A topik már régen túlmutat a címén. Sokkal több annál. Egy topik, ahol a macskák (cicák, cirmancsok, mókok, bársonytalpúak, stb.) és egymás véleményének, személyiségének tisztelete dominál. Egy topik, amely a macsekoknak köszönhetően, már-már igazi baráti közösséggé formálódott nemcsak virtuális értelemben. Egy topik, ahol szeretettel várunk mindenkit, aki szereti az állatokat, cicákat, kutyákat, de ahol persze A MACSKA a fő téma.
Szeretettel és örömmel várunk minden jószándékkal érkező topiktársat, tanácsra várót vagy olyan lelkes kiszolgáló személyzetet, aki szívesen beszélget velünk cicája mindennapjairól.
Jó szórakozást, kellemes időtöltést és macskaszőrös szép perceket kívánok a topikon minden kedves topiklakónak és -olvasónak!
szuszmok
-----------------------------------------
A topikhoz kapcsolódó lapok:
http://www.andicat.fw.hu
http://www.meoindil.extra.hu/cicak/index.html
Nem csodálom Wick ragaszkodását!! Lehet, sőt!:-) Képzeld el, amikor elmegyünk dolgozni, a csapat pár tagja leveti magát a lábaink elé, hogy neee, mééégg siiimmmiiii, neeee meeenjeeeteeek eeelll!:-))))) ilyenkor van lelkiismeerfurdalásom kicsit....
élet elvenedik, főleg, hogy már fel tud némelyik jönni az ágyra:-)) tegnap egy nedves nózi puszira ébredtem..:_)
Elevenedik nálatok az élet????
Amikor tegnap megjöttünk Wick annyira örült nekem, hogy addig miákolt különböző verziókat, amíg csak vele foglalkoztam, de akkor aztán meg se mukkant! Le se lehetett vakarni rólam. Belefeküdt az ölembe és el se mozdult!:)))
Annyira ragaszkodó, hogy mindig meglepődöm, hogy ennyire nem is lehet ragaszkodni egy ciccnek!:))))
Hírek, hírek!! Ma a csipet-társaság már bizonyítottan elpusztított egy csomó konzervet, szárazkajcsin is elnyammogott és bevágott egy nagyon nagy adag macska-tejet, plussz persze a Manónak nevezett tejcsárda által biztosított finomságokat!:-)Ja, és ennek az alomban is maradandó nyoma maradt:-)))))) Szokják az életet!!:-)))
Olyan szomorú ez mindig, ha az ember a legkedvesebb, leghűségesebb társát veszti el :-(((
Nagyon sajnálom, és remélem az égi vadászmezőkön is olyan boldog, mint veletek volt...
Szia CICA,
Nagyon sajnálom, ami Vackorral történt:-((( Abban biztos vagyok, hogy veled, veletek és bennetek él még nagyon sokáig, hiszen csak az hal meg, akit elfelejtenek. Átérzem, amit érzel. Belehaltam én is a cicáim halálába.....
A szivárványhídon sajnos már nagyon sokan várnak: Cica cica és Vacak az én befogadott barátaim közül. De abban bízom, hogy egyszer tényleg találkozunk velük....
szuszmok
Az én kiscicám Vackor névre hallgatott. Egy hete, pont múlt vasárnap távozott el váratlanul az örök vadászmezőkre. :(((( Még csak 3 éves volt, és a nagy Ő. :,((((
Viszont biztos vagyok benne, hogy kis szelleme itt settenkedik körülöttem, és ilyeneket csinál, ahogy rövidke életében mindig:
Hepibörszdéj Pearlnek :-)))
Látom nálatok milyen csinosak a lyányok, unokák :-)))
Én meg fogok kölcsönözni kedves cégemtől egy digitális gépet, hogy legyenek jobb képek Nináról :-)
Ma nagy játék volt, egy klassz cipőfűzővel, előtte pedig a fotelre terített paplan alá bújás volt a móka: macska a paplan alól les, én pedig kapirgálom a kezemmel a paplant, és a cicc rárabol :-)))) imádja!
Szeretnék venni neki éppezért egy házikószerűséget, ahová bebújhat :-) mert kedvence az összes szekrény meg minden ami alól szemmel tarthat - láthatatlanul :-))) láttam olyan klassz kis dobozt, rajta kaparófával - én olyasmire gondoltam.
Ma szülinapi bulit tartunk!!!!! Pearly cica ma lett két éves!! Bár ezt egy hölgy esetében nem illik reklámozni, de ez a kor még nem vészes:-)
Boldog szülinapot Pearl!!!!:-)))
Szia KaRmInCa!
Üdv neked itt és köszi, hogy megosztottad velünk Bandi cica történetét. Megkérdezhetem , mi lett vele később? Veletek maradt?
És most, az új cica???:_))))
szuszmok
Az első "saját" macskámat Bandinak hívták. Azért lett ez a neve, mert valamikor András/Andor nap környékén szedtük össze.
Ez nem olyan extra, de nekem nagyon kedves emlék az ő felbukkanása. Az történt, hogy anyukám kórházban volt télen. Én mentem meglátogatni, és ahogy mentünk az épület felé, egyszercsak hallottunk egy pici cicát nyávogni a bokorból. Látni persze nem lehetett, mert tök sötét volt. Rögtön el is kezdtük hívogatni, anyám ciccegett neki, de persze nem jött ki, csak sírdogált. Én pedig tudok "anyacicául" nyávogni. Úgyhogy el is kezdtem őt így hívni.
És erre kitotyogott! Egy nagyon szép kis cirmoska volt. Igazi kiskandúr, stramm kis jószág. Aztán sikerült kikönyörögnöm, hogy hadd vigyük haza, mert hideg meg minden...
Aztán a második éjszaka már jól meg is ijesztett minket.... :))) Elvittem másnap dokihoz, kapott féreghajtótl (meg talán szurit is). Én meg nem tudtam, hogy ez milyen hatással lesz rá. Csak néhány óra múlva kezdett fura hangokat hallatni, és bebújt a cipősszekrénybe. Amikor odamentem, hogy megvigasztaljam, akkor felpúpozta a hátát és morgott meg fújt. Persze 17 éves fejjel az első diagnózisom rögtön az volt, hogy "ez veszett". :))
Felhívtam valami éjjel is működő állatorvost, elmondtam a történéseket, hogy lehet-e a gyógyszertől. Azt mondta, hogy biztosan attól lett ilyen. Hát, én még remegtem utána pár óráig, ők meg biztosan jól szórakoztak a rendelőben rajtam. :))
Szia! Jó hogy látlak!:-) Üdv Grófnőnek! Rég hallottunk róla!
Gondolom, a kezeddel történő játék tartozik leginkább a kedvenceid közé:_))))
Átadom charlene-nek meg Colonel-nek , amit írtál. Remélem, nem bízzák el magukat. Most egyébként, azért vagyok fenn, mert a büszke mama, Manócska éhségérzetileg volt gyötörve és ennek hangot is adott:_))) Persze, Céline és Charlene máris aktivizálta magát így kora hajnalban is:_))))
Egyre szebbek a kis Szívtiprók :-))) sőt, gyönyörűek! Colonel a szép vörös színével egyedi, és a másik pedig Charlene, aki tetszik, a többi is imádnivaló persze :-) de ők ketten egy leheletnyivel még szebbek :-)
Hogy van a kedves 'Mama'? :-)
Az én Ninám jól van, egész nap szunyókál a nagy melegben, de este mindent bepótol :-) van játék, egérbabával, pingponglasztival, a kezemmel :-) majd este a hűvösebb időkben heverészés az erkélyen a kellemes levegőn :-)
Így él egy Grófnő :-))))
Kezdelek nagyon irigyelni!:)
Jó lehet annyi kis cica között!!!!!!!!!
Én tegnap beszéltem a tenyésztővel, és mondta, hogy tündériek a képek, amit a Wickről küldtem!
És az újjakat még nem is látta!:)
most jöttem vissza kiscicázásból. Nagyon kezd már alakulni a személyiségük. Cassandra vissazhúzódóbb, csakúgy, mint Céline, aki szemlélődő. charlene egy nagyon bátor cica, bajkeverő a jó értelemben. Celeste igazi örökmozgó és mindenben utánozza Céline-t. Colonel meg egy flhúzhatós cica, aki elkötelezte magát a "nagygazda", azaz a férjem mellett:-))
én azt birom, mikor ahány macska van, annyian ellepik az ülőgarnitúrát meg a zsámolyt. mennénk tévézni (ritka alkalmak)vagy egyszerűen leroskadni. de nincs szívünk felkelteni őket...így kuporgunk a csigalépcsőn vagy a padlón..:_)) most mondd meg, nem vagyunk mi kissé lököttek?:-))