Hát..én is most patentoltam:-) Szerintem nem jól csinálom, mert elferdülnek azok a kis tüskék és volt amelyik rögtön szét is esett. Én bébipatentot használtam, ezt már "elvileg tudom", de ha te nem bébit, hanem másfajtát, akkor szívesen megnézem a képeket. A legfőbb kérdésem most az hogy hogyan kell úgy beütni hogy ott is maradjon? Egy nagyot ütni rá, vagy két picit, vagy ennek nincs jelentősége?
turiügyben nekem is jó napom a mai:csak a matekfüzetet vittem be a lányomnak a suliba,eszem ágában se volt vásárolni,persze mégis betértem egy turiba,aholis 5 méter márványosra festett narancssárga pamutvászon várt rám :)))
Camea,a nyuszikkal szerintem fejlődsz,de nem vissza ! Innen már csak egy lépés lenne valami merészebb baba !Szörnyecske vagy ugly doll akár...az olyanokat én nem szeretem,de érdekes lenne azért egyszer kipróbálni.
Nem függ össze. A filmet tegnap kaptuk kölcsön, és aprókám velem akarta nézni... nos, én nem tudok ölbe tett karral tv-zni, így aztán gyorsan körbevarrtam és a film alatt tömtem és állítottam össze. :o))
A film maga meglepően jó volt... nem szeretem a fantasztikum,ba hajló dolgokat (kivéve a tündéreket és az angyalokat), de jó vonalat vezetett végig. :o)
Köszi! Nekem is bejönnek... :o) Már a ma esti is itt van a fejemben, csak addig még dolgozni kell... aztán haza, aztán be a városba, aztán sajtos pogi a legénynek.... és utána megcsinálhatom. :o)
Lányok! A fóürumos talin valaki hozott egy sütit, aminek én szeretném elkérni a receptjét. Linzertészta féle, barna és fehér kinyújt, felteker, szeletel és süt szép kis csigabigákat.. Nagyon finom volt!
Pont szombaton vettem én is egy óriási lenvászon blúzt anyagnak egy turiban 500-ért. "Sajnos" a szoknya jó lett anyukámnak, pedig csodaklassz tojás minta volt ráhímezve az aljára. A helyi turisunk pedig az idén még nem jelentkezett. :( Hiába, ez csak egy falu.
Aledi, Hol is van az a méteráru, ahol 3000 Ft körül van a filc métere? Szeretnék venni, ha útba esik, de nem emlékszem a címre. Úúúúgy tetszenek a tojásaid. :)
Nyuszikra még mindig nem gerjedek az idén - tavasz ide, tavasz oda... Lehet, hogy nálunk az idén birka hozza a tojást, végszükség esetén egy tyúk. De ti azért varrogassátok őket szorgalmasan, hátha valamelyiknél mégiscsak rákattanok az utolsó utáni percben.
Próbálj meg esetleg egy olyan verziót, ahol ujj nélküli kart csinálsz és a hüvelykujjat csak egy ebből oldalfelé (esetleg kissé lefelé) kinövő dudorként rajzolod fel .. (sokszor nem is szép az, hogy a belső ív közvetlenül folytatódik a hüvelykujjban.. pont a csuklórészt vastagítja meg..)
Hát, lehet, hogy megpróbálom. Ez a hüvelykujj varrás, őszintén szólva nem a kedvencem, sosem jön ki szépen az íve, túl kicsi. Anélkül viszont nem tetszik. Tudom, hogy jószándékkal mondod, engem nyugodtan lehet kritizálni, örülök neki, az a cél, hogy minél jobb legyen a baba. Végülis szinte mindent abból tanultam, amit mondtatok : ) Tegnap mutattam egy macit a férjemnek, én úgy éreztem nagyon aranyos lett. Na, erre a 6. negatív megjegyzés után odabökött egy "azért jó lett" megjegyzést.
Aledi, nem gondolkoztál még rajta, hogy a babád kezének hüvelyujját kicsit feljebb szabd? :D Nem batytatásnak mondom, hanem teljes jószándékkal: az ufódon is úgy éreztem, a hüvelyujj túlontúl lecsúszott, ettől kicsit malackás végtag benyomását kelti.. nekem.. :)