Keresés

Részletes keresés

nemtudomka_ Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11634

Leesett.

De én ilyet nem tudok tenni. Buta slave :)

Előzmény: nemtudomka_ (11631)
m-s-m Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11633
Mert egy finnyás macska vagyok. De most belegabalyodtam a történetbe.. Mindenféle értelmezgetés helyett.. talán legjobb lenne kipróbálni az egészet. :)
Előzmény: nemtudomka_ (11631)
barackvirag Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11632

Lehet, hogy igazad van... kicsit meguntam, hogy mindig én próbálkozzak... szexisebb, vékonyabb, nőcisebb vagyok, mint 10 éve, valahogy körülöttem mindenki észreveszi csak a férjem nem. Ő másnak lát... Na mindegy :(

 

A srác meg szerintem mocskosul élvezi, hogy egyik pillanatban kis szolgálója vagyok, aki végigmossa, csókolja a testét, a másik pillanatban pedig úgy elmacskásodom, hogy győzze takargatni magát utána :) na pl a férjemmel ilyesmit nem lehet...

 

ha azt kérném a férjemtől, hogy üssön meg... hát picit furcsán nézne rám...

 

nem olyan alkat... lehet nem is esne jól tőle... nem tudnék könyörögni neki, hogy tegyen magáévá... de van két szép gyerekünk és egy majdnem tökéletes életünk... ő sem boldog, tudom jól, de ez van...

 

Előzmény: m-s-m (11629)


nemtudomka_ Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11631
Nem akaródzik elhinni. Neked miért is hihetem el? ;-)
Előzmény: m-s-m (11630)
m-s-m Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11630
Tessék kefírt önteni a kávéba tejszín helyett. Megtenné, nekem elhiheted. :)
Előzmény: nemtudomka_ (11613)
m-s-m Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11629
Van egy figyelemreméltó kis történet az 'onanizálás lányok előtt' topikban, a 1429-es. Ide (is) vág.
Barackvirág, a kedvesednek helyzeti előnye van a pároddal szemben. Szép ez a szerelem, mint a tejszínhab a kávé tetején. De ha nem lenne a kávé, a hab a csésze alján máshogy mutatna.

Én régebben, szétment páros ügyeim után azon csodálkoztam el mindig, hogy bár egyikünknek se volt már jó a végén, és az se volt jó, hogy olyan nemjó, mégis, egyikünk se vette a fáradságot, hogy színt csiholjon az egészbe. Miért nem? Fantáziahiány? Vagy szimpla érdekmúlás? Vagy csak olyan macerás megmozdulni? Pedig kedveltük egymást. Vagy mégse?
Mondják, hogy az ember a másikról alkotott képbe szeret bele. Aztán idővel persze kiderül, hogy a valóság miben is egyezik ezzel a képpel, és miben nem.
Milyen célokat követünk életünk alakításakor? Tényleg a mi céljaink? Egyáltalán, tudunk róluk?
m-s-m Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11628
Ennyit a domok szép kerek elméleteiről.. milyen gyönyörűen is meg tudják magyarázni az egészet. A fekete harisnya.. :))
Hát én nem tudom.. sose bírtam felfogni, hogy miért nem ember, miért dom. Na, mindegy. Még túl alaktalan.
Előzmény: Törölt nick (11609)
m-s-m Creative Commons License 2006.11.15 0 0 11627
Te csodálatra méltó tisztasággal tudsz arra figyelni, hogy ne menj bele semmilyen megalkuvással járó helyzetbe. Az 'én'-ek a megalkuvások után jönnek. Nekem úgy óvoda után. :)
Előzmény: rainy day woman (11606)
Nelli32 Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11626
Projektügyben hajrá, de persze megértem a szétcsúszottságodat. Nekem is a munka rovására megy mostanában az útkeresés. Ez meg persze nem jó. Gondolj arra, hogy meg tudod csinálni. Még így is, ilyen állapotban is. Az lesz igazán az önmagad felett aratott győzelem:))!
Előzmény: barackvirag (11625)
barackvirag Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11625

Köszi Dezz! Valóban ez való most nekem... holnap referálok egy 100 milliós projekt ügyében, de teljesen szét vagyok csúszva...

 

Örülök, ha tetszem neked így látatlanban, vagyis dehogy, hiszen mutattam magamból már két combot, meg egy bilincses kacsót :))

Előzmény: dezz (11623)
Nelli32 Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11624
Érdekes, én nem gondoltam, hogy ez ennyire kapcsolódna ide, de ha jobban belegondolok, bizony, van igazad. Mégpedig ott látom a kapcsolódást, hogy más a fantázia és más a valóság. Mindketten azt hiszik - hiszen az intenzív szexuális fantáziák közepette az ember realitásérzéke elveszik -, hogy álmaik netovábbja 24 órát BDSM-mel tölteni. Aztán jön a véres valóság, hogy az élet nem csak ebből áll. Ráadásul nem ismerik (még) annyira egymást, hogy a helyzetet kezelni tudják, átsegítse egymást a szeretetük (szerelmük), a ragaszkodásuk, ismerjék egymás gondolatait, motivációit.

Mégis, most másra gondoltam. A BDSM rengeteg mindent magába foglal. Egyáltalán nem biztos, hogy pont ugyanazt szereted, amit én, csak mert mindketten szeretjük a BDSM-et (a legnagyobb baj persze az, ha pont ugyanazt szeretjük, kivéve, ha switchek vagyunk:)). Az is előfordulhat, hogy a pár két tagja más utat talál a BDSM-ben, és ezek az utak jócskán másfelé tartanak. És az is előfordulhat, sőt, mondjuk már ki, nagyon sokszor elő is fordul, hogy a pár egyik tagja megcsömörlik a BDSM-től vagy annak bizonyos részeitől.

Én pl. sosem szerettem a "kínzás" kifejezést, de ma már egyenesen hidegrázásom van tőle. Olyan összefüggésekben találkoztam vele - amióta bekerültem a BDSM világba -, amik engem kifejezetten taszítanak. Túlzásnak, színpadiasnak és személytelennek érzem. Myrrha mondatai váltották most is ki belőlem az erős érzelmi reakciót: "elmegy más nőket megkínozni". Igen, sajnos számomra pont ez az az összefüggés, ami miatt nagyon nem szeretem már ezt a szót. Félreértés ne essék: Myrrha számomra nagyon találóan és érzékletesen, pont a helyén használta a szót. Nekem semmi bajom sincs azzal sem, ha valakinek izgalmas, izgató a szó használata. Tudom, hogy más meg azt utálja, ha lekurvázzák. Csak ennyit szeretnék érzékeltetni, hogy ez a világ pont ugyanolyan sokszínű, pont ugyanúgy változhat, hogy kinek mi a jó, pont ugyanúgy megvan mindenkinek a tabuja és az érzékenysége, mint a "kinti" világban.

És ez itt is sok-sok keserűséget okoz. Meg csalódást. Például olyan keserűséget, hogy a BDSM-ben pl. a kínzás önmagáért való fétis lenne, mondjuk a két ember közötti intimitás és szexuális vágy...helyett?! Külön hangsúlyozom, nehogy félreérthető legyek: nem arról beszélek, hogy a saját kapcsolataimban ez lett volna a tényállás. Hanem arról, hogy túl sok olyan gesztust, reakciót láttam a tásaságban magam körül, ami erre vall, ezért szinte ösztönös gyanakvást szül. Sokszor egyszerűen csak rutinból használják ezt a kifejezést. Sokszor pedig...khmm...bocsánat, de olyan kamaszos felvágásból. Ezt pedig én ugyanolyan bohóckodásnak tudom érezni, mint Myrrha az "igen, Uram"-ozást meg a fekete harisnyát. Csak számomra rosszízűbb, kínosabb bohóckodásnak.
Előzmény: dezz (11620)
dezz Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11623
Legjobban az tetszik benned, hogy tudod, hol vagy. Tudod, mit építettél fel, tudod, hogy ez csak "imidzs"
Most valamit nem tudsz, valami újjal találkozol. Tetszik, elmerülsz, lubickolsz benne, keresed, kutatod, mitől oly jó, mitől oly édes, miért jó, ha fáj.
Kívánom, hogy találd meg az új tenmagadat, építsd fel magad, hogy ne az "imidzsnek" élj. De légy óvatos, hülyék és önzők vagyunk mi, férfiak. Remélem felesleges e riogatás és megtalálod a boldogságot.
Kissé patetikusra sikeredett, de úgy érzem, ez illik most hozzád.
Előzmény: barackvirag (11619)
kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11622
az 5/c nem diagnózis, nem kapcsolódik ide, csak rímelt a témára
Előzmény: Nelli32 (11618)
kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11621

Úgy igaz, ahogy írod.

