Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Én már azt sem tudom, kihez szabad szólni, kihez nem, hozzád talán még lehet. :)
Ha jól értettem, akkor sürgősen regelni kell egy névtelen feljelentő nikket, amivel jól feljelentgetjük majd a felforgató egyedeket, és akkor megmaradhat a topikunk.
hát mindenkinek, csak van, akinek nincs türelme megvárni, amíg sorra kerül és van pénze magánra :)
nekem egyszer kellett mindenféle laborokra várni időpontilag és meg is kérdeztem a körzetimet, hogy mennyire sürgős, mert ha fontos, akkor megyek magánba, de aszonta, hogy nincs semmi komolyabb baj, pénzkidobás lenne csak, úgyhogy szépen kivártam a soromat
(a belpolitikával kapcsolatosan ezzel együtt az óvatossági javaslatomat fenntartom, majd kitapasztaljuk, mi merre hány méter ebben. Sasolnak a sokpajzsosok, egyelőre én óvatosságpárti vagyok)
Mindenkitől higgadtságot és visszafogottságot kérek, vitakultúrában, a belpolos témákat lehetőleg csak felszínesen érintsük, mert most úgy éreztem, hogy erősen rezgett a léc, és nem biztos, hogy legközelebb is visszajön a topik ( én már ettől az 5-6 órától is kezdtem depresszióba esni, hogy akkor nekem már megint nem lesz hová írnom). Másik ilyet nyitni meg ennek az esetleges bukása után szerintem lényegében lehetetlen lenne.
Legalább megmutathatná a vicces fideszes dumát, hogy fényesen meg lehet élni belőle. Jól bebizonyítaná nekünk, hogy akkojisz idaza vahaan, az ország szárnyall, a nyugdíjak fele meg untig elég! ;P Plusz azok a váróhelyek, amiket nagylelkűen meghagy nektek azzal, hogy magán-eü-be megy*.
* Mint szinte minden magyar ismerősöm... Csak akkor kiknek jár tb-re minden?
Jó, hát az alap, hogy a barátok és a rokonok is. :) És nem is számolhatom bele, mert az megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard (bár nekem visáim vannak).
Azt ki is felejtettem, hogy ezen felül rendszeresen költök el Mo-n több ezer eurókat a német jövedelmemből, mivel Mo-n bevételem ugyebár egyáltalán nincs. :) A cég is inaktív, de azért szociális/eü. lófaszt meg kamarai tagdíjat kell fizessek.
Szóval én vagyok a jóságos külföldi nagynénikéd, Béla! :) Ha adsz címet, küldök használt ruhát meg konzerveket is.