Elképzelhető, hogy az általad leírt Csepel-MOL járat táblájára az van kiírva, hogy Csepel - Százhalombattai kőolajfinomító? Mert azt egy Ikarus 256-os szokta csinálni, a rendszámát majd felírom.
lala0210: Tudnál nekem mesélni arról a szerződéses járatokról, amiket leírtál? Akár ide, akár az adatlapon megadott e-mail címemre is írhatod, ha akarsz róla mesélni.
gondolhatod, én sem vagyok oda érte... Szerintem még azért várjunk ezzel, biztosan lesznek még újabb átrendszámozások.
Csuklós buszra minek srága rendszám? Az nem hiszem, hogy csinálna különjáratot... Ha pedig városon belül mégis csinálna, azt biztosan meg lehet oldani valahogy...
Ma láttam a korábban GUP-069 rendszámmal futó E94G buszt az új rendszámával ami JID-091.
Ezenkívül az Árpád hídnál láttam egy 415-öst JID-092 rendszámmal. Ez szentendrei kocsi lehet, mert az 5-ös kocsiállásra állt be (ne kérdezzétek hova ment, az biztos hogy onnan váci kocsi nem indul).
Újabban gyakoriak ezek a Gödöllői kölcsönbuszok...
Egyébként Gödöllő is a Szabolcs utcához tartozik?
Ez hogy működik, ha Vácon nincs tartalékos kocsi, akkor kérnek a Szabolcs utcából és ők bármelyik telephely szabad buszát átírányíthatják, ha ez nem jön össze, akkor felkeresik valamelyik másik területi igazgatóságot?
Ma reggel láttam a GEL-614-et, de nem tudtam rendesen megnézni, mert menet közben láttam.
Ma láttam Rétságon a GBG-830 helyett a DZA-225 rendszámú Ikarus 250-est. Ez tutira nem váci, hova tartozhat?
Egyébként azon járaton volt ami 6 óra után pár perccel indul az Árpád hídtól, és 7:20 körül van Rétságon és Salgótarjánig megy.
az említett E95-ösökről nem tudsz valamit?
Egyszer megdumálhatnánk, szívesen mennék veled egy kört és mesélhetnél a buszodról (tudom, hogy nem vagy oda érte), esetleg készíthetnék néhány fotót. Főleg a műszerfal érdekelne :-) .