Keresés

Részletes keresés

Kardszárnyú Creative Commons License 2002.06.21 0 0 836
Az jó kis munka!:))))))
De segítséggel..., egy szavad se lehet!:))))))))))
Előzmény: szuszmok (835)
szuszmok Creative Commons License 2002.06.21 0 0 835
A minimanóimnak meg sem kottyan a meleg. Frakinca az égnek és nyomás! Meglátnak és púpoznak. Már olyan kis aranyosan dorombolnak.

most fejeztem be aborsószedést meg pucolgatást. Gondolom, nem lepődtök meg, hogy három bársonytalpú meg egy kutya pótmama segített. Sokkal gyorsabban haladtam:_))))

Kardszárnyú Creative Commons License 2002.06.21 0 0 834
Szia Pamcsimama!

Most nem ugrál, de belefekszik!:)))
Áttöröltem a bundiját, és hálás pillantásokkal nézett rám!
De most kélyesen heverészik!:)
De azért nagy lendülettel játszik!:)
Hiszen még kölyök!:))))

Előzmény: pamcsimamcsi (832)
Sensy Creative Commons License 2002.06.21 0 0 833
aztihiszem-az enyem utan - o a legsunyibb macska akit valaha lattam:)))
Előzmény: CICA (693)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 832
Köszönöm Kardszárnyú!

A meleget?, Ő nehezen. Nincs az a játék amiért ő a kádban landoljon:-) A nedves ruha attrakció sem igazán sikerült, ma sem Nem lehet átrázni.

Ő hogy van? Még ugrál a kádba:-)

Előzmény: Kardszárnyú (830)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 831
Szia Mindenkinek!

Most már itthonról.

Cecameca, ő egy himalája. Extra bundival. Amikor találkoztam Vele, én sem ismertem fel hogy milyen fajta:-( De szerelem az első látásra és azóta is.
Ő választot ki!
Nagyon szenved a melegtől. Danone tanácsa ma sem sikerült. Biztos bennem van a hiba, de nem tudok erőszakos lenni vele. És nagyon ideges vagyok attól, hogy megint szőr gubanc lesz:-(
A Te cicáid hogy birják?

Előzmény: cecameca (825)
Kardszárnyú Creative Commons License 2002.06.21 0 0 830
Cica! Neked is gratulálok!!!:)
Milyen kis harcias lett Marcipán!:))))

Pamcsimamcsi:
Nagyon szép cicád van!:))))))))

Hogy bírjátok ezt a hőséget?

Előzmény: CICA (823)
szuszmok Creative Commons License 2002.06.21 0 0 829
Cicóka kedves, jó hűsölést neked ott és gondolj azért néha ránk, szenvedőkre:_)))))) Várjuk a beszámolókat és üdv a hármaknak._)))
Köszönöm a gratulát és a drukkot is....
Előzmény: Cicóka_ (809)
szuszmok Creative Commons License 2002.06.21 0 0 828
cecameca: köszönöm.

pamcsimamcsi: köszönöm és örülök, hogy akicsik még mindig tetszenek:_) Üdv Pamcsinak:-)) Jó hűsölést neki!!!

Előzmény: cecameca (818)
szuszmok Creative Commons License 2002.06.21 0 0 827
Lehet, hogy megérezte a lapáton az alomszagot? Vagy nem ért oda időben? Lelki alapon is szoktak mellépisilni, kakilni, ha valami miatt nem érzik magukat biztonságban vagy bizonytalanok vagy féltékenyek. De gondolom, ez nálatok nem áll fenn. Lehet, hogy területet jelöl? Sőt, valószínű. Én is átestem már egy érdekes ámulaton. A kinti ciceink természetesen ivartalanítottak, két lány és egy fiú. A kisebbik lány ...jelöl!!!!! Először a fürdőszobamérlegen vettük észre (most már nem jöhetnek be csak a konyháig, eddiga fürdőszoba is nyitva volt előttük), de láttuk már jelölni afűnyíróra meg tujára, sőt, egyszer félre is kellett ugranom._)))) Mondjuk érdekes a dolog, de érthetőnek tűnik, hiszen kint élnek és aterület fontos. De miért nem a fiú, aki egyébként a főnök? Érdekes dolgok ezek...
Előzmény: CICA (821)
szuszmok Creative Commons License 2002.06.21 0 0 826
CICA: gratulálok én is!!! meg köszönöma gratulát!!!! letudtad végleg az egészet??:-)

