Keresés

Részletes keresés

Az ápoló Creative Commons License 2015.05.11 0 0 741

Na, bár elhatároztam, hogy nem szólok, de: Hol beszélten én határon túli magyarról? (Kárpátaljait említettem, de azt, hogy magyar, azt nem)

Hol tagadtam azt, hogy joga van szelektálni? Hol állítottam, hogy mindenkit fogadni kell? Alap szavak: Értelmesen, törvényesen! Láttál már befogadó állomást belülről? (szerintem a böri jobb:)))  )

Én a számokat kritizáltam, mert azok csúsztatások, keményen.

Beszéljünk arról, hogy mennyien kaptak tartózkodási engedélyt, az nekünk mibe kerül, és az egész költségből mennyit áll az unió.

Beszéljünk a tartózkodási engedély/letelepedési engedély feltételeiről. Ha ezek teljesítése nem megfelelő, akkor a hivatal sunnyogásáról. (állampolgársági ügyek is.) Egyáltalán az összes költségről beszéljünk, pro és kontra.

Beszéljünk arról, hogy mit, és hol akar dolgoztatni a kormány, és az mennyibe kerül?

Beszéljünk arról, hogy ez a foglalkoztatás nem magyar munkaerőtől veszi el a helyet? (Közmunka) Akkor milyen munkát végeznének. (állítólag képzetlen majmok, de ezt semmi nem támasztja alá)

Beszéljünk arról, hogy mennyi ideig kell ellátni az itt megfogottakat a bürokrácia lassúsága miatt. Beszéljünk arról, hogy tegyünk-e ki táblát, hogy csak agysebészek maradhatnak?

Beszéljünk arról, hogy hova teszi a valódi menekülteket?

Beszéljünk arról, hogy a világ bármelyik szegletéből idetántorgott termelje ki a költségeit (Még nem ítéltük el!), de az elítélt bűnöző az a mi költségünkön heverjen a sitten, ne termelje ki a költségét. (a sitten több termelő üzem működött. Pl Alföldi bútorgyár, stb.)

Kapásból ennyi. Nem fogok hozzászólni, írhatsz bármit.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (737)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.11 0 0 740

Majd abban a nyemzetyi konyzultyácijjós levélben, amit az Orbántól kaptok, figyelmeztessétek, hogy az idegenrendészeti eljárásokat gyorsítsa fel, hogy az illegálisokat mielőbb haza lehessen tessékelni. Vagy van még egy megoldás - Orbán szokta volt mondogatni - ki is lehet lépni az unióból.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (737)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.05.10 -1 0 739

"akkor a világ összes egzotikus népét kötelesek vagyunk jótékonysági alapon etetni!"

 

Kötelesek nem, de ajánlatos mert különben otthon maradnak és ott kényszerítenek ki valamit ami neked meg nekem lesz rossz. Egyelőre csak jönnek az azok után az erőforrások után amit a fejlett világ elvon tőlük. de ha nem jöhetnek...? ...innen javaslom továbbgondolni....

Előzmény: Nikolaj Luminescu (737)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 738

 

:-) igen,

felelős döntéshozó, aki kibaszottul rasszer geci és képes nemet mondani, valamint a csávónak kell alátámasztania és virítani valalmit, hogy mit keres az országban a zöldhatáron keresztül és ha egyszer téved lapáton van :-).

A fiókban pedig egy 45-ös a biztonság kedvéért. A titkárnő, pedig a kávét főzi, nem pedig ő az "ügyfélszolgálatos bula" :-))).

 

Előzmény: Nikolaj Luminescu (737)
Nikolaj Luminescu Creative Commons License 2015.05.10 0 1 737

Csűrheted-csavarhatod a dolgot, de kevered a szezont a fazonnal. Azért egy társadalomnak csak jogában áll meghatározni, kire tart igényt és kire nem. Igenis lehetnek rendezőelvek, ami alapján szelektálni lehet és kell. Nehogy kitaláld már, hogy ha a határon túli magyarokat fogadtuk, akkor a világ összes egzotikus népét kötelesek vagyunk jótékonysági alapon etetni!

