Eladom : 4 db Pirelli P3000 165/65 R13 nyári gumi felnire szerelve A keréktárcsa 4 1/2 –JX13 SELBO, eredeti KIA PRIDE. Igény esetén eredeti KIA dísztárcsával együttesen. A gumik újszerűek, nagyon keveset futottak. Az árban megegyezünk. Érdeklődni zmisi-kukac-fibermail.hu, vagy 06-20-4023561
Az történt, ami egy fáradt gumissal előfordulhat. Pl:ilyen szép értelmes mondatokat kreál és annyira fáradt, hogy nincs kedve újraszerkeszteni.:)
Valami csoda okán, a zindex nem a szokásos legutolsó hsz-t adta ki, hanem a legelsőt. Mivel azonnal szemet szúrt a nick és a topicot köztudottan Ő hozta létre, bátorkodtam válaszolni kérdésére, bár nem értettem, hol is nyitott eme vásárlási szándék miatt új topicot és ezt miért itt közölte velünk. De hát mindenkinek lehet némi stickje, ezért még nem kiabálom le a haját. :D
Így hát válasz kerekedett.
Majd csodálkoztam, miért az Ő hsz-a jött fel elsőnek újra.
...és ekkor észrevettem mi a hiba oka.....jót röhögtem, mekkora poén ez így 8 év távlatából, hátha olvassa...:)
Sajnos a riasztók most elfogytak(bemutató szálítmány volt csak, ezért sem volt az oldalon). Egyébként alapból régebbi japán autókhoz való a kulcs(pl mitsubishi), de cserélhető és az immo-nak is van hely benne. Szerintem 2 héten belül már lesz belőle újra.
-van eladó alufedeles 1.9 TDI motorhoz vezérlés szett!gates xs szij+ négy darab görgő bontatlan dobozában! -valamint 1.4,1.6 16V motorhoz szintén vezérlés szett!gates xs szij 2 darab(kicsi+nagy)valamint négy darab görgő! -és sachs kuplung szett 228mm-es!tárcsa+szerkezet+kinyomócsapágy!sachs szám a szettnek:3000 332 001 ezek jok még seatba,skodába,audiba,volkswagenbe érdeklődni itt a fórumon vagy a gender@freemail.hu-n!