Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5664
Szia Borcsimama!
Melyik nyakláncnak irjam le a mintáját,mert saját tervezés mindegyik:))
tina64 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5663
ÓÓ nagyon jók a fotók GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!
Előzmény: vali531 (5659)
tina64 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5662
Szép reggelt! Köszönöm a sok elismerésta margarettám nevében. A Frivolt nem a tűset fogom csinálni, rendelta családom a tudtom nélkül horgolotűs változatot. Na majd azzal.( a kincsestár ajánlata volt itt a fórumon annó). Kiállítás: volt egy frivolos , szerintem régebben is őt láttam, egy fiatal lágy a kezében csak úgy siklott a hajócska+ még beszélgetett az érdeklödőkkel. Sok szép dolog volt nála. A fényképezőgép a leendő vejem nél volt, így nem tudtam lefotózni.
vali531 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5661
Ezek meg szülinapi fotok
borcsimama Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5660
Magdikám! Origóba írtam neked!!!!! egy kérést!
vali531 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5659
Jó reggelt!

Feltettem a képeket, hamar mutatok belőlük párat.
Ma d.u vendégeim lesznek. A barátnőm, és egíik kolléganőm jön.dijkiosztás
mesepark
borcsimama Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5658

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5657
borcsimama Creative Commons License 2009.08.26 0 0 5656
Sziasztok, szép jó reggelt kívánok!
Magdikám!
Nincs semmi baj hála Istennek, csak tegnap éjjel fél kettőkor arra ébredtem, hogy csörög a telefon, csörög, csörög, kiszaladtam felvenni, de nem volt senki, csak csörgött. Tudjátok miilyen érzés, ha éjszaka csörög, az ember lánya rögtön megijed, tehát, ezek után nem tudtam jó sokáig elaludni, talán fél négykor, s naná, hogy fél nyolckor ébredtem, 8-ra viszont jöttek Mónihoz, s én volta a babysitter.
Folyamatos elfoglaltság egész nap, ezért nem voltam.

Marika, a kezem csak úgy jó, ha van bennem gyógyszer, gondolom én, hogy egy kis gyulladás lehet, az meg egyik napról sajnos nemjön véglegesen helyre. Volt vele elég problémám tini koromban, állandó inhüvely gyull. meg csomó a csuklóban, de elmult, s most valami erőltetés folytán előjött. Elmúli majd csak lassabban mint 10 évvel ezelőtt.

Olvasom, hogy tegnap vacakolt az index, az albérletben azért is jobb, mert ott menteni lehet a hsz-ket, s nem mérgesítő, hogy megírtuk a levelet, s elszáll az éterben. Én szeretek oda járni! Sokkal nagyobbak a képek, meg egyebek, igaz, még teljesen nem ismerem minden csínját bínját, de nagyon jó!!! Csak meg kell szeretni!!!

Cs.Marika, köszönöm a borogatási tippet, ezüstkolloidos borogatás volt a kezemen az éjjel.
Az izgalom már Nálatok a tetőfokán van!!! Gondolok Rád!!!Sikerült cipőt venned?
Már várom, hogy találkozzunk és együtt csavarogjunk Erzsikével és Veled is.

Nagyi67 régen nem volt már, vagy csak én olvasgatok rosszul?

Marino, te már megint találtál egy új technikát!
Editkém, Régen láttalak Téged is!!!

Ágikám, nincs mit szívesen, örülök, ha örömet szerzek azokkal a dolgokkal amiket találok, és megoszthatom veletek, s találtok benne olyat, ami nektek is tetszik. Szeretek másoknak örömet szerezni!!!

A mai napom megint egy kicsit zsúfolt, délután megyek a Reatexbe, sikerült megrendelnem a tulipa tűket, lassan meglesz újból mindaz, amit elvesztettem.

Szép kézimunkás napot kívánok mindenkinek!!!
A képen a szemben levő napraforgó tábla látszik (tele parlagfűvel és gyommal, nahát ettől allergiásak a szomszédok, többek között a lányom és a férje, meg Betti)

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5655
Egyre jobban nem szeretem az indexet,mindíg szórakozik........:(((
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5654
Borcsimama!
Ma nem voltál itt................................................

