A topik már régen túlmutat a címén. Sokkal több annál. Egy topik, ahol a macskák (cicák, cirmancsok, mókok, bársonytalpúak, stb.) és egymás véleményének, személyiségének tisztelete dominál. Egy topik, amely a macsekoknak köszönhetően, már-már igazi baráti közösséggé formálódott nemcsak virtuális értelemben. Egy topik, ahol szeretettel várunk mindenkit, aki szereti az állatokat, cicákat, kutyákat, de ahol persze A MACSKA a fő téma.
Szeretettel és örömmel várunk minden jószándékkal érkező topiktársat, tanácsra várót vagy olyan lelkes kiszolgáló személyzetet, aki szívesen beszélget velünk cicája mindennapjairól.
Jó szórakozást, kellemes időtöltést és macskaszőrös szép perceket kívánok a topikon minden kedves topiklakónak és -olvasónak!
szuszmok
-----------------------------------------
A topikhoz kapcsolódó lapok:
http://www.andicat.fw.hu
http://www.meoindil.extra.hu/cicak/index.html
Sziasztok!
Sajnos a történet fél év múlva szomorú véget ért, inkább nem rontom vele a hangulatot.
Az új cica pocakban van még, és kb októberben fogom tudni elhozni. Ez még olyan nagyon messze van, hogy haj. Remélem, megéri a várakozás, és nem az emberemet fogja kiszúrni magának. Bár, gondolom, én túl könnyű "préda" lennék, úgyhogy úgyis ez fog történni.
Érdekes egyébként, hogy amikor elmentünk a tenyésztőhöz, akkor a macska (anyuka, állítólag igen tartózkodó) szépen odament és beült az emberem ölébe (aki pedig nem akar macskát, és csak miattam, meg ilyenek :))) ). Hozzám ő persze nem jött oda, csak megszagolt. :(
Képzeljétek, hogy rohan az idő!:-) Lett két ötödik éves cicánk!
Szipa és Szuszmók tegnap ünnpelték NEGYEDIK szülinapjukat!!!!!!! Boldog szülinapot kívánunk ismételten és ma is!:-))))
a tápot, amit mondtál, ki fogom próbálni, annál is inkább, mert minednevők lettek:-) Manó nyaúzik, cimik mennek, körbeveszik a tálat, tálakat (többféle kaja az ízlés alakítása érdekében:-) ) , Manó távozik, lefekszik, felvigyáz, cimik megeszik mind, amit látnak, dobozkába el, egymásra fekve alvás, Manó jön, rácsodálkozik és nyaúzik:_)) Aztán eszik... És aztán kezdődik minden előlről.... egyébként majd meglátod, Colonel egyre férfiasabb és nagyobb:_))
Szegény tesót mélyvízbe dobtam a hétvégén. Csak annyit tudott induláskor, hogy fényképezni megyünk. Megérkeztünk Szuszmókékhoz, bezsilipeltünk - tesó döbbenten megáll az ajtóban, hirtelen négy-öt hatalmas macska vette körül... "Belecsöppentem a Kánaánba!!" :-D
Szuszmók: mindenben bírom a kéket! Állatoknál (mindenfélénél) viszont a fekete! Sima szőrrel, csupa izommal! Na?:)
Azt nem tudtam tutira, hogy van-e efféle használt cuccnak piaca.
Kardszárnyú: múlt heti képeket a tesóm által felvigyázott kölcsöngéppel csináltam. De hogy legközelebb??
helyes döntés: akék kedvez a pozitív energiának:-) szerintem, el lehet adni, persze, valamennyit bux rajta, de legalább eladod._) de szerintem, jó lesz:_)
Természetesen kék!:) Ill. az alja szépkék, a teteje meg olyan színű, mint a szaniterek. És pont elfér! A hordóka is hasonló színösszeállítású. Úgy döntöttem, ha véletlenül kinőnénk eladom (télleg, el lehet adni ilyesmit??) és addigra keresek nagyobbat.
a digitálison,mai nekünk van, szépen elüldögélnek. próbáltulk a csecsemőmérlegen, ami ugye 20 kg-ig mér, ezért vettük, de az nem digi, meg nem is pontos vagy nem rendeletetésszerűen használjuk:-) a személymérleg nem túl pontos, ide-oda félkiló. Amit aLaksmi hozott, az kb. OK...
Mivel örülök, hogy le tudtam küzdeni mérlegfóbiámat:_), én nem állok rá velük. Marad a férjem:_)))
Általában ilynekor ölben mérjük, vagy hordozóban.
Egyébiránt mit szóltál Cassandrához? Csak azért kérdem, mert mondtam neki, hogy ki a keresztmamája:_)Megkaptad?:-)
Amit meg én sírtam ki egy barátomtól neked kölcsönbe hightech digitális mérleget, arról ezexerint nem hitted el, hogy jól mér... :-P
Ne most találjátok ki, hogy nem lesz elég nagy az a doboz, késő!! :)
ösztönözni kell:_)))) meggyőzni, milyen jó neki, ha méretkezik. mondani, hogy milyen önbizalmat ad, ha...meg, hogy már mindenki megméretkezett, csak ő nem....:_)))))))
csak mert írtad, hogy mekkorát nőtt. Illetve, mert tőlem mindig kérdezik, hány kiló a macskám (Andy vagy Szipa) és mindig azt mondom, hogy nem tudom, mert a digitális, ami 5,4-ig mér, már nagyon régen nem méri őket, egy másik mérleg meg, ami nem digitális, nem is pontos:_(
A kicsiket minden nap, minden másnap mérem persze.
képzelem, mit össze nem rohangászik!:_) igen, melegben az enyémek sem mindig szándékoznak enni. fekszenek és sziesztáznak, simire jönnek és kész:_) ha játszik, meg rohangászik, smemi baja:_)
Wick uraság ma nem ínyenckedett! Megelégedett a konzervvel, és a szárazzal!
De rossz mint az ördög!:))))
Bár most nyugodtan fekszik az ölembe, és szunyókál!:))))))))