Láttam valamelyik váci C56-ost új, eu-s rendszámmal, csak azt nem tudom melyik volt, de majd utánakérdezek.
Merre járhat mostanában a váci HPR-221 (C56). Olyan fordán volt, ami csak iskolai mapokon van, és én is rengeteget jártam vele, de mostanában nem látom sehol, pedig biztos nem a garázsban áll...
Tényleg ilyenkor nyáron mit csinálnak az ilyen buszokkal és sofőrökkel?
Lehet, hogy arról van szó, majd egyszer, ha lesz időm átugrom Érdre és megnézem (bár ehhez szerencse is kell, hogy ott álljon). Köszi szépen az információt!!
Volt még egy 2-0-2-0-s ajtóelrendezésű ráncajtós busz, amely ugyanazon a vonalon járt, mint a 883-s, és ő is nagyon jó kis busz volt, mert nagyon jól gyorsult, és jól karban is volt tartva. sajnos a rendszámát nem tudtam fölírni. Sajnos őt már 2 éve nem láttam errefele.:-((. Nem tudjátok, hogy ő még forgalomban van?
No, már válaszolt is, és azt írta, hogy sok buszt át fognak rendszámozni, amelyek eddig sárga rendszámmal mentek, de nem teljesítettek különjárati forgalmat. Ennek megfelelően sok új eu-s rendszám lesz.
A GSZ-348-nak ha jól tudom sárga rendszáma volt (szerintem az egyik legjobb és legjobban rendben tartott E94-es)