Jó éjt!
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5653
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5652
Na,na,na....én sem ilyen életveszélyesen komolyan gondoltam a dolgot,hogy valakire is ráerőltetni valamit............csak valahogy így az éteren keresztül nekem nem jött le,hogy minden rendben lenne.
Aggódni az ember meg csak azokért aggódik leginkább,akik sokat jelentenek a számára............................kérlek nézzétek el ezt nekem......................remélem nem sértek vele senkit......................:))))
Előzmény: zöldtengerszem (5649)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5651
Egyébként nekem is elszállt már 2 hsz-em is,újból vacakol az index:((
De elvileg azért van az albérlet,hogy ide is benézzünk,ha itt vacakol a rendszer,dehát nem szívesen látogatjátok:(((
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5650
miért?? :-))
Előzmény: vali531 (5644)
zöldtengerszem Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5649
Na visszajöttem , mert látom Magdikám , hogy sikerült kicsalni a mosolyt :-)) . Hát ezért megérte :-))) ...

Ne haragudj , de a Tesókámnak nem tudok szólni ez miatt , mert tudom , hogy már jobban van , és tudom , hogy felnőtt ember , egyéni érzésekkel , és döntésjoggal . Én tudom , hogy most nincs életveszélyben , és javulgat , nem akarom elriasztani avval , hogy rá akarok tukmálni olyasmit , ami az akaratával nem egyezik . Van amikor vészhelyzet van ( például drágám legutóbb nálad az volt ... ) , és menni kell , de most a Tesókámnál nincs életveszély !
Azonkívül én sem szeretek orvoshoz járni , ha muszáj , akkor megyek . Nem tudjuk ott milyen az orvos , milyen az ellátás , lehet , hogy nem ott szeretné megműttetni , egyebek ...
Én bízom az én drága Tesókámban , és minden nap imádkozom érte , és küldöm a Reikit ... és tudom , hogy használ !!!! És igyekszem szeretettel körülvenni mert az átmegy határokon túlra is ...., majd Berci elviszi orvoshoz biztos vagyok benne , ha szükséges ...
Ugye megérted Magdikám !??? :-*)))

Puszi mindenkinek , most megyek , de majd holnap jövök :-)))... Jó Éjt , álmodjatok repdeső angyalokkal...
( na Szelenitem hol a mai álomangyal ??? :-))) )

Puszi mindenkinek :-*)))
Előzmény: Törölt nick (5648)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5648
Erzsikém,drága,Te mindig olyan okos és bölcs gondolatokat mondasz,és tényleg minden helyzetben tudod,hogy milyen szó kell az ember lányának.................,ezért vagy a számomra olyan nagyon szívmelengető egyéniség...............és igen,ha nem is nevetek,de mosolygok,mert Te mindig mosolyra hangolsz..........köszönöm:))

Légyszíves drágám beszélj Te is a Tesókáddal,hogy menjen az orvoshoz,mert ránk nem nagyon akar hallgatni..............pedig úgy aggódunk érte.............
Előzmény: zöldtengerszem (5638)
zöldtengerszem Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5647

Jééé , most látom , hogy megvan a hosszú hsz-om is , s a koronááás :-)))) .
Csak közben egyszerre írtunk , és lejjeb került ...
Na hát még írtam volna , de majd holnap ... Puszi mindenkinek :-*)))
Előzmény: zöldtengerszem (5642)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5646
Az elmarad az idén. Sajnos a fogorvos kixsit több mint 3százezerbe kerül idén így sajnos nyaralásra sajnos nem telík. Meg a számítógépet is ki kellett cserélni mer tönkrement.
Előzmény: Törölt nick (5643)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5645
a kissebiken nem 10 hanem 40 lyuk van.
Előzmény: Törölt nick (5639)
vali531 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5644
Marino! Minden elismerésem a Tiéd!!
Előzmény: Törölt nick (5639)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5643
TINA!
Megnéztem a képeket,köszi szépen,nagyon szépeket és egyedi dolgokat láttál:))
Frivolos alkotások az idén nem voltak?????
Szép lett a napraforgód is gratula!Fog az a frivol is menni,végülis hajócskával próbálkozol?Ha esetleg elakadsz valahol,szívesen segítek,ha tudok:))

MARINO!
Tetszik az újabb szerzeményed,ez is valamilyen csomózási technika?
Hogy vagy,mikor mész Görögbe?

