én most jöttem meg, és nem tudtam elővenni a szandált, de a nyári nadrágot és pólót se. Korábban februárban voltam, olyan szállást keressetek, ahol van fűtés, mi most is a legmagasabb fokozatra kapcsoltuk a légkondit, éjjelre meg lezártuk. Pulóver, kiskabát most elkelt, jan. a dzseki is. Akkor befizettünk fakultativ kirándulásokra is, hol megfagytunk, hol jó meleg volt (csak a sivatagban, nappal), de városban 15 foknál nincs több nappal.
Már hetek óta nézem a fórumot,hátha ír valaki.. Valaki aki nemrég járt Tunéziában,, valaki akivel nyár óta történt valami.. deaztán itt semmi mozgás nincs, és nagyon szomorú vagyok.,mert ahogy visszaolvasgatam az elejétől tele volt szebbnél-szebb képekkel,versekkel,"igaz történetekkel":), stb,stb,, na mind1,azért ha valakivel történik valami az írjoooon!!! SZIASZTOK:)
Sajnos a honlapodra (gportal-ra) nem tudok felmenni, így hát írtam Neked mail-en és köszönöm én is levélkédet! :) Nagy kérés lenne, ha a mail-emre küldenél a júniusi élményeidből?
Igen olvastam de sajna bizt elrontottam valamit mert a felhasználónévre azt írta hogy nem jó de, sokadik próbálkozásra a jelszót elfogadta nem azt írta ki hogy hibás. Sajna így nem jutottam túl a tűzfalon :( Azóta is gondolkodom hol ronthattam el és arra jutottam, hogy lehet ott a baj ahogy a honlapodra lépek a régi jelszót megjegyezte a gép és a tűzfalnál hiába ütöm be az általad küldöttet? Addig is fórumozok itt.
Kössz, "megmorogtam".... komolyan, nem értem az embereket! Minek megy az ilyen nyaralni?? Elküldeném az antarktiszra, lehet megártott neki a napsütés... :((
Beus! Nézd meg mit írt valaki a Tunéziai élményben a Te hőn szeretett országodról:((( Én már nem akarok konfrontálódni, de Te most jöttélhaza, Neked jobban hisznek a most utazók:)
Ja és bocsi, kissé zakkant vagyok így nyaralás után. Megérkeztünk, nagyon jó volt, monst nagyon rossz, üdv mindenkinek....írok majd, csak még friss a "seb", és még ki sem pakoltam....
Sziasztok! Október végén (26-29.-én) szeretnék menni Tunéziába egy hétre a legolcsóbb áron. Asszem ha csak repjegyet veszek az úgy drága, vagy nem? Egy ismerősömhöz megyek, ott is fogok lakni, szal szinte teljesen mindegy a város is meg a szálloda is. Jaj, az tök jó lenne ha valaki menne egyedül ugyanekkor ki, szívesen lennék az útitársa, lehetnénk papíron egy szobában, így mindketten megúsznánk a felárat:) mailem: nika27@t-online.hu Pusz
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy Tunéziába van e lehetőség valami ház foglalásra is? Hosszabb időre szeretnék menni és ennyi időre drága a szálloda!
Minden megoldás érdekelne! Köszönöm és I love Tunesia:)
jaah:) Hát az is...:),meg ugye elkezdődött a suli is..(sajnos) úgyh nagyon elfoglalt vagy mostanába:P éS Veled mizu??Van vmi újdonság a tunéziai szerelmeddel kapcsolatban?,
Szia Beus! Azt hiszem 2 nap múlva indulsz:) Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy eltervezted! Lgyen nagyon szép és tartalmas az utazásod, mert megérdemled! Szeretettel üdvözöl: Kata
Nekem adtad meg múltkor az oldalcímet, ahol le lehet tölteni a mini disco számokat. Tudod? eniestomi azonosítóval? Csak elfelejtettem a jelszavam és nem tok belépni, így a férjemével léptem be.
Szia Gizi!! Hát, már nem itt tanyázunk! -De jöhetsz te is!! Már majdnem a teljes csapat összeállt! Jelentkezz fel a honlapomra, és keresd a "tűzfalat"!!