Én úgy gondolom/gondoltam, hogy alapképeknek jók, legalábbis némelyik nekem már elindította a fantáziám. Ezért is mutattam meg. Tisztában vagyok vele, hogy nem dekupage munkák vannak rajta, de dekupapírként kinyomtatva viszont jók. - szerintem
Szia! Bár én mostanában nem dekuzom, de azért üdvözöllek itt. :)
Nem csak kritikát kapsz, nem azért vagyunk itt, hogy csak kritzáljuk egymás munkáit, hanem segítséget is. Úgy-hogy bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel.
Én a fém sarokdíszeket hobbyboltban vettem és nagyon tetszenek több dologhoz is fel lehet használni, de mostanság sajnos nincs és nem értem miért. :(
Sziasztok Dekusok! Már nagyon rég olvasgatlak titeket csendesen. Most, hogy megint van itt élet, veszem a bátorságot, hogy kérdezzek, illetve kérjek egyet! A dobozaitokra a fém díszítőelemeket honnan szerzitek be? Tudnátok nekem egy-egy linkkel, tippel kedveskedni?:) A munkáitok egytől-egyig gyönyörűek, később megmutatnám én is, miket bűvészkedtem, mert biztos vagyok abban, hogy itt igazán hozzáértők kritikáit kapom!
ja, azt hittem, tetszik ez a szalvi, mert ennél a pzs-tartónál kérdezted, hogy honnan szedek ilyen szalvikat. mindenesetre én bespájzolok belőle, mert több dolgot tervezek vele, most is készül valami.
a dobozon 3D+ezüstfóliásak a pöttyök, szép fényesek, szinte világítanak. a szürkésfehér minta az sablon, igen.
Értem akkor próbálok a neten keríteni:-)Köszi nem kérek a szalviból.A kulcsos kerete nem annyira üt el csak hát a neon fény nem a legjobb fényképezni:-(( Arany -ezüstnél épp azért nem akartam aranyat tenni már rá mert az túl sok lett volna nekem aranyból:-))A másiknál is elég sok lett az aranyka. Viszont a te dobozod nagyon szép lett,oldalán most gondolom sablon van, nem szabadkézi a minta.A gyöngyházas pöttyök nagyon elegánssá teszik!!
hát itt környékiben sajnos semmilyen rizspapír nincs sosem, max. vmennyi szalvéta. én szinte mindent neten rendelek.
jó a lila kulcsos a kacskaringókkal, bár nekem kicsit üti a virág színét a kereté. a másik 2 kacskaringósos közül inkább az jön be, amelyiken kívül-belül más minta is van. valahogy nekem több rendszer ill. szimmetria szokott kívánkozni mindenre. és az arany-ezüst megintcsak üti egymást. persze csak szerintem, könnyen lehet, ez kocka-gondolkodás. :-)
So the crackle is "2 step crackle" Pentart company. You must buy two small jars. Near 1000Ft. And you put the step 1 on the surface and let it dry for at least 30 min. then you put step 2 and this dries 24 h, better wait longer than not enough. This step 2 makes invisible crackles on all surface you painted. And finally you must fill all lines with a special antique paste. I used this paste from the Pentart company as well, better is dark colour to have lines visible well. Remember that more crackle you put bigger net from lines will be. I was puttin small amount that's why the net is very delicate.
Thank you for help with baskets I'm going to look for it. ;)