyok :)
Most jöttem haza Németo-ból, lassan intézkedem. Azóta többször volt ez a nehezen induló játék, mindig olyankor, amikor hideg motorral indulva, kb. 4-5 km megtétele után leálltam 5 percre. Na, ez után, a félmeleg motornál többször, hosszan kell indítózni.
Ezt leszámítva igazából más műszaki gondom nincs a kocsival.
PS: Bocsi, ki volt, aki írta, hogy 50e körül vett 4 pöpec téli papucsot a kocsira? Milyen típus volt? Én is szeretnék olyat. Januárban ausztriai síelés befigyel... :-))
Eddig 20 tag került fel az oldalra. Kérlek Titeket, hogy nézzétek át a listát, ha valami nem stimmel, azt jelezzétek a lenti elérhetőségeken.
5300188@777westel.hu (sms-t kapok az új levélről, hamarabb válaszolok)
paradoxx@paradoxx.hu (erről nem kapok értesítést, megnézem naponta)
A lenti kérések továbbra is érvényesek:
- fórumon jelentkezők adjanak meg információkat
- aki polgári nevet adott meg, ha szeretne adjon meg becenevet minél előbb
Kérdés:
- szükségünk van-e tagkártyára? ha igen, milyenre? műanyag? papír laminálva? kinek van ilyen ismeretsége? (pl. nyomdai ismeretség)
Előre is köszi minden segítséget és bocs, hogy hosszú voltam :)
Még egy hülye kérésem lesz :))
Aki e-mailt küldött, az legyen kedves feltüntetni a fórumos nevét, hacsak nem a polgári nevével szeretne szerepelni a taglistán.
(kivétel, aki eleve azt adta meg :)
Elkezdtem feldolgozni a regisztrációs e-maileket. Igyekszem a időrendi sorrendet tartani a tagok sorszámát illetően. Ha tévednék, szóljatok, rendezem. Ha minden jól megy, akkor ma este már új tagok lesznek fent. Aki a fórumon jelentkezett, az majd e-mailben adja meg az oldalon található adatokat, hogy kipótolhassam!