aloa vera-ról én is csak örömódákat hallottam zengeni meg van egy szer, a VETRI DMG immunerősítő csepp, ami szintén elég drága (ha jól emlékszem, kb. 5-6000 FT), de segít. A kicsiknek fogom adni most már:-)

cecameca Creative Commons License 2002.06.21 0 0 825
Pamacska milyen fajtájú cica? vannak tippjeim, de bizonytalan vagyok...
Előzmény: pamcsimamcsi (822)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 824
Igen, ivartalanított. Jellenleg RC-es szárazat kap + diétásat + másnaponként C vitamint savasitásilag. Havonta ellenörzöm a PH-t. Egyenlőre úgy tünik, hogy müködik, és ha még a cseppek is, talán nem kell idegeskednem miatta.
Neki, nekik mindent:-))
CICA Creative Commons License 2002.06.21 0 0 823
szijóka! :)))
köszi a gratulát. :))
A te Pamacs cicusod fiú? Nekünk minidg aszondta a doki, hogy a száraz kajától lehet ilyesmi, főleg ivartalanított fiúcicceknél.
Ha nem válik be a béres-csepp, akkor lehetne aloe verázni; van több ismerősöm, aki rászánta magát és elég hatékonynak bizonyult a dolog. (csak baromi drága, de hát ha mackáról van szó...:)))

Előzmény: pamcsimamcsi (822)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 822
Cica, Neked is NAGY GRATULA a sikeres vizsgához:-))

Tündéri egy macs a Marcipán, egyem is meg, már védi a birodalmát.-)

Nálam sajnos nem csak "gazdi-kényszer", a vitamin, hajlamos a hólyaghomokosodásra:-( Idén majdnem emiatt itt hagyott:'(
Én ezért gondoltam a bérescseppre, hát ha jót tesz neki.

Cecameca, köszönöm, Pamacs nevében is a dicséretet:-)
Jól eset:-)

Előzmény: CICA (821)
CICA Creative Commons License 2002.06.21 0 0 821
Szijasztok! :)))
Na túléltem sikeresen a szigorlatot; ötöst kaptam, de nagyon meggyötörtek mindenkit a szóbelin... brrr :)Nem volt elég a 3 tétel,amit ki kellett dolgozni és le kellett felelni belőlük; a végén aszongya az egyik vizsgáztató, hogy akor most húzzak mégegy tételt, csak úgy spontán elmondásra... aszittem, ottmaradok. :)) Erre nem akkora mákom volt,hogy kihúztam majdnem ugyanazt, ami a középkor tételem volt? :DDDD
Nya mindegy; soha többet nem lesz vizsgaidőszakom. :DDDDDDDDDDDD

Szuszmók nyelvgurunak gratula! :)))

Danone: Bérescseppet érdemes venni? Úgy értem, van valamilyen észlelhető hatása hosszú távon? Vagy csak ilyen gazdi-kényszer, mint nálam a vitaminozás? :))) Szegény Vackorkám évekig megvolt vitamin nélkül, soha még megfázva sem volt, aztán rájöttem, hogy imádja a méregdrága vitamint és onnantól kezdve kapta. :)))

Karminca és többi allergiás társak: egy cipőben járunk; én is full allergiás vagyok a macskákra. :))) De ez napi pár hapciban és ronda ekcémában mutatkozik csak az egyik kezemen, meg a másik könyökhajlatomban, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ez nem gátol meg semmiben. :))))
Szerintem,aki ide jár, az mind tisztában van vele, hogy első a macka őfelsége,és utána jövünk csak mi, szerény alattvalók a rangsorban ;)))))

Tényleg, akik tenyésztéssel foglalkoznak.. nem tudja valaki megállapítani Marcipánról, hogy milyen fajta cica lehet? Hosszabb a szőre jóval,mint egy házimacsnak, és borzasztóan selymes, puha. Viszont nem csomósodik, nagyon klassz. A farka rövidebb,mint egy háziciccnek és talán a füle is kisebb, ahogy elnézem a többi kis nálunk lévő, hasonló korú árvácskát...

