Liga eredményke!
19:48 December 16
Aston Villa 2 - 2 Manchester C.
Derby County 1 - 0 Coventry C.
Everton 1 - 1 West Ham U.
Ipswich T. 3 - 1 Southampton
Leeds U. 2 - 0 Sunderland
Leicester C. 3 - 1 Charlton Athletic
Middlesbrough 1 - 0 Chelsea
Newcastle U. 2 - 1 Bradford C.
December 17
12:00 Manchester U. ? - ? Liverpool
December 18
20:00 Tottenham H. ? - ? Arsenal
Sajnos nem láttam a Fulham elleni meccset, de ahogy a végeredményt látom, mármint, hogy a hosszabbításban 2 cserejátékos (Owen, Barmby)+ Smicer rúgta a gólokat, hát rendesen verhette azokat a víz, akik tegnap a Beckett's-ben élték végig. Hihetetlen, hogy a Fulham ellen ennyire tehetetlenek voltak a fiúk 90 perc alatt. Mindenesetre ezen is túlvagyunk, és hogy Jean Tigana-t is ütögette a guta, hogy mégsem kapta el a Pool-t, megnyugtató. Az viszont már kevésbé, hogy ha a MU ellen is ilyen szottyadt lesz a csapat, rettenetes vasárnap elé nézünk.
Az AS Roma sem lesz egy fáklyásmenet az tuti.
A vasárnapi viszlátig a Beckett's-ben!!!
Pool-Fulham 3-0 /0-0/ /0-0/ 1-0/
20144 néző, Gól:Owen, Smicer, Barmby.
Ritka gyengén játszottunk, Robbie mintha a pályán se lett volna, de Biscan és Carragher is elég tré volt, igaz a hosszabbitásban felőröltük őket. A MU ellen ez nagyon kevés lesz.
Go Reds.
Hát persze, itt és ebben miért is lenne szerencsénk. Ha összesítésben mégis elkapnánk a farkasokat, az óriásit lendítene a csapaton!
Kár tagadni: rájuk férne.
Hát persze, itt és ebben miért is lenne szerencsénk. Ha összesítésben mégis elkapnánk a farkasokat, az óriásit lendítene a csapaton!
Kár tagadni: rájuk férne.
Acsi! Kösz az üdvözlést és a LFC gól-letöltőhelyet.
A mai nap "nagy"? híre, hogy G.H.+a klubvezetés boldog mosollyal megerősítette 4 évre Djimi Traore-t. Nagy ügy, nem egy májer ez a Djimi. A másik pedig, hogy a hírek szerint az LFC drukkerek erősen támadták a hétvégi meccs után G.H.-t, hogy mi a fenéért ülteti a kispadon Emile-t, amikor, csúszunk lefelé a tabellán, és a csatártársaknak esetleg nem megy. Erre azt nyilatkozta ez a csodalény, hogy Emile nélkülözhetetlen! a csapatban, de mivel sok mérkőzést játszanak a fiúk a szezonban, attól tart, hogy Emile "kiég".
Remélem, holnap senkinek nem lesz frontja, és legalább úgy elverjük a Fulham-et, mint a Stoke City-t a múltkor. Jó szórakozást a Beckett"s-ben!!!
Helló Krisztikém!!!!!
Végre itt a DK-ban!!
Csak így tovább, nyomulás!!
A nagyképű MU-t a két Neville-gyerekkel együtt akkoris megtanítjuk kesztyűbe dudálni!
Az Egyesületünket meg márcsak azért is megcsináljuk, hogy megbuktassuk GH-t, ha mégegy fr falábút ide mer hozni, a tehetséges fiatal britt focisták helyett.
Alapvetően a hosszútávú növekedés híve vagyok az élet minden területén és tudom, hogy a depresszió után a prosperitás következik. Ha úgy tetszik a hullámhegy előfeltétele a hullámvölgy. A kérdés csupán az nem pusztulsz-e bele ?!?!
Azt viszont nem értem miért ne játszhatnánk otthon 3 csatárral. Végre mindannyian egészségesek, ráadásul Emil bombaformában van. Miért kell akkor bármelyiknek a padon ülni. Szerintem a 4-3-3 vagy akár a 3-4-3 formáció is király lenne otthon. GH állandóan a strong attacking systemről beszél, hogy ez fekszik legjobban nekünk. Akkor meg minek erőlteti a 4-4-2 formációt.
Na most mar kezd elegem lenni abbol, hogy allandoan kikapunk, mikozben mindenki szerint "szepen fejlodik a csapat".
Fowlert nem fogjak eladni, mert GH is nagyon szereti. Maskulonben nem jatszatta volna vegig vele a mai meccset, mikozben a kispadon ult a csucsformaban levo Heskey. (Nem Robbie-ra haragszom, mert nekem is a kedvencem, csak nem kene eroltetni, amig nem tud ugy jatszani, mint regen).
Bizom az uj fiuban, Biscanban. Tele vagyunk minosegi jatekosokkal es itt benazunk.
Ezt nem hiszem el!!!!!! Azt hittem bepárásodott a szemüvegem, amikor a Liverpoolfc.net-en full time-ra 0:1 volt kiírva. Kivagyok.
Ráadásul délelőtt még azzal stresszelt a Sky Sports News, hogy Robbie-nkra (kapós már megint)élénken nyomul az arsenal és a chelsea. G.H. a "kedvencem" pedig annyi kommentárt fűzött a dologhoz, hogy "Minden játékosnak megvan a maga ára." Kíváncsi lennék, ki van G.H. tarsolyában, mert hogy valamelyik francia honfitársát, na persze nem az Európa- és világbajnok csapatból, már megint ide akarja hozni, ami nekünk véleményem szerint nem lesz nagy élmény.
A fulham elleni meccset hozni kell, hogy a héten legyen jó napunk is, mert nem hiszem, hogy az Old Traffordon a döntetlennél jobb eredményt el tudnánk érni. BÁR NE LENNE IGAZAM!!!! Ha a mu elleni győzelmet hozná a Jézuska isten bizony nem kérnék mást.
Néhány szót a semmiről.
Az utóbbi három tétmeccsen nem vették be a kapun-
kat.Jó előjel.Az Ipswich a seggünkben.Rossz elő-
jel.Heskey, Barmby, Hyppia formában.Pozitív.Sérült
a fél középpája.Negatív.Még mindíg nekünk van a P.
L.-ben a második legerősebb csatársorunk (első az
Arsenal).Jó.Otthon vagyunk.NAGYON jó.Nyert az Arsenal. Nem jó.Nagyon nyert az Arsenal.NAGYON nem
jó.Kiskőrösön nincs egy nyomorult Totózó 16-óra után.Madness.
Go Reds!!!
My head is in your hand Liver.
Go Boys.GO GO GO GO GO ......
Rahaaaaaaaaaa...
Várom javaslatodat, hol adhatnám oda az Egyesület Alapszabály-tervezetét és hol írnád alá azt a levelet, melyben a Liverpool FC -től engedélyt kérünk a névhasználatra. Bármilyen (helyszín, időpont) megoldás szóbajöhet.