Keresés

Részletes keresés

LBZS Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26142

Köszönöm mindenkinek a biztatást! Igyekszem befejezni a babát (de én nem voltan SZABÓ)

Skippo: bocsánat, Szömörce tette fel a kopogtatós nyuszit, ezt.

Nekem is a "ragg-os" közös tetszik jobban, ha nincs minta, nekem is szerkesztenem kell a fejét.:(((((

Előzmény: Skippo (26100)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26141
Vicc volt!! De ha komolyan veszed, kapsz érte egy virtuális cuppanóst!... :)
Előzmény: Camea (26139)
Camea Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26140
gurulóért
Előzmény: Camea (26139)
Camea Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26139
... szombaton délelőtt voltam, szerinted mennyi az esélyem? végülis megyek délután a postára (ejkukk! a gurulóér), onnét 5 perc...
Előzmény: Törölt nick (26135)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26138
Aledi, nem gondolkoztál még rajta, hogy a babád kezének hüvelyujját kicsit feljebb szabd? :D Nem batytatásnak mondom, hanem teljes jószándékkal: az ufódon is úgy éreztem, a hüvelyujj túlontúl lecsúszott, ettől kicsit malackás végtag benyomását kelti.. nekem.. :)
Előzmény: Aledi (26136)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26137
Nem tudom, ha nálam valami gubanc lenen, tudnám-e orvosolni.. :D

Szerintem az a legfontosabb, hogy kellemes, szép, jó tapintású legyen az anyag, ha nem is teljesen természetes.. ez annak tűnik. :D
Előzmény: Aledi (26136)
Aledi Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26136
Na, megtaláltam a bibit. Majd csak megtanulok blogolni :)
Előzmény: Törölt nick (26131)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26135
Visszaszaladsz érte? :DD (Nem csak babának lehet... én a kötőtű tartómat szeretném megcsinálni belőle.. )
Előzmény: Camea (26133)
Aledi Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26134
Nem tiszta lenvászon, azt hiszem van benne műszál is, de nekem tetszik, könnyű vele dolgozni, és nem vastag. Az olcsó méteráruból való.
Előzmény: Törölt nick (26128)
Camea Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26133
Otthagytam a turiban... lenvászon nacik vadiújak... natúr, zöld, rószaszín... 100 Ft/db... én én nem szeretek lenvásznat varrni. :o(
Aledi Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26132
Jaj, múltkor beleszemeteltek a megjegyzésekbe, és azt hiszem elállítottam valamit : (Megpróbálnád mégegyszer?
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26131
Ó, köszi.. Extra biztonság.. ellenőrző kód és jóváhagyás is? :D
Előzmény: katafolt (26130)
katafolt Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26130

"Megjegyzésed a jóváhagyása után jelenik meg. " :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26129
Én sem varrtam.. :D Csak amíg nem volt ez a topic, ott járattam a számat, szóval Maple szerint volt elég hozzászólásom, hogy mehessek... :P

(Amúgy tipikus történet az enyém.. vártam Sárát, gondoltam keresztszemezek egy magasságmérőt a gyerekszobába, mire megszületik.. a topiccímben ugye, szerepel még a keresztszemes.. :D Mindenki hihetetlenül kedves és segítőkész volt, jól ottragadtam, megfertőződtem, aztán Évi meg megnyitotta ezt a topicot, és úgy kell nekem, minek nézelődöm mindenfelé.. :D És egyébként is, Pamina a hibás, mert ha annak idején nem kér jótékonysági célra babákat, talán soha nem próbálkozom meg a varrással,hanem megmaradok szájtáti bámészkodónak.. :D)
Előzmény: Aledi (26127)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26128
Aledi, nem tudom miért, eltűnik a blogodon a kommentem, mindenesetre nagyon helyesek a nyuszik.. Ugye, ők is a baba szm. szerint készültek? (Én Flórából terveztem nyuszkót varrni, de hogy időm is lesz-e rá..) Jól látom, hogy lenvásznat használtál hozzá? Webáruházat nem tudtok, ahol lenvászon kapható?
Aledi Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26127
Mostmár úgy bánom, hogy nem mentem el. Igaz, én sem vagyok foltos, de olyan jókat meséltek. Jövőre csak azért varrok pár pw dolgot, hogy mehessek, ha lesz : )
Előzmény: Törölt nick (26126)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26126
:D Szia!! Olvasol még itt is? :D
Nem kell védekezni, csak lustaIO azt szeretné, ha évente lejönnétek Fehérvárra, ne kelljen már nekem annyit utaznom, csak - mint most, gyorsan beugrani.. :D
Kár, hogy nem találkoztunk! :D

(És találkoztam sok olyan kedves foltossal, akiknek nem tudtam a nickjét, de nagyonnagyonkimondhatatlanul jól esett, hogy az egy szem magammal vitt (és még sehol sem mutatott) babámról felismertek.. :D)
Előzmény: Hajnikri1 (26125)
Hajnikri1 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26125
A foltvarrók védelmében. :)) Nálunk is van minden évben legalább egy találkozó. A táborokról meg nem is beszélve, ahol rengeteg fórumos gyűlik össze. Általában az éves közgyűlés után jönnek össze valahol a topikosok. A mostani egy különleges alkalom volt, mert 10 éves lett a foltos fórum. Tavaly is kiállítással egybekötött találkozó volt, Újpesten. Ez most nagyobb volumenű, fantasztikusan megszervezett ünnepi buli volt.
Előzmény: Törölt nick (26122)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26124
A Babakiállítást idén előre hozták.. Ha valakit még érdekel egyáltalán a dolog..
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26123
Nem nagyon szoktam nézni a statisztikát, de most elámultam: napi 70-90 látogatója van az Indexbabának! Ahhoz képest, hogy szinte semmi sem frissül.. :S Milyen kár, hogy nem lehet mérni, mit is néznek a látogatók..
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26122
Én is sajnálom, elég béna voltam, s eljátszottam itthon az időt, s erősen megkésve érkeztem.. Igazándiból azt gondoltam, mit is keresnék én itt, a foltvarrók között... aztán amikor mindnenre olyan, de olyan kevés idő maradt, akkor már tudtam, és sajnáltam..