Kapcsolat BDSM-el vagy anélkül, egyaránt tele van buktatókkal.

Előzmény: Nelli32 (11618)
dezz Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11620
Egy, a te felvetésedre kísértetiesen hasonlító téma felmerült a "hetedik" bdsmklub fórumában is, "24 óra" címmel. De ezt asszem neked nem kell ecsetelnem.
Előzmény: Nelli32 (11618)
barackvirag Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11619

Ebben van nem kis igazság... már nem keres és nem kutat... és én sem őt... itt ülök a nappaliban, bekapcsolva a két gép, dolgoznék, ha lenne hozzá erőm... de inkább a notebookon írok ide... hallom a férjem horkolását... hallom és nem hat meg... nem önt el az a régi ódivatú érzés, hogy de jó lenne mellébújni...

 

Inkább elmerülnék a másik karjaiban, tudom, érzem vágyik rám, de azt akarja szenvedjek... kiváncsi hány levelet írok neki reggelig, tudja mikor érkezem a közelbe, a város határában leszek, mikor megcsörren a telefonom, de addigra ki leszek készülve, nem alszok egész éjjel... és ha meglátom sírva fakadok, "miért nem hívtál?"... "tudtam, hogy jönni fogsz"... és ha átölel mindent elfelejtek, azt is hogy még most megyek kávét főzni, hogy be tudjam fejezni a munkám... és az első önfeledt csók után hátracsavarja a kezem és édesen a fülembe súgja "ne merj még egyszer számonkérni" és én boldogan adom meg magam, tudja hogy ott és akkor szinte bármit megtehet velem... pár lopott pillanatra csak MI leszünk a világ... és tudom, hogy pár egyéjszakás "élménytől" eltérően, itt nem a pőre aktusról lesz szó, hanem valami megfoghatatlanról, ami körülömöl bennünket... arról, hogy mindenki láthatná, hogy mi folyik közöttünk és mégsem látja senki... nem látják a bilincs nyomát a csuklómon, a harapás, karmolásnyomokat... arról, hogy mi visz arra egy modern, erős nőt arra, hogy az alárendeltségben vagy a dominanciában keressen vigaszt...

 

A legfurcsább az, hogy én sose gondoltam, hogy élvezném... hiszen a többség még filmen sem nézné végig?! Hát akkor én hogy vállalhatnám be? Hiszen olyan tökéletesen felépítettem az erős, dinamikus nő image-emet, pár év alatt elértem szinte mindent, amire egy 30 éves nő vágyhat, két szép gyerek, családi ház, autó, karrier, középvezetői beosztás csomó pasi között, akik imádnak, mert kedves vagyok és segítőkész és figyelek mindenkire... csak valahol a sok igény között, amelynek meg akartam felelni elvesztem én... hol vagyok én? ki figyel rám? kit érdekel az, hogy én mit szeretnék?... csendes esték... sírás a párnába... körülöttem három szuszogó hang... társas magány... 

 

