Ezeknek a bakeliteknek újra megnyílt a "szent-piac", mivel a "hifisták" rászabadították a népet erre a kezelhetetlen, de időtálló hanghordozóra...Annyi, amennyi a 2X20 perc percegős hifi.
Híjjnye! Mem gondoltam volna hogy ez ennyit érhet, igaz vagy 15 éve megvan a sorozat jópár darabja. Csak kapkodom a fejem hogy mennyiért cserélnek manapság gazdát a hanglemezek, főleg az itthoni viszonyokra gondolok! 1000-1500-2000 HUF egy ócska jugó nyomású sorozatlemezért? 3-4000HUF ezek német vagy holland nyomású verziójáért???? Nemááááááááá!
Nekem megvan, nyomtattam belőle többet is, most elektronikusan kellett egy barátomnak. Vele készítettük a mágneses csapágyazású gyalunkat. Sajna csak két őéldányig jutottuk el. A másik az övé :).
Hogyne, persze. Kérlek, azonnal szólj, ha látod valamelyik bolhapiacon ezt a lemezt, vagy ennek a Mahler-sorozatnak bármelyik darabját 1500-ért, azonnal repülök oda!
Hát, én nem sokkal előtte regisztráltam, de számomra is rejtély. Az admin elég érdekes csávó, (a Site announcements topik tanúsága szerint) rendszeresen letilt egész IP-cím tartományokat a spam és a "visszaélések" (akármit is jelentsen ez) visszaszorítása érdekében, talán ez történt hazánkkal is. Bár teszem hozzá egy ideig visszajártam (proxy segítségével) és erről egy mukk se volt az említett topikban, pedig egyébként a kitiltott felhasználókat is bejelenti ott. Végül engem is kitiltott a bús francba, mert az off-topikban némi éllel szót ejtettem erről. Mondjuk szerintem már ez is nonszensz, hogy a szabályzat konkrétan tiltja a site kritizálását (nem viccelek, ez így explicit benne van). Az meg méginkább, hogy az adminnak semmi elérhetősége: nem lehet neki privát üzenetet küldeni, nincs e-mail címe, "Moderátor segíts" topik, semmi. Illetve a kitiltásról értesítő üzenetben volt egy e-mail cím, na arra meg hiába írtam, nem válaszolt. Kár, mert egyébként a fórumba írogató arcok elképesztően barátságosak és segítőkészek és akkora adatbázis se nagyon van máshol.
A gugli hozza a találatot, de nem nyitható meg a szűrés miatt. Reg kell, a .hu végűeket nem hagyja. Nem tudom ki és mit követhetett el, hogy ennyire fekete seggűek lettünk náluk.
Nem ismerem sem a zenét, sem a felvételt, ezért is írtam, hogy "talán ez az egy..."!
Gondolom bigi is meg én is átnéztem a kiadványokat és nekem ez alapján alakult ki ez az érzésem a túlárazásról. Ölég pofátlanságnak érzem például, hogy az első Bartók-összkiadásban (80-as évek eleje - a születésének a 100.-ik évfordulója kapcsán) megjelent lemezeket pofátlanul 2000 Ft körül árulnak. Ezeket anno elég nagy mennyiségben nyomták és bár általában jó nevű (magyar) művészek szerepelnek rajta, nem különösebben ritkák és sokszor nem is igazán jó hangminőségű felvételek! Nem azt mondom, hogy 40 Ft-ért adják, amennyiért én java részét vásároltam ezeknek a 90-es - 2000-es években (sokszor teljesen újszerű állapotban, mert Bartókot sikk volt megvenni, de nem volt sikk hallgatni)! De az 1990,-Ft-os árat én enyhén túlzónak érzem! Itt nem a megvásárlás a büntetőjogi kategória, hanem az eladás!:)))