Huhu. Elküdtem. Én viszont szintén szívesen fogom küldeni (sajna csak hétfőn, mert hétvégén készül). :-))Aggodalomra semmi ok, nem a dekopázs-tudásomat kívánom rád zúdítani. :-)
De aranyos vagy! És én mit küldjek neked? Persze van szalvétám is, de olyat küldök-e ami neked nincs. Szóval kicsit bonyolult. De ha újra kijön a jó idő (ld. tavasz, nyár) akkor felmegyek egy (két) ilyen talira, főleg, ha majd péntekre teszitek. (az öcsikém ott lakik, így el tudom szállásolni magam :-)) Addig meg alkotok sok-sok gyönyörűséget. :-)
Én is próbálkoztam úgy, hogy este kentem, reggel festettem. Nekem nem történt semmi, szóval nem repedt. A DEKA-val úgy tűnik, hogy az az egy óra válik be. Felkenés után egy óra múlva festeni, akkor csudaszép.
Sziasztok.
Hópihe! Nagyon köszönöm, megkaptam. Akkor ma azt hiszem hűtlen leszek a dekopázshoz. Pont az éjszaka gondolkodtam, hogy "hiányzik a textil a kezemnek".Már gondolkodtam, hogy varrok egy-két babát is és bele ültetem a dekopázsolt képembe. Még csak képzelődöm...
Figyeljetek, ha repeszteni akarok, akkor nem gond, ha az első réteg festél után eltellik egy éjszaka? Mert lekentem, de aludni szeretnék, nem megvárni a lakkot is még, hogy megszáradjon...
Fessem újra reggel?
Én sajnos nem, mert szerdán van egy halaszthatatlan programom, amit még a munkámmal se sikerült szinkronba hozni, nem még a talival:-//// Érezzétek jól magatokat:-)
Pihe!
szívesen csinálnék neked, de mint már írtam félreértettelek,( sajna) mert én az 1 kockásra gondoltam, sajna egész szalvisom nincs, de majd utána nézek valahol. bocsi!
... akkor lehet, hogy nekem sem volt, csak azt hittem elvesztettem. :-) Alkottam már azért kismalacot, csak úgy gondoltam, tán az szebb vagy inkább másabb...