Nelli32 Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11618
Igen, pontosan. Bocs. A különbség annyi, hogy én nem találgattam, és nem állítottam fel diganózisokat mások lelkivilágáról és indítékairól. Mindösszesen jeleztem néhány mondatban, hogy bizony a BDSM sem fenékig tejfel. Ennyit azért változatlan formában állítanék most is. De hogy virágnyelven fogalmazzam meg a többit: nem biztos a BDSM partnereknél sem, hogy két ember szexuális vágyai passzolnak, ami bizony - különösen hosszú távon - itt is ugyanolyan problémát jelenthet mint a vanilla szexben. És ki tudja, nem arról van-e szó, hogy az egyik partnernek mégsem a BDSM az álmai netovábbja. És itt a "netovább"-on van a hangsúly.
Előzmény: kisAnna_ (11616)
dezz Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11617
Egy nő olyan a férfinak, amilyennek látni akarja. :-(
Egy nő minden férfinak más.
Egy nő azt adja a férfinak, amit megérez a látásmódjából.
Egy férfi akkor tudja (??) megismerni a nőt, ha keresi, kutatja, kísérletezik vele.
Ha egy férfi beleun egy nőbe, akkor unalmasnak fogja találni (Tudom, ez egy nagyon kegyetlen mondat)
Próbálj elvonatkoztatni a férjedtől, próbálj kitörni ebből a hangulatból. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a férjed véleménye. Ha akarod, akkor ezzel még észrevetetheted vele, hogy nem vagy az. Ha akarod.
A "szeretőd" kutat téged. Kíváncsi a határaidra. Pengeélen táncol, hiszen csak egyszer kell átlépnie a határt, hogy soha többé ne bízz benne. De ő bízik benned.
Jó felfedezést.
Keresd te is a határait, kutasd keresd és innentől már nem lesz banális.
Előzmény: barackvirag (11612)
kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11616
Bár nem of, mégis inkább szigtitkosoznom kellett volna...
Előzmény: kisAnna_ (11615)
kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11615
5/c… Mikor igazából nem történik semmi más, csak megáll az idő, összesűrűsödik, és az érzelmek tombolását, csak a két test egymásra fonódása, az átölelő karok szorítása jelzi. Nekem többet mond, mint egy szeretkezés. A most és örökké együtt rövid, felejthetetlen, csalóka felvillanása. Az agy tudja, nem ez a valóság. De ez egyáltalán nem baj. Egészen más a baj. Te nem tudod feladni a saját korlátaidat ennyi időre sem. Neked ez sok. Félsz a következményektől. Pedig azok nincsenek is. Vagy épp azért, mert lehetnének? Megoldás: nagyon kell vigyázni. Ezért 5/c sincs mostanában. Sok lenne az a jóból..

nemtudomka_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11613
Egy internet kávézó, ahol cigizni is lehet, esetleg vacsorázni, s a kávéba kérés nélkül kerül a tejszín és a dupla adag cukor. A szolgáltatáshoz tartozik egy alapos hátmasszírozás. A vendég fizet: ad két puszit és egy homályos, semmire sem kötelező ígéretet, hogy majd jön újra, majd hívni fog… a kávét főző nő kikíséri, mosolyogva int búcsút. Boldog és szomorú.  Most sem tette meg. Legalább a reagálást szeretné látni. Amikor rápillant a melléje fehér, gombolatlan blúzban letérdelő, kezében pálcát tartó nőre… Ez így nagyon színpadias. A vendég e nélkül is tudja kívánságát. Megteheti, hogy nem törődik vele. Mindent megtehet. S bár semmit nem tesz, a rabszolga boldog. Néha pityereg, de olyankor is boldog.

barackvirag Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11612

a férjem azt mondja, hogy hideg vagyok és unalmas... szinte csak akkor kíván, ha fantáziálunk közben más(ok)ról... fantáziálás és ennyi...

 

a férfi, aki azt akarja mutatni, hogy úgy bánik velem, mint egy kurvával megcsókol az utcán, szeretkezne velem bárhol, bárki előtt, el sem enged a buszon... hiába csak egy alkalom... érzem, hogy A SZERETŐM! Kikötöz, megkínoz, de a legnagyobb fájdalmak közepette a szemembe néz és azt mondja "szeretlek"... milyen kis banális helyzet... és hiszek neki, és a testem megadja magát és ellazul... és nem érzem magamat romlottnak...

 

hülye egy helyzet...  :(

kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11610

Sajnos én sem tudom, hogy ki akarná :-(

De azonnal jelentkezzék az illető!!!

Előzmény: Törölt nick (11608)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11609

De van. Van az énjének olyan része, amit eltitkol. Ismerek ilyet, nem is egyet.  Ez hazugság, nem lehet szépíteni.

