Nem tudtok esetleg egy olyan honlapot, ahol 'naprakészen' meg lehet nézni a kutyakiállítások időpontját? Lentebb olvastam egy listát, de az nagyrészt vidéki, Pesten keveset rendeznek?
Nagyon köszönjük az elismerő szavakat, igen jól esik! Ilyenkor egy kicsit mindíg büszke az ember, hogy érdemes nekikezdeni, de nem egyedüli ötlet, mert ebből évkönyv is lesz, és azalapján találtuk ki, hogy legyen weboldal is.
Március 4. FeHoVa CAC – vadászkutya fajták Április 1. Pápa CAC Április 8. Makó CAC Április 16. Szilvásvárad – Magyar fajta CAC Április 22-23. Tata CACIB Április 30. Nyíregyháza CAC
Május 13. Hódmezővásárhely CACIB Május 21. Nagyvázsony (Veszprémi Szervezet) CAC Május 28. Nagylengyel CAC
Június 3-4. Miskolc CACIB Június 11. Székesfehérvár CAC (Európa K. – Helsinki) Június 24-25. Pécs CACIB
Július 1 vagy 2. OMSE CAC Július 9. Szolnok CAC Július 15. Debrecen – éjszakai CAC Július 22-23. Szombathely CACIB (Oberwart-tal közösen)
Augusztus 6. Kisújszállás CAC Augusztus 12. Jászberény – Őrző-védő CAC Augusztus 13. Kaposvár – Vadászkutya CAC Augusztus 27. Debrecen CACIB
Szeptember 3. Zemplén CAC (Sárospatakon rendezve) Szeptember 9-10. Kecskemét CACIB 2x1 Szeptember 17. Gyula CAC Szeptember 24. Cegléd CAC
Október 1. Ózd CAC Október 7-8. Közép-Kelet Európa Kupa (valószínűleg időpontváltozás lesz)
Na ennek szívből örülök! Ha feltelepítetted az MSN-t akkor beszélgethetünk akár este is!Ezt a pici csokrod a kislányodnak, neked és a gyönyörű kutyáidnak küldöm!
Köszönöm, nagyon kedves vagy... Megyünk Tatára igen, de csak az enyémmel, kislányom nem akarja az övét nagy bánatomra...
De mivel ő készíti fel őket, ő is vezeti fel őket, biztos megvan a maga érve erre. A Te "kiskutyáid" is nagyon szépek, nem tudom mire gondolsz szőrápolás ügyben? MSN-ed van?
Ha találtok olyan hírdetést, hozzászólást ami megtalált, vagy kóbor kutyákról szó,l tergyétek fel ide légyszíves. A befogadó gazdik visszajelzését is szívesen látom ezen a topikon!!!!!!!!!!Megtalált és árván maradt kiskutyák gazdit keresnek!
Igen, ez olyan, hogy magad tudod a képeket felrakni, új híreket beírni,......
Én szinte 1 évvel ezelőtt nem értettem a géphez sem és most már van saját honlapom és egyre többen ez álltal ismernek! Szerintem mivel ingyenes, kezdetnek ez is megteszi! Sok ember van,aki nem tudja megfizetni a WEB-készítőket!
A kutyád gyönyörű, akár még posterra is felkerülhetne! Tatai kiállításra mentek?
Márminthogy saját magunknak el tudjuk készíteni? Nem tudom vagyok-e ilyen ügyes... Fotókat is lehet betenni? world+html? ez az, amiben jelenleg is írunk?
Vagy akkor sem!... Nitrára neveztünk, a katalóguskészítés időpontjában már tudták, hogy bíróváltozás lesz, a katalógusban szereplő bíró mindkét napon bírált: szombaton ott volt, de vasárnap már nem jelent meg, gyorsan kerítettek másvalakit, akihez biztos nem neveztünk volna...
Tudok valakit, aki a gportálon tud fantasztikus honlapot csinálni! Ráadásul ingyenes a portál! Nekem is ő segített! Ha írnál a E-mailomra akkor jobban meg tudnánk dumcsizni!