Hát, a "vagy gyertya", és a "valaki elállította", valamint a "teljes gázadásnál befullad" nem arra utal, hogy olyan komoly .............. de hát mindegy is.
Nagyon köszönöm az építő jellegű kritikát de új gyertyák vannak benne a másik nem ismerjük egymást így ne alkos légyszives a szerelési tudásomról vélemény. Ahogy látom te se szereltél ilyen tipusú motort én se bár már sokk másikat igen mégegyszer köszönöm többet nem zavarok .tartsátok meg magatoknak a nem létező tudásotokat
Ha jól emlékszem, ez egy "előásott" motor. Úgy gondolom, az első tettek között kellett volna szerepelnie a gyertyacserének. Egyrészt az nem szokott ártani, másrészt most nem lenne benne a lehetőségek listájában.
Ha nem történt meg, az legyen az első. Különben te leszel a valaki aki az egyik karburátorban majd elállít valamit amit nem kellett volna.
Öööö hogy is mondjam...... már egy kevéske benzinmotoros rutinnal is illik meghallani, ha a szikra bibizik. Egy kicsit több rutinnal pedíg azt, hogy a "befullad", az a kelleténél több, vagy kevesebb benzin okozza. Már ha jól feltételezem a "befullad" szó jelentését. Sokat szokott dobni a helyzeten, a szakember segítsége.
Nem hiszem, hogy karbiszinkron probléma lenne. Szinkronizálatlanság káros hatása 0-1/4 gáz tartományban a legnagyobb. Nagyobb pillangószelep nyitásnál 1-2fok eltérés nem számít.
Megint itt vagyok . Még mindig segítséget szeretnék kérni 1989 evinrude 70 le 3 hengeres 2 ütemű motorról van szó. A hiba a következő a vízen teljes gázadásnál befullad és nem megy karbi szinkron nem volt .Esetleg tippeket kérhetnék.Karburátor szinkronhoz viszont nem találok semmilyen állító csavart, csak a pillangót lehet állítani? ja az előző probléma megoldódót már nem sípol mert kibeleztem nem volt jó viszont új se mert 40 ropi az új . válaszokat köszi
Oda engem nem engednek be.A neked a multkor mondott fizetésem előtt nem nyilnak meg az ajtók. Az Alsógödi kabinbérletemet meg jövőre emelik 26 ezerre .1 négyzetméter !