LOL at Avant Que...-t tudod mikor láttam Pesten? 2005.júliusában! Ami sztem eléggé gyorsan jött a franciaországi megjelenéshez képest. Úgyhogy reménykedem... (^-^)
Az itthoni megjelenés sztem csúszni fog a kintihez képest, de ne legyen igazam! Azért én - biztos, ami biztos - előrendeltettem kint a CD-t, egy "beépített emberemmel". :-)
Nekem is tetszik az új anyag, csak nehéz lesz kivárni ezt a bő egy évet a koncertig! ;-)
Jobban örültem volna én is egy "valódi" B-side-nak, de valóban az a legegyszerűbb, ha egy instrumentális verziót tesznek fel a kislemezre. Mostanában ez dívik.
na, nagyon nehéz dolog a "version Instrumentale"-t megcsinálni egy ilyen minimalista szöveggel, de mivel imádok karaokezni, nagy mókának ígérkezik... gonodolok itten a "uuuuuuuuuuuuuuaaaaaauuuuuuuuuu" részre xDDD
Általában nem értek egyet azzal a koncepcióval, hogy minden nagy sztárnak megvan a maga kis utánzata-hasonmása-koppintása egy más országban, mert ugyebár, ha feltűnik egy Madonna (a la 80-as évek), nekünk kell egy hazai madonna-majom (bocs a kifejezésért) Z.E. néven (a la 80-as évek) és ha lesz egy fiúbanda, akkor kell egy vagy több hazai fiúbanda és a többi és a többi...
Nos, en nem hallgatok bele megjelenes elott, de szamomra biztato, hogy arra panaszkodtok, tul elektronikus lett a zene. En azt nem szeretnem, ha az elozo albumhoz hasonlo altatolemez keszulne, amin egy-ket kiveteltol eltekintve minden dal baromi egyforma hangzasu volt. Ideje beujitani :-)))
Hát én sztem most filózni fogok, hogy megvegyem/rendeljem-e, (vagy gyűjtsek megint valami japánra xD)... Látni akarom a borítót nagyba, meg a bookletet is. Az fog dönteni nálam, tuti.
Úgy tűnik, Laurent-ot nagy mértékben befolyásolja Madonna "Confessions"-a, mintsem a saját intuiciója. Kár. De van abban vmi, amit mondasz, legközelebb már remixalbumra sem kell várni...
Élmény a külföldi fórumot olvasni. Mindenki szidja azokat, akik EZT az albumot szidják, de az Alizée albumát istenítik. De most jövök rá: úgy tűnik, Alizée popdalai és Myléne balladái helyet cseréltek, és a másik albumán tűntek elő, ömlesztve xD.
Az albumot párszor meg kell hallgatni. Én még véleményt nem mondanék, nem pontoznék, amíg nem hallottam a titkos gyilkos 11. rejtett számot. :)))) Ha mégis pontoznék 1-10-ig, akkor leegyszerűsíteném a dolgot. Ugyebár, a rejtett dal nélkül 10 dal van. Amelyik dal tetszik, az kapna 1 pontot, a nem tetszők meg 0-t. Meghallgatom még párszor, aztán értékelek, bár nem tudom, kit érdekelne az én összesített pontszámom. :))))
Véleményem szerint nem lenne szabad elmenni ennyire elektronikusba, néha az az érzésem, hogy egy remix albumot hallgatok. :( Azokat pedig annyira nem szeretem, főleg akkor nem, ha pl. egy eredetileg lassú számot felturbóznak! Persze, a rajongóknak, a disco-ba járó táncoslábúaknak kell ez is. Ezexerint én nem táncolok? :))) Dehogynem! Lassúzni nem tudok.... :))))