Egyébknt Marcipán ma elzavarta a nála 3szor nagyobb szomszéd mackát,meg a nálakétszer nagyobb másik szomszéd mackát, amikor kimentünk a kertbe. :)) Jól nézett ki nagyon; én ijedten fogtam a kis hófehérkét, az meg felborzolt szőrrel, fújkálva karatézott. Próbálta elérni a nagy fekete iccet, de pont nem sikerült neki. :))
Aztán megnyugtatgattam, és elengedtem, erre megint megy a nagy macsihoz, felborzolt szőrrel, görbe háttal,mint egy kis gonosz manó, és fújkál. :)) Na szomszédcicc elmenekült. :))) Aztán a másik is. :)))

Egyébként a szobatisztasággal van egy kis gondunk; általában az alomra megy, de már 3szor előfordult,hogy odapisilt máshova; egyszer a konyhasarokba(az első nap volt, úgyhogy nem számít, nem tudta, hol az alom), de tegnapelőtt a szemeteslapátot tisztelte meg, amibe a kiszóródott almot söpörtem, demár üres volt, aztán meg a másik szobában az asztal alatti műanyagzacsit. Szerintetek ez el fog múlni? Direkt csinálja? :))) Próbáljam nevelgetni,hogy ilyet ne? Módszerek?

cecameca Creative Commons License 2002.06.21 0 0 820
Ja, de gyönyörű ez a cica!:)
Előzmény: pamcsimamcsi (819)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 819
Köszi szépen Laksmi. Arra is meg erre is:-)
Csak amaz macerásabbnak tünt. De meg lett a bibi, a macskaköröm tréfált meg.
Akkor még kirakok:-)

Előzmény: laksmi (816)
cecameca Creative Commons License 2002.06.21 0 0 818
Szuszmok, gratulálok a sikeres vizsgához!:)
Előzmény: szuszmok (796)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 817

Jaj....
Előzmény: KaRmInCa (813)
laksmi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 816
Erre gondoltál?
Pamacs
Előzmény: pamcsimamcsi (815)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 815
Pamacs imád a gerincén csücsülni és meditálni:-D
De az elöbb nem így akartam, most voltam tanulni, remélem most már sikerál:-)

ha ez sikerál, akkor lesz több is:-)

pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 814
Pamacs imád a gerincén csücsülni és meditálni:-)
De az elöbb nem így akartam, voltam tanulni, remélem most már sikerál:-)

KaRmInCa Creative Commons License 2002.06.21 0 0 813
Nagyon viccesen üldögél ez a cicc. :))
Előzmény: pamcsimamcsi (812)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 812
http://www.freeweb.hu/kitten/friend/pamacs/pamacs.jpg
KaRmInCa Creative Commons License 2002.06.21 0 0 811
Ez a CD- dolog nagyon jópofa lehet. :)
Előzmény: Danone (805)
pamcsimamcsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 810
Üdv Mindenkinek!

Danone kipróbáltam a nedves ruhát:-( Amint közeledtem feléje már gyanakodva nézett rám.
Kezdtem a buksiján, de amint megérezte már el is rongyolt. Fogócska beindult, végül a kanapé alól "vigyorogva" nézett ki rám, -itt úgy sem érsz el grrr-. Folyt. köv. a hüsitésben.

Szuszmók, még egyszer GRATULA:-)
S a pincurok, imádom Őket:-)

Cicóka_ Creative Commons License 2002.06.21 0 0 809
Sziasztok! Most csak bekukk.

Szuszmok, gratulálok a vizsgádhoz.(én is drukkoltam :o)) eddig csak olvasni volt lehetőségem, de ha visszajövünk, majd ...
Gyönyörűségesek a cicuk :o)) ö

szuszmok Creative Commons License 2002.06.21 0 0 808
Igen, képzelem:_) Most gondold el nálunk!!Van, mikor kapunk szemrehányást is._)
Előzmény: Kardszárnyú (807)
Kardszárnyú Creative Commons License 2002.06.20 0 0 807
Igen, olyan muris! Míg ettünk ő a szobából beszélgetett nekünk, de csak mondta-mondta.....
Be nem állt a szája, mintha beszámolt volna, mi történt, amíg nem voltunk itthon!:)))
Előzmény: szuszmok (806)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!