Nagyon kellemes kis melo volt, elvittem a kis madarkamat is, nagyon jol dolgozott. Ket hetig minden nap 9-10 orakat. Most van egy rahedli loveja.
Aztan vissza kellett menni egy kis extra munkara, arra csak harman mentunk (asszonypajtas is jott). En a lannyal befejeztem a melot, o meg setalgatott a varosban meg shopshop;)
Mindenki jol erezte magat. Bar tele lennek ilyen melokkal:)
Ez meg a nyari: Mindket kep kb hajnal 2-kor keszult ugyanarrol a kunyhorol, csaknehany honap elteressel:)
Nem olyan bolond(:) az a Gyuri mint gondolnad. De az embernek akkor is ki kell allnia a nezetei mellett ha az eppen nem elonyos. Azt nevezik karakternek.
A "színlelt magyar menekültek" kifejezés a cikkben van. Viszont ezt 2 féleképpen is lehet olvasni. Ahogy én olvasom, odamennek, felmutatják az útlevelüket, amibe bele van írva hogy ők magyarok, aztán meg azon az alapon kérnek menkültstátuszt, mert elmondásuk szerint üldözik őket a magyarok a származásuk miatt. Ebből következik, hogy vagy színlelt magyarok, vagy színlelt menekültek.
3. napra kitalaltam, hogy kell. 1 app volt a schedule-ra (szolt, mikor mi megy, amit bejeloltem, hogy erdekel) 2 masik volt nezni (NBC es Eurosport) NBC 2 perccel Eurosport utan jart eloben. Talan attol feltek, elszakad a furdonadrag?
Oh, well. Gyengiti az elc elesseget hogy a melos itt is jol megdolgozik a penzert, azzal a kulonbseggel hogyha nem tapsolja el a lovet akkor itt jobban megel belole mint sok mashol a vilagban.
Tul egyszeru a gondolkodasom hogy ertsem mit akarsz mondani. Lefelejtetted a vigyorit a hsz vegerol vagy csak szarkasztikus akartal lenni. Igy is ugy is ok.
(habar nem tudom hogy a kutatok mennyire jol keresnek)
En abbol indulok ki hogy regen is eltek tojason, szalonnan, sziros-huson, sajton stb. emberek akik elhuztak 80-90 fele manapsag pedig ha talalsz annyi idosoket az mind a regi eletet elte.
Nem a kaja visz el hanem a mozgas hianya es a stressz. (meg a gyorsvonat)
30 éve résztvettem egy 10 éves heart disease prevention trial-on mint kisérleti patkány, már akkor mondták, hogy het 3 tojásnál többet ne
(Amikor ezt Magyarországon elmondtam, akkor mindenki legyintett, hogy a sárgájában lévö cholesterolt a fehérje feloldja. Bukfenc már akkor mindent tudott.)