Valika,jó hogy jöttél,már hiányoltalak:))Ha kell segítség valamiben a frivollal kapcsolatban,segítek.............de igazad van,milyen jó is lenne megint egy jó kis tali:))
Ha van kép,majd tegyél fel a kis szülinaposról:))

CsÉvikém,aggódunk érted,tudsz már valamit megenni?

Erzsikém szoba teljesen rendben van,kipihented a fáradalmakat?!

Mordek Évikém,Te meg merre jársz,hogy nem jelentkezel!!!!!!

Jajaja már 2:0 HAJRÁ DEBRECEN!!!!
zöldtengerszem Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5642
Hát !

Írtam egy hosszút , és elszálllt....

Miért nem mentettem ki ? Mert ott volt a link a memóriában , és akkor azt nem tudtam volna betenni .... Amint be akarok tenni képet , vagy linket elszáll az egész ....Pffff

Hát a lényeg , hogy puszi mindenkinek , öröm volt olvasgatni, nézegetni titeket ma is ...
Ne haragudjatok , de nem tudom ma már újraírni :-((( ...

Ja, és hajrá Debrecen !
Nem szeretem ugyan a focit , csak a kisfiam meccseit voltam hajlandó megnézni , de ha magyar és különleges meccs van , akkor drukkolok én is :-)))...

Jó éjt mindenkinek !

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5641
http://www.knitting-and.com/teneriffe/index.html Teneriffe csipke a neve. ezen a linken találsz hozzá sablonokat és mintákat is:-))
Előzmény: vali531 (5637)
vali531 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5640
Irtam irtam és elszállt.
Akkor ujra .
Magdika igértem egy angyal mintát friviset, sajnos ide nem tölti fel.Nem tudom az okát.De ha emailba megirod a cimed postázom, mert ki van nyomtatva:))

A falunkból is voltak a virágkarneválon és azt mondták ilyen csodálatosat nem láttak még!

Erzsike ugye Te irtad hogy a faluba milyen aktiv vagyok, ez nem igaz én csak egy láncszem vagyok, vannak nálam aktívabbak. De a kézimunkában nem érnek utol!
Ennyi még eszem be jutott. Olyan vagyok mint a kis elefánt, nehezen tanul, könnyen felejt!
Szép álmokat!
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5639
Ezt úgy hívják hogy Teneriffe csipke. A 2 fa korongot az ebay-en vettem mint régiséget. 1938-ban gyártották őket a mellettük lévő papír szerint. 12. 5 cs átmérőlyű és 64 lyuk van a nagyobbikon a kissebbik7.5 cm és 10lyuk van rajta.
A kész munkák 11 illetve 6.5 cm-esel lesznek. Lehet párnán is készíteni.
Előzmény: vali531 (5637)
zöldtengerszem Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5638
Tina !

Ez tényleg nagyon szééép ! Ügyes vagy ! Megyek nemsoká megnézni a képeidet is :-))

Magdikám !

Hát persze hogy csak jókat mondanak rólad , hiszen mindent jól csináltál . Eltelik egy kis idő , és fogsz tudni élni a szabadságoddal meglátod . Ne szomorkodj , nincs vége mindennek , csak vége egy hegyremászásnak , tudod úgy Sziszifuszi módra !

Egy kis idézet hozzá a Netről :

"Sziszifusz a görög mitológiában azt kapta büntetésül az istenektől, hogy egy követ kellett egy hegyre felgörgetnie, de sosem tudta teljesen véghezvinnie a feladatát, mert a kő minduntalan visszagurult.

Ez a munka távolról belegondolva eléggé egysíkúnak és unalmasnak tűnik, de rejthet értékeket. Egy hegyoldalról legördülő hatalmas kőgörgeteg magában nézve is szép, félelmetes látvány, lehet fogadásokat is kötni arra, most meddig gurul, és új és újabb megoldásokon töprengeni, hogy milyen módon görgetem fel ismét a hegyre, ha megtalálom.