Kérdeztem is Némát, jövőre is lesz ilyen? Azt válaszolta, ááá ez a 10 éves topicszülinap volt... nem csinálnak ám mindenhol évente talikat.. :D Mi ugye, még többször fogunk? :D
Előzmény: mehike (26121)
mehike Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26121
Sziasztok Lányok!

Milyen gyönyörű babát hoztatok össze a gurulósban.Csak ámulok és bámulok.

A hozzászólásokat meg alig bírom vissza olvasni.Hozzászólásra meg időm sincs.

Szombaton Ezkriszti jóvoltából személyesen is megismerkedhettem A Marantával.
Nagyon örülök neki.Sajnálom,hogy IO-val nem tudtam találkozni.
katafolt Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26120
Tündériek vagytok,csajok !!! Én nem szeretem ezeket a szíjneket,ettől a babától ennek ellenére elolvadok.Nagyon szépen kidolgozott minden porcikája .Főleg az tetszik,hogy ilyen jól összedolgoztatok,mindenki maximálisan idomult az előző fázisokhoz.Szép munka,gratulálok !
Előzmény: tallina (26059)
Hanna4901 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 26119
Nagyon aranyos:-)))
Előzmény: tallina (26054)
illesreka Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26118
Skippo, én ismerem a Cluedo-t - rengeteget játszottunk gyerekkoromban. Szerintem a Junior is ugyanolyan szabályok szerint játszódik... A biztonság kedvéért, azért fotózd már le a hozzávalókat!
Előzmény: Skippo (26114)
Aledi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26117
Tallina,
Szívesen megnézem az anyagot. Sajnos ezzel az üzlettel az a baj, hogy nincs állandó készlete. Amikor van akkor kell bespájzolni, mert lehet, hogy többet olyan nem lesz. Egyébként meg nagyon olcsó, 390 Ft métere. Kicsit vékony, óvatosan kell varrni, hogy ne kapja be a gép, de szépen lehet rá arcot varrni.
Effektfonalat én nem üzletben vettem, hanem turkáltam nagyon olcsón sálakat, és kibontottam.
Apropó arc, és haj. Csak most volt időm alaposabban megnézni a babát, és valami nagyon profi munka, amit beletettetek, lányok. Olyan szép apró öltéssel van a szája, mintha rajzolva lenne. És szimmetrikus, nekem mindig kicsit csáléra sikerül. Nagyon kedves ez a pofika. A haja meg olyan alaposan van rögzítve, hogy, ha akarnám se tudnék kihúzni egy szálat se belőle. A ruhán meg az a sok kis virág, meg levél, nem kis idő lehetett. Lányom kipakolta az ágyából a macikat (előző gurulóst is, a hálátlan : ) és most csak ezzel a babával alszik : ) Jó dolga van mostanában : )
4Hópihe,
Jó fej lett a jegesmaci : )
Előzmény: tallina (26111)
bvedono-Szömörce Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26116
jaj, de jó:) közben megrajzoltam a fejét a kép alapján ( én aki nem tud rajzolni, de ez most sikerült:), így csak hozzá kell illesztenem a testhez:)))
Köszi mindenkinek:))
Előzmény: Skippo (26100)
maplesyrup Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26115

Lányok, a topiktalin rendezett tombola bevételét átutaltuk Fanninak.

Köszönik, és idézek a levélből, mert benneteket is illet.

"Őszinte hálával köszönjük szépen hozzájárulásotokat, és tudjuk, őszinte szívvel külditek!

A szavak néha furcsák, de soha nem felejtünk el Titeket, higyjétek el!

Néhány apró kis babácska, akik megmaradtak annak idejéből, folyamatosan velünk vannak: pl. egyik az íróasztalom felett pont szembemosolyog velem minden nap: néha megsímogatom...mindkettőnknek jólesik."

Skippo Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26114
Én is ilyen turiba járok. A méterárutól, a lakástextilen át a megunt játékokig, könyvig minden van, nem csak ruha. De akáérhogy 500 már csak szombaton, inkább csak szígórúan havonta, kéthavonta megyek. /Így is nagyon felszaporodtak most itthon a dolgok. Gyorsan el kell varrnom a jórészét. :)/ Angol nyelvű könyvek 100 Ft-ért vannak, főképp könyvtáriak, általában jó állapotban. Találtam egy jó kis csecsemőjátékosat a múltkor. De találtam már ép, s egész társasjátékot is, csak épp a leírás hibádzik hozzá. Hátha valamelyikőtöknek meglenne: Cluedo Junior. Nagyon megköszönném! :)

Vinyó jó nagy még bírja, bár férjem egyre kevésbé, mert az ő gépén van csak net, s azt pakolom meg. :) Gép már volt férj előtt, így van több. Pedig van mobilrack, de valahogy még nem jutottam odáig, hogy arra átcuccoljam. Hamarosan kiírom DVD-re. Félő nem fog ráférni egyre. :D
BOCSOFF
Előzmény: Mvirág (26107)
ahama Creative Commons License 2010.03.02 0 0 26113

Lányok, gratula :), nagyon aranyos.

Aledi, örülhet a lányod, ilyesmiket kellene árulni a játékboltokban is.

Előzmény: tallina (26054)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!