Nekem van egy Alessio Monza abszolút karcmentes garnitúrám,Bridgestone gumikkal szerelve.Nem futott még 1000km-t szóval 95% a gumik is.Nem üt,nem ráz,VW tehermentesítővