na ezt majd én is megpróbálom, de lécci küldd el most ezt nekem, és utána megbeszélünk majd találkozót, jó?
köszi!
érdre szoktam egyébként menni időnként és éppenséggel már elég rég voltam, meg nincs is messze meg minden, csakhogy most nincs munkám úgyhogy pénzem se sok... meg iskola, meg kresztanfolyam, stb.
Ma láttam hogy a DZA-339 is új rendszámot kapott, mégpedig JGC-112. Akit érdekel ez a busz, megnézheti a honlapomon ( mondi.uw.hu ), ott még a régi rendszámma szerepel.
Miért adnak sárga rendszámot olyan buszoknak, amelyeknek állandó (hétvégén is) egésznapos fordáik vannak? Ilyen az előbb említett busz, de mondhatnám a GUP-069-et is.
Ja, de azért jó képeket tudok vele csinálni. :-)) Nagyon jó a felbontása. Már fényképeztem vele buszt, egyszer arra ébredtem, hogy egy Ikarus 256-os itt áll a házunk előtt. A rendszáma DZA-223, ha kell valakinek elküldöm!
Remélem nem ment el más fordára, mert én még szeretnék vele utazgatni Érd-Csepel között. Szerintem egy kis idő eltelével (mondjuk a jövő héten :-))) ) visszateszik erre a járatra.
NOLAN: Mi, nem volt Dunakeszis helyi menetrend? Hol próbáltad meg?
Én már sokszor kipróbáltam a Connetot, de most nem én akarok vele utazni. Az egyik rokonom kérdezte, mert Diósdon lakik, és egyszer utazott a Connectoval, és úgy megtetszett neki, hogy azt mondta, hogy más busszal nem is megy, csak a Connectoval. :-)
Szóval, akkor Te azt mondod, hogy inkább akkor menjek, ha kiadják az új menetrendet. Akkor inkább téli szünet környékén fogok menni, mert januárban nincs tanszünet. Inkább Érdre megyek, mert menetidőben szinte Érd közelebb van Csepelről, mint az Etele tér. Köszönöm a jótanácsokat!!