Sőt egyszer én is megkaptam a képembe, hogy 'kéne egy normális nő..."

Azóta se raktam zsebre. Nem azért mert nem tartom magam normálisnak, ebben nem bántott. Az bántott, hogy egy ember ezt élvezi és velem élvezi, ugyanakkor ilyesmit gondol. Arról, amit úgy élvez. 

Ebben nem az a baj, hogy mit gondol rólam, mert az úgyis tökmindegy (nekem), de mit gondol magáról! És hogy fog élni? Kifelé azt mutatja, hogy minden OK és közben elmegy idegen nőket kínozni? 

Előzmény: rainy day woman (11606)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11608

Azt hiszem itt kerülnek a pasik örökké ellentmondásba önmagukkal.

Mert de jó lenne úgy szexelni, mint egy kurvával! De az ő feleségük legyen tisztességes nő! Innentől kezdve, ha úgy néz rád, mint tisztességes nőre és családanyára, aki maga a családot  összetartó megértés, szeretet és szilárdság, akkor kész. Ki akarná a tisztesség, megértés és szeretet seggét elverni? :))))))

Előzmény: kisAnna_ (11603)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11607

Ha az őrült és megszállott szexulaitásra gondolok, gyakran eszembe jut a Vörös Oroszlán. olyan szépen leírja, hogy ezt is meg kell tapsztalnia a léleknek az útja során, de ki is kell belőle szabadulnia. Nem a szexet feladni, hanem az attól való függést.

Szerintem a BDSM valami ilyen függés lehet. Sokáig azt gondoltam, hogy egy magasabb rendű állapot,  de most ár azt hiszem, hog nem az. Bár valamilyen szinten mégis az, mert ugye szembesülni kell egy fajta mássággal és azt tudomásul venni és úgy művelni. Ez talán magasabb rendű, mint ösztönből megerőszakolni és megkínozni valakit, aztán megfojtani, de szerintem mégis az első lépcső valahol a fejlődés létráján. Az ébredés utáni első lépcső, amire a lélek fellép és lát, nemcsak néz.

 

És persze nagyon el lehet unni. A mindig egyforma "Igen Uram!"-ot, vagy  a fekete harisnyát és az összes kellékeket, amik egy idő után nevetséges bohóc cuccokká válnak az ember szemében. Vagy... bele lehet menni mélyebbre és még mélyebbre, egyre durvább dolgokat követelve. De azt hiszem ez egy másik út, ami nem felfelé vezet.

Ha ebbe belegondolok, akkor - annak ellenére, hogy most nem tudom, hol tartok éppen - mégis van okom a jó úton hinni magam, mert az biztos, hogy nem lefelé megyek.

Előzmény: Nelli32 (11601)
rainy day woman Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11606

Szerintem már ott hazugság, hogy az "egyik énje". Szerintem nincs ilyen. Ilyen önkényesen kihasítgatott darabok. Nincs sub, nincs Dom. Mindenki más-más dolgokat szeret a bdsm-ben, és mindenki más-más tulajdonságokat nevez az ő subságának, Domságának. Csöndes alázat vagy kihívás? Odaadó gondoskodás vagy nemtörődömség? Meg még ezer :)

Előzmény: Törölt nick (11600)
kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11605
Tudatlan voltam. Ha sejtettem volna mi kell nekem, partner lett volna hozzá. De ha ma ránézek, talán jobb is így :)))
Előzmény: Nelli32 (11604)
Nelli32 Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11604
Igen, a mi házasságunk szétesése után is lelkesen gyakorolta a férjem az általam könyörögve kért praktikák egy részét a barátnője fenekén. Becsületére legyen mondva viszont, hogy korábban ilyesmik neki eszébe sem jutottak, velem meg a mai napig sem, "mert ahhoz engem túlságosan szeret".
Előzmény: kisAnna_ (11603)
kisAnna_ Creative Commons License 2006.11.14 0 0 11603
Egy elkopott beszürkült házasság szétesése után tudtam meg, hogy férjem rajtam kívül mindent csajt elfenekelt! Vajon hogyan alakultak volna dolgaink, ha engem is?
Előzmény: Törölt nick (11600)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!