Vajon boldog lehetett-e Sziszifusz a saját munkájától? A legtöbben sajnáljuk azért, mert egy pillanatra felrémlik bennünk az, hogy mi is járhatunk így, bár néha a mi munkánk sem áll másból csak megfogjuk a saját kövünket és irány a hegy. Ha úgy vesszük, ő profi volt abban amit tett, ehhez az egyhez értett, és ezt legalább jól is csinálta. A munkanélküliségre sem lehetett panasza, mert ez egy nyugdíjas állás, mindig lehet rá számítani, hogy lesznek hegyek, lesz kő is, és lehet csinálni is. Ha megtalálta a saját munkájában a benne rejlő szépséget, akkor talán még élvezhette is azt amit csinál. Egy olyan feladata volt, ami mai szemmel nézve felettébb unalmas, de be kell vallani, ma is számtalan helyen végeznek hasonló munkát, egyszerűt, monotont és lélekölőt, csak mára egy új fogalommal bővült ki a szótár, ezt a tevékenységet McJob-nak hívják."

Ne félj , azért még maradtak kavicsok , ha nem is érzed a puttonyodban ... Még van ott rád szükség , csak nem Jolly Joker-ként :-*)))...
És nekünk is foghatod a kezünket , és még az orrunkat sem kell megtörölni, mert a mi felelősségünk nem a te válladat nyomja !

Na nevetsz mááár ???? Jól van akkkkoooor !!!! :-*)))

Itt egy kis korona neked :

Előzmény: tina64 (5626)
vali531 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5637
Sziasztok!
Nem vesztem el én sem , csak olyan elfoglalt napok vannak és estére elfáradok.
Próbáltam kicsit visszaolvasni , jegyzetelni , de biztos kihagytam sok mindent.
Hát először is kicsi Csengém ma 2 éves.Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntöt , olyan jó volt olvasni hogy gondoltatok rá.
Nagyon édes mondja hogy 2 éves és hercegnős tortája volt!

Magdika nagyon szépek a feltett munkáid.Már én is szeretnék egy láncot magamnak.A narancsos szinűre gondoltam. Mintája van, vagy saját terv alapján készült?Az angyalkák is csodálatossak, de nekem a kereszt a gyengém.Én még mindig nem egyenletesen huzom össze, nem mindig sikerül szorosra.A hajocskát meg már elfelejtettem. Mikor lesz ujra tali??? Jelentkeznék oktatásra!!!

Borcsimama, Csipkerózsika köszönöm a köszöntést Csenge nevében is.Remélem már jobban vagytok mindketten!! Sok puszi!

Tina 64! Nagyon jó lett a teritő és hamar kész lettél vele!

Eicu tetszik a receptes és jó volt látni hogy az enyém is fennt van a munkámmal együtt.
Még van az Ostoros kalácsom is , ha jól emlékszem azt is feltettem képpel együtt, de ha kell majd ujra beirom.

Marino ezzel az uj technikával megint szépeket alkotsz, olyan "koronásakat".Amire készíted azt hol vetted és mi a neve?

Zöldtengerszem, gondolom milyen szép lett a szobátok.Nálam a nappaliba van bordó sárga szőnyeg és nem olyan kényes.

Egyébként Csenge meccset néz az apjával.Hajrá Debrecen!
Remélem most már gyakrabban jövök és tudom folyamatosan követni a forumot!!

jÓ PIHENÉST ÉS SZÉP ÁLMOKAT!
zöldtengerszem Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5636
Marika !

Varrni én is csak kicsit tudok , de én ahány fátylat láttam ( márpedig megnéztünk egy párat :-) ) , mind egy olyan ívelt fésűre volt felapplikálva ! Olyannnal anyukám tűzte be régen a kontyát , csak az fekete vagy barna volt , ezek meg átlátszók . A diadémet még esetleg fel szokták tenni , de csak az nem fogja szerintem ezt a hosszú fátylat jól megtartani . A fésűt bele szokták tűzni a feltűzött kontyba , és még csatokkal is rögzítik . Szóval én azt mondom menj el egy - két kölcsönzőbe , és nézd meg , hogy hogy van náluk , mintha gondolkodnál azon , hogy kölcsönözzél , vagy vegyél-e ??? Az Oktogon közelében több is van , és a Lady-ben voltunk mi asszem , és ott venni is lehet fátylakat ... Neekm jobb ötletem nincs . Én diadémra vartt fátylat nem láttam , de lehet , hogy van olyan , csak én nem találkoztam vele ...

Előzmény: csnemarika (5624)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.25 0 0 5635
Szép napraforgó lett! Gratulálok hozzá:-))
Előzmény: tina64 (5626)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!