Sziasztok! Meg kell válnom imádott automtol, egy Honda Accord 2.0-es 16szelepes 1991 es klimas csodaszep kocsimtol:
ABS, centrálzár, klíma,, elektromos ablak(elől-hátul), riasztó, autórádió, szervokormány, ALU felni, metálfény, immobiliser, ködlámpa, napfénytető, törzskönyv, vonóhorog, állítható kormány, elektromos tükör, színezett üveg, fordulatszámmérő, részletfizetés lehetséges. Hihetetlenül gyönyörű állapotban, nyári gumi 15' felnin, téli kerék 14coloson. A riaszto felhuzza az ablakokat is. Rohadás, rozsda nélkül, eredeti gyári fényezéssel. Aki megnézi, ezt veszi meg:-) Eladás oka kizárólag a szerelem egy másik Accord irányában(Type r) Mo-i 2.tulajdonos. Gondozásmentes, tökéletes.
Volna egy 85-ös Civic 1.5i, rendszám nélkül. Rendesen rozsdásodik. Kizárólag alkatrésznek, jelképes összegért odaadnám, ha valakinek esetleg pont ilyen kell
Szevasztok Eladnám 1992.07. születésü, 2.2-es bordó Accordomat. A kocsi az USA-ból származik, de Mo.-n lett előszőr üzembehelyezve 93.05. hóban, második tulajdonos vagyok. iá.: 756 eFt Akit esetleg érdekel írjon emailt rtot@freestart.hu
Nekem a gyári CTR tetszik de nagyon...Lolga prelüjén is nagyot mutatot...hmmmm szóval 5x114.3 lesz az uj kocsid is?:) Vajon mi lesz az?:)...egyébként mijen az ETje a gyáridnak?
Az a kocsihoz jár sajna!A másik gyári garnitúrám meg kell majd az újra,mert kettő garn.van!:)))) Viszont eladó lesz szerintem a téli felnigarnitúrám szintén hibátlan ,karcmentes 1 éves ATS-DTM 7x17"-os felnikkel,90%os 205/45x17V PirelliSnowsport gumikkal! Azt vedd meg!
Eladó sorba kerűlt a CTR. Most 2 éves, 25600km, még 1 év gari. Mugen kipuff rendszer marad rajta,hozzá jár még a téli gumi garnitúra alufelnin + nyárigumi garnitúra alufelnin ( 17" ATS-DTM,90%-os PirelliSnowsport 205/45x17,tehát gyári méret) A felnik( gyári+ATS karcmentesek!!)Zene,igény szerint benne maradhat.
A kocsit ismeritek, nem írkálok róla többet. Ja,kp.-ért vettem, tehát tehermentes.
Eladó sorba kerűlt a CTR. Most 2 éves, 25600km, még 1 év gari. Mugen kipuff rendszer marad rajta,hozzá jár még a téli gumi garnitúra alufelnin + nyárigumi garnitúra alufelnin ( 17" ATS-DTM,90%-os PirelliSnowsport 205/45x17,tehát gyári méret) A felnik( gyári+ATS karcmentesek!!)Zene,igény szerint benne maradhat.
A kocsit ismeritek, nem írkálok róla többet. Ja,kp.-ért vettem, tehát tehermentes.
Sziasztok, 1.5-ös 114 lovas vagy 1.6-os 160 lovas 3 ajtós Civicet keresek kézi váltóval másfél milla környékén. Az évjárat kevésbé érdekel (azért ne legyen 10-12 évnél idősebb), inkább az állapot fontos.
Bármilyen infóért hálás lennék,
Kössz
Ákos