A topik már régen túlmutat a címén. Sokkal több annál. Egy topik, ahol a macskák (cicák, cirmancsok, mókok, bársonytalpúak, stb.) és egymás véleményének, személyiségének tisztelete dominál. Egy topik, amely a macsekoknak köszönhetően, már-már igazi baráti közösséggé formálódott nemcsak virtuális értelemben. Egy topik, ahol szeretettel várunk mindenkit, aki szereti az állatokat, cicákat, kutyákat, de ahol persze A MACSKA a fő téma.
Szeretettel és örömmel várunk minden jószándékkal érkező topiktársat, tanácsra várót vagy olyan lelkes kiszolgáló személyzetet, aki szívesen beszélget velünk cicája mindennapjairól.
Jó szórakozást, kellemes időtöltést és macskaszőrös szép perceket kívánok a topikon minden kedves topiklakónak és -olvasónak!
szuszmok
-----------------------------------------
A topikhoz kapcsolódó lapok:
http://www.andicat.fw.hu
http://www.meoindil.extra.hu/cicak/index.html
Kezdelek nagyon irigyelni!:)
Jó lehet annyi kis cica között!!!!!!!!!
Én tegnap beszéltem a tenyésztővel, és mondta, hogy tündériek a képek, amit a Wickről küldtem!
És az újjakat még nem is látta!:)
most jöttem vissza kiscicázásból. Nagyon kezd már alakulni a személyiségük. Cassandra vissazhúzódóbb, csakúgy, mint Céline, aki szemlélődő. charlene egy nagyon bátor cica, bajkeverő a jó értelemben. Celeste igazi örökmozgó és mindenben utánozza Céline-t. Colonel meg egy flhúzhatós cica, aki elkötelezte magát a "nagygazda", azaz a férjem mellett:-))
én azt birom, mikor ahány macska van, annyian ellepik az ülőgarnitúrát meg a zsámolyt. mennénk tévézni (ritka alkalmak)vagy egyszerűen leroskadni. de nincs szívünk felkelteni őket...így kuporgunk a csigalépcsőn vagy a padlón..:_)) most mondd meg, nem vagyunk mi kissé lököttek?:-))
Igeeeeen!!!!!!!!
Na meg reggeli ébresztő gyanánt nyakvakargatás, pedig nem is viszked a nyakam!:)
És ha arrébb teszem a mancsát, akkor visszateszi, mert szerinte hatásosabb, ha vakargat!:)
Lassan már a gép mellé se fog beférni, pedig még csak 8 hónapos lesz! A tejes képen látszik, hogy mekkora helyen szokott aludni, ha én netezek. De ha átteszem az ágyra ahol kényelmesen elférne, akkor is visszamászik, mert neki a közelben kell lennie!:)
Meg tudlak érteni!:)
Hisz minden cica ragaszkodó, és annyi élmény van velük, hogy nem lehet csak úgy odaadni valakinek...
Wick is annyira ragaszkodó, hogy az eszméletlen!
Nagyon kiválasztott magának, szinte sehova nem mehetek a lakásban a felügyelet nélkül. És annyi kis csintalanságot csinál, hogy azt nem lehet csak úgy elfelejteni!
Na de vidítsunk egy kicsit!:)
Remélem nagyon jó gazdikat fogsz találni a kis cicceknek, akikkel rendszeresen tartod a kapcsolatot!!!!!!!!
Érdekes dolog ez. Tudatalatt, nagyon késleltetném a dolgot..De sajnos, nem tarthatok meg minden cicát. Így is vannak olyan cicáink, akiket mások odaajándékoznának, mert a tenyésztést egy bizonyos értelemben hátráltatják. Gondolok itt a helyre, ami nálunk sem végtelen._((( Ez egyrészt megérthető álláspont és igaz is. Az más kérdés, hogy én viszont erre nem érzem képesnek magam lelkileg. Most adjam oda valakinek Szipát és Szuszmi édest, az első cicáinkat? Vagy Admit, aki azért mardat velünk, mert volt egy műtétje, és akkor nem fejlődött annyira jól és gyámolítóra volt szüksége? Andy-t, aki egy igazi muszmusz cica és csak szeretetben tud létezni? Nem tudom, e nagyon nehéz és számomra járhatatlan út....
Hát nem csodálom!
Nálam is voltak kölykök, persze csak házi, de őket én is megsirattam, de mindegyik jó helyre került!:)
Akkor gondolom nem nagyon várod az elválást!
Dehogyisnem! Mindegyikük "elvesztésébe" belehalok...Az a szerencsém, hogy eddig (ezt most itt lekopogom) olyan gazdikat vezérelt az utamba és az ő útjukba a sors, hogy tartom velül a kapcsolatot. Boss épp egy hete vendégskedett nálam, Brandon és Beauty 3 hét múlva jönnek. Belle gazdijával is kommunikálok.Ez persze csak az előző alom...
Szóval, szoktam sírni.....
Hát, hogy nehogy negatív diszkriminációval legyek vádolva:_)
Colonel, vörös cirmos fehérrel fiúcska. Egy kis faltörő kos, ha beindul, leszegett fejjel megy és megy és közben motyorog az orra alatt...
Cassandra, ezüst teknőc fehérrel, gyönyörű cicalány, édes pofival és nagy lélekkel.
Céline, kék teknőc cicalány követi folyton Charlene-t és mennek, mennek. Ő volt az első, aki belekóstolt afelnőtt konzervbe...
Celeste kék ezüst kis fehérrel cicalány, aki legkisebbnek született, kinőtte magát. Kis nyuszmusz cica, igazi "mók":-))
Köszi Laksmi, hogy felraktad meg megvagdostad. Ez nem digi, csak úgy ügyeskedtem:_))
Cicóka: Akit lent láthattok, ő Charlene, barna cirmos kis fehérrel leányzó, kb. 3,5 hetes a képen. A legaktívabb a csipetcsapatban és mindenütt ott van, ahol nem kellene:_)Kurjongat és bújik. Már el van rontva, mert velem alszik:_)))