"Ismét fehér port küldtek az Országos Cigány Önkormányzatnak Az ÖCO szerint a fehér por és a siófoki, romák lakóházai elleni Molotov-koktélos támadás azt a gyanút erősíti, hogy van egy szélsőséges csoport, amely nyílt politikai terrortámadást intéz a magyar társadalom egyes közösségei ellen.
"Pénteken, hajnali három óra körül valaki gyújtópalackot (Molotov-koktélt) dobott a Szabaddemokraták Szövetségének (SZDSZ) szegedi, Földvári utcai irodájára - tájékoztatta Tuczakov Szilvána, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. "
Nyugodtan mondhatsz szélsőjobbost, sőt, nácit is, hisz ez ma divat. Csak ne jobbikost, mert az a ma szintén divatba jött összemosást jelenti a párttal.
szerintem aki elsőre látja ezt az embert egyből vágja kicsoda..nem hülye sőt, valószínűleg elég intelligens és biztos h valaki beszervezte mielőtt bármilyen jobbikos tevékenységbe kezdett volna..kérdés h melyik ország melyik szolgálata volt ez.
Erdekes a helyzet mert ha arra fognak hivatkozni a mentelmi jog megvonasanal hogy elötte követte el ha elkövette az akarmit akkor Kolompar Orbant is be kell vinni mert ö is elötte követte el a büncselekmenyt.Ö ellene megis szüneteltettek az eljarast az eu-valasztasok idejen.
Az Ó utca sarkán álltunk, félig a színpad mögött. Ha feltámadt egy kis szél, nem értettem semmit. Igazán lehetett volna egy-egy hátrafelé irányított hangfal :-)
" - Tisztelt Bíróság! Elismerem a felvételek hamis mivoltát, de higyjék el, én ott voltam, maguk nem! ...de ha gondolják, kérdezzék meg anyukám és ha kell kiásom a temetőben a sirból és megkérdezzük tőle úgy is rég láttam.... én benne vagyok."
Azt hisszük, hogy a császári udvar az akkori kiszolgálóival, az akkori alárendelt ügyészeivel, bíróival, RTL klubjával és Benkőivel, az akkori manipulátoraival nem próbálta megmagyarázni, hogy a hazafiaknak börtönben a helyük?
"A hatalom terve kísértetiesen hasonlít a 2001. szeptember 11-én történt, CIA által megszervezett merénylethez. A merényletet 1. ők maguk, a CIA szervezte meg és hajtotta végre vagy 2. kaput nyitottak a támadóknak és pénzzel, információval látták el a szabadságharcosokat anélkül, hogy azok a külső segítséget megsejthették volna."
Tudod nekem feltűnt hogy a f@szok és a f@szkalapok összeesküdtek ellenem hogy nekem ne legyen jó. De ez már régi összeesküvés, több száz éves, én csak mostanában jöttem rá. Megfigyelnek! Zsoldosok vannak.
Nyugi csak vicc volt. :))
Bár, te lehet hogy elhinnéd.
Én csak azt kérdezném meg tőled, hogy azért elhiszed-e azt amit írsz? Mert ha igen, akkor elég sok jó pszichiáter van, aki segíthetne rajtad.