Előzmény: Az ápoló (702)
anyul2 Creative Commons License 2015.05.10 0 0 736

Nem véletlenül te szerencsétlen. Igen, viccnek jó, valóságnak tragikus, pont úgy, ahogy ez is:

https://www.youtube.com/watch?v=_StegC-SQ_k

 

Előzmény: mivvann (735)
mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 735

Ja, tok véletlenül raktad be hogy tragikus...

 

Sajnos nem az, hanem teljesen általános nálunk is, USA-ban is az "őslakos" népesség által is!

Előzmény: anyul2 (733)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 734

:-)) ,

akkor akár a Brit Rusnya Nők Egylete is lehetett felbujtó :-D, miközben a mellette álló férfi a régi nótát fütyüli, miszerint:

" Van nekem egy csíkos gatyám, abban hordom a ceruzám, állandóan írrok vele, mégse' kopik el a hegye ' :-DDD

https://www.facebook.com/selfiecampaign?fref=nf

Előzmény: mivvann (732)
anyul2 Creative Commons License 2015.05.10 0 0 733

Te  felhergelődtél? Oszt ugyan min? Az integrációs tesztjükben pedig nem volt kérdés a nyelvtudás, így ezt nem én hagytam ki, mehecc reklamálni hozzájuk.

Előzmény: mivvann (730)
mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 732

Valóban nem érted/értitek amiről az újság és a karikatúrák szólnak, ezeknek a jelentéséről miért nem olvasni/ beszélnek a lényegi részt elmagyarázva a magyar lakosságnak ?

 

Mi nincs elmagyarázva rajta?

 

Teljesen hétköznapi, népvélemény, hogy az angol nők rondák, lóképűek molettek. Mar nem is tudom hány évtizede ez a vélemény róluk, erre itt jössz minden topikban azzal a grafikával.

 

Az sem igaz, hogy eltitkolt lenne, hisz párhete volt az indexen is fotósorozat róla, hogy milyen hullarészegek, meg a loversenyeken is, kiöltözve is

Előzmény: baculum (729)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 731

"Nektek is sok minden (tények) kimarad, kedves baculu, nick."

 

Ki az a "nektek" szerinted, mert én sem tudom, hátha megvilágosodok milyen csillagot, keresztet, kitűzőt, zászlót, pávatollat kell kitűznöm.

Előzmény: Az ápoló (718)
mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 730

Te jöttél a bevándorlók elleni hergeléssel ezzel a dologgal miközben a tozsgyokeres lakosság se tudja. Akkor a bevándorlótól miért kéred?!

 

Mert ha meg a NYELVTUDÁST hoznád példának (lásd angliaban a sok náció, de akar USA a latino bevandorloikkal is) akkor igazad lenne teljesen.

 

Csak hat ugye az se koser, mert Erdelyben is van olyan aki nem tud romanul, pedig mar a nagyszulei is ott szulettek ;-)

Előzmény: anyul2 (727)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 729

A Hebdo általam linkelt képek, de tömegével címlapon szereplő elhíresült karikatúrák érdemi jelentése és a hozzájuk tartozó szövegek magyar nyelvű tükörfordításai nekem nagyon hiányoznak a magyar nyelvű teljes médiából.

 

Valóban nem érted/értitek amiről az újság és a karikatúrák szólnak, ezeknek a jelentéséről miért nem olvasni/ beszélnek a lényegi részt elmagyarázva a magyar lakosságnak ?

 

Erről van itt nagybaszó, nem a baljobbliberálkommunistaanarhistafasiszta terelésekről.

Előzmény: Az ápoló (718)
mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 728

Meg kell szüntetni a szociális ellátórendszert. Rögtön nem lesznek milliószámra bevándorló hordák.

 

Ez nem teljesen igaz, hiszen pl. az angolok hergelése ellenére az kelet-európai bevándorlók >95%-a soha nem vesz igénybe semmi szocpol támogatást!

A még keletebbről vagy kozel keletebbről jövők, az más kérdés...

 

 

DE, igazad van itt van a kutya elasva. Ugyanúgy ahogy nálunk is.

 

Pofázik mindenki a megélhetési gyerekgayrtasrol, meg fuj cigányok, de kik is őrjöngenek a legjobban ha barmi támogatás, vagy nyugdijemeles, utazási kedvezmeny meg van vonva?  Na kik?  Mert nem a cigányok!

 

Ugyanez van az EU-ban is. Fuj bevándorló támogatást felveszi.

Csökkentsük akkor a támogatást (es majd adokedvezmeny legyen csak). Fuj! Ez a szociális Europa vége ez az USA lenne, azt mar nem! (főleg a franciáknál, de angoloknál is)

 

 

 

Előzmény: cipóstarisznya (701)
anyul2 Creative Commons License 2015.05.10 0 0 727

Hogy milyen igazad van...! Nincs itt elég hülye, sürgősen importálni kell még minél többet.

Előzmény: mivvann (726)
mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 726

Magyarországon hányan tudjak felsorolni a minisztereket, vagy hogy ki a parlament elnoke? 

 

Nem kell ezt a bevándorlókra kihegyezni,  Az USA show műsorok is tele ilyenekkel (Jimmy Kimmel, Conan stb) hogy az utcán megkérdik a tozsgyokeres, fehér amcsikat es max az elnök nevet tudjak, más semmit.

Előzmény: anyul2 (724)
mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 725

Akinek az élete veszélyben van és menekül elvileg meg kellene állni az első országban, ahol már nem üldözik, de tovább mennek..

 

van igazsagod, de megkerdezheted az összes 56-os menekülttől hogy miért nem maradtak Ausztriában, Olaszorszagban es hogy a csudaba került a többségük az USA-ba, Ausztráliába, vagy Angliába  es főleg MIÉRT;-)

Előzmény: bcisuper (710)
anyul2 Creative Commons License 2015.05.10 0 0 724

Viccnek jó, valóságnak tragikus:

 

https://www.youtube.com/watch?t=23&v=IDxMf-aieWI

 

mivvann Creative Commons License 2015.05.10 0 0 723

Azt ne mondd mar hogy az USA-ba kivándorol az összes magyar Teller Ede volt!

 

Nagyon is nem!  Lasd csak a Kuruc szökött tulaját, vagy Lovas István "menekült" se épp sokat adott az usanak...

Előzmény: egy hazafi (717)
5496 Creative Commons License 2015.05.10 0 0 722

Dánia megtalálta az ellenszert! Dániában a közmunka lesz a bevándorlók elleni fegyver.

 

A dán szociáldemokrata kormánypárt arra számít, hogy kevesebb bevándorló érkezik az országba, ha a parlament elfogadja azt a javaslatukat, amely szerint az érintetteknek legalább heti 10 óra közmunkát kell vállalniuk az ellátásért cserébe.

 

Morten Bodskov, a párt képviselője, volt dán igazságügyi miniszter az M1 aktuális csatorna híradójának nyilatkozva azt mondta: felelősséggel tartoznak minden menekültért és ki is veszik részüket az európai felelősségvállalásból, mind anyagilag, mind azzal, hogy sokukat befogadják. Ez ugyanakkor nem lehet kontroll nélkül megtenni, gátat kell szabni a menekültek áradatának - jelentette ki a politikus, aki szerint már attól érezhetően csökkent a bevándorlók száma, hogy a dán parlament megkezdte a törvény vitáját.

Helle Thorning-Schmidt dán miniszterelnök újévi üzenetében beszélt először arról, hogy új integrációs programot dolgoznak ki, amelynek részeként a menekülteknek dolgozniuk kell az államtól kapott pénzügyi ellátásért, az erről szóló javaslatot terjesztették elő a koppenhágai parlamentben. A kormányzat azt szeretné, ha a szabályozás júliustól életbe lépne.

 

http://www.hirado.hu/2015/05/09/dania-kevesebb-bevandorlora-szamit/

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.10 0 0 721

Én veled vagyok, szerintem is át kéne telepíteni Afrika teljes lakosságát Európába.

Alig vannak többen 1 milliárdnál, a gazdag Európa szociális ellátórendszere kis átalakítással -kombinálva az adórendszer reformjával- képes lenne biztosítani ellátásukat.

 

Én magam inkább az európaiak hagyományos xenofóbiájától tartok, egy ilyen humanitárius project a fehér rasszisták kirekesztő mentalitásán bukna el. 

Előzmény: Az ápoló (715)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.10 0 1 720

A sáskajárás az nem bevándorlás.

Beleülni a készbe, jogokat követelni, munka nélkül a helyiekkel valö kibaszás.

Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 -1 0 719

Úgy látom, a focista megtalálta a következő védekezni képtelen csoportot, akit ellenségnek lehet kikiáltani, tények elhallgatásával, átalakításával..

Már a társadalom majd minden szegmenség végigfutotta az ámokot, most megvan, kivel harcoljon. Csak a folyamatos harc............

Na, ég veletek, harcoljatok a nyomorultak ellen, nehogy elvegyék a falatot a szátok elől.

Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 718

? aszondod a Hebdo hazúdik, azért valamit mendtak azért a pár skulóért, meg ugye a Coolboy :-) és a Kovács fivérek :-) kivégzése sem volt ok nélkül... na ők voltak az eszközök... ?

Ha ez azt jelenti, amit most írtál, akkor nagyon be lehetsz karmolva:))

Nem olvasom a Hebdot, a téma hidegen hagy. A gyilkolászást elítélem. Ha jól tudom, másod-harmad generációsok voltak az elkövetők. Hülye mindenhol akad.

Nektek is sok minden (tények) kimarad, kedves baculu, nick. Elegánsan átsiklotot felette, letagadjátok.  

Előzmény: baculum (716)
egy hazafi Creative Commons License 2015.05.10 0 0 717

"Anno 100 éve rengeteg Európai köztük sok Magyar ment az Új Világba (USA),most gondolj bele ha ezeket a menekülteket az USA, 100 és 80 éve és 1956ban haza zavarta volna!"

 

Akkor sok olyan embert veszített volna az USA, akik hasznos (pl. Ford T-modell futószalagon vagy éppen a számítógép) illetve veszélyes (atombomba, hidrogénbomba) találmánnyal, felfedezéssel járultak hozzá annak gazdaságának virágoztatásához. Majd hülyék lettek volna az agyelszívást saját maguk leállítani! Elvégre jól jártak a mi hazánk szenvedésével és nyomorúságával. És a magyarok abból a kultúrkörből kerültek ki, mint ők, nem pedig pl. az iszlámból.

Meg az USA csak ne nagyon zavargasson senkit, mert őket is befogadta valaki: az őslakos indiánok. Igaz, nem önszántukból, hanem mert nem bírták megállítani a fehérek terjeszkedését.

Előzmény: eper200 (670)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 716

Ezexerint pontosan megértetted amit leírtam, kizárólag az alakoskodásba tudsz belekötni.

A választ várom továbbra is, Hebdo igaz, vagy hamis állápontot képviselt ?

Tehát nem az, hogy szólásszabi, meg hogy rasszista iszlám, akárnilyen bűnözők ...

 

és ez maradt ki a művetekből, amit a szólásszabival lepleztek... a témák valóságtartalma kedves Ápoló nick ;-)

 

Előzmény: Az ápoló (714)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 715

Hol és mit, mennyiért dolgoztatnák nálunk? Azzal nem veszi el a magyar elől a munkát? Dehogynem, csak állami szerepvállalással. Az jó?

Érdekes módon, erre senki nem válaszolt. Talán érthetetlen a kérdés?

Bedobott a focista egy emeletes marhaságot, átgondolatlanul szajkózva, százmilliókat költve egy értelmetlen kérdéshalmazra, az alapok publikálása helyett.

Előzmény: Az ápoló (713)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 714

Mi van az értelmes megfogalmazással? Nem betűhalmazról beszélek.

Előzmény: baculum (708)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 -1 0 713

Jól mondod, elvileg. Ha már "megtelt" mint Olaszország, akkor finoman, de továbbzavarják:)) Ha ott nem tud megélni, nem akar segélyeken kitartottként élni, valamit tennie kell, tehát továbbmegy.

Hozzánk, pontosabban rajtunk keresztül csak az "átutazó" menekültek (politikai, gazdasági) jutnak. Ezekkel rémítgetni szemétség. Semmiből akar valaki politikai hasznot elérni. Gusztustalan, aljas módon.

Előzmény: bcisuper (710)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 712

fejpénz

Előzmény: baculum (711)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 711

uggyan pénzért beköltöztetik őket, valakik hatalmas dudvát szakítanak, felpénzt kapnak

 

 

Előzmény: bcisuper (710)
bcisuper Creative Commons License 2015.05.10 0 1 710

Akinek az élete veszélyben van és menekül elvileg meg kellene állni az első országban, ahol már nem üldözik, de tovább mennek..

Előzmény: Az ápoló (702)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 709

kérj telefonos segítséget, :-)))

Előzmény: Az ápoló (707)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 708

mi van kiakad a troll üzemmód ?

:-)))

 

ennyit tudtok, a végső érv vagy az elkullogás helyett a séma:

" Ezt nem érttem "

 

segítek, van még egy:

 

" Ezt mindenki tudja " :-DDDD

Előzmény: Az ápoló (707)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 707

????????????

Előzmény: baculum (705)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.05.10 0 0 706

Azt mondják az utcán csak kínaiakat lehet látni. Gazdaságilag már most egy kínai tartomány az csak.

A háború után szerintem csatolják is oda..... szerintem Kanadát is.

Előzmény: cipóstarisznya (703)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 705

? aszondod a Hebdo hazúdik, azért valamit mendtak azért a pár skulóért, meg ugye a Coolboy :-) és a Kovács fivérek :-) kivégzése sem volt ok nélkül... na ők voltak az eszközök... ?

 

 

:-)

 

 

 

Előzmény: Az ápoló (694)
IVPetya Creative Commons License 2015.05.10 0 0 704

Orbán utánzó. Nem kellett volna a ballib médiának írnia az Orbán munkatáborokról. Európa köszöni az ötletet.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (699)
cipóstarisznya Creative Commons License 2015.05.10 0 0 703

A családegyesítésről már ne is beszéljünk.

Pl. igen érdekesnek találtam a két "ausztrál" pofázmányát, akiket - nagyon helyesen - Indonéziában kivégeztek drogkeresztapaként.

Ausztrália is rajta van sajnos a falvédők útján, de legalább új hordákat nem engednek be...

Előzmény: zöldkomcsi. (700)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 702

Felhoztad Dániát. Végigolvastad? Nem hiszem. (3% alkalmas a munkára) Értelmetlen.

Nem mindegy, hogy azért menekül, mert az élete veszélyben van, vagy csak egyszerű gazdasági menekült, netán itt óhajt letelepedni. A pénzért árult letelepedési kötvények? Az évtizedek óta itt élő, beilleszkedettek? (Kínaiak, arabok, törökök?)

Ha nekünk sokba kerülne, netán olyan létszámban maradnának, mint a fejlettebbeknél, elhiszem, hogy lenne morgolódás. De így? Vagy az a 4 mrd máshol jobb helyen lenne? Demagóg és káros uszítás az egész. Esetleg terelés.

Hol és mit, mennyiért dolgoztatnák nálunk? Azzal nem veszi el a magyar elől a munkát? Dehogynem, csak állami szerepvállalással. Az jó?

Nem válaszoltál a délszláv és ukrán menekültekkel kapcsolatos kérdésre. Onnan sem az agysebészek jöttek.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (699)
cipóstarisznya Creative Commons License 2015.05.10 0 0 701

Van ennél egyszerűbb megoldás is. Ugyanis egy szalmafaluból jött kecskepásztor idiamindada mégis mit tudna dolgozni két ebola között?

Meg kell szüntetni a szociális ellátórendszert. Rögtön nem lesznek milliószámra bevándorló hordák.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (699)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.05.10 0 0 700

A tömegbe végül belefulladnak. Na még az lesz a szép ha elkezdenek szervezett csoportokat létrehozni ezekből .... Swédországban volt cirkusz 2 éve körül majd felgyújtották a fél országot.

Előzmény: Nikolaj Luminescu (699)
Nikolaj Luminescu Creative Commons License 2015.05.10 0 0 699

Tetszik, amikor valaki megpróbálja erőszakos tematizálással megakasztani a párbeszédet és definíciós vitává változtatni azt. 

 

Tömegesen érkeznek Európába emberek, hogy te melyik címkét ragasztod rá, a lényeg szempontjából irreleváns. A nagy kérdés az, hogy a befogadásukkal buzdítsuk-e a többit az ideutazásra, vagy sem? 

 

A dánok most terjesztik be a törvényjavaslatot, hogy dolgozniuk kell az ellátásért cserébe - és már önmagában ettől állítólag csökkent az érkezők száma. Hát nem érdekes? :)

 

Dánia közmunkával küzd a bevándorlók ellen

Kevesebb bevándorlóra számítanak, ha munkára kötelezik őket a juttatásokért. Tovább »

forrás: Index.hu

 

"Morten Bodskov, a párt képviselője, volt dán igazságügyi miniszter az M1 híradójának nyilatkozva azt mondta: felelősséggel tartoznak minden menekültért, és ki is veszik részüket az európai felelősségvállalásból, mind anyagilag, mind azzal, hogy sokukat befogadják. Ez ugyanakkor nem lehet kontroll nélkül megtenni, gátat kell szabni a menekültek áradatának. Szerinte már attól érezhetően csökkent a bevándorlók száma, hogy a dán parlament megkezdte a törvény vitáját."

Előzmény: Az ápoló (686)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.05.10 0 0 698

Más oka van annak, nem zavarták haza a yugókat se, az mellékes, hogy azokat úgy hívták, hogy "vendégmunkások", a magyarokat meg úgy, hogy "menekültek".

Előzmény: George Rambo (695)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.05.10 0 0 697

Nem hát, mivel NINCS MIBE integrálódni, semmi kötelező elvárás nincs már a szabadvilágban amihez igazodni kellene akár itt született őslakó akár most jött valahonnan.

Ha csak az nem integráció jele, hogy hajléktalan cigány sose volt de újabban van, a vajdából meg lett maffia keresztapa, lényegében ez az, beilleszkedés a társadalomba.

Előzmény: Törölt nick (696)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.10 0 0 696

Akiket sokkal nehezebb integrálni mint a cigányságot - pedig ezt sem igazán sikerült megoldani, nem csak nálunk de sehol Európában.

 

Pontosan.

Sehol, egyetlen országban sem tudnak felmutatni még részeredményeket sem.

Sem mennyiségben, sem pedig akármilyen korlátozott szempont alapján vizsgálva a kérdést.

Előzmény: midnight coder (673)
George Rambo Creative Commons License 2015.05.10 0 0 695

> "Anno 100 éve rengeteg Európai köztük sok Magyar ment az Új Világba (USA),most gondolj bele ha ezeket a menekülteket az USA, 100 és 80 éve és 1956ban haza zavarta volna!"

 

Ha tényleg nem értenéd, miért nem zavarták haza a magyar '56-osokat, akkor vess egy pillantást erre a rövid képregényre, hátha feltűnik valami apró, de lényeges különbség:

 

 

http://satwcomic.com/all-work-and-no-play

Előzmény: eper200 (670)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 694

Látom, OgV hülyesége termékeny talajra hullott...............

Előzmény: baculum (693)
baculum Creative Commons License 2015.05.10 0 0 693

legalább van, nem úgy mint neked :-)

Előzmény: Az ápoló (692)
Az ápoló Creative Commons License 2015.05.10 0 0 692

Eléggé beszűkült világképed van.

Előzmény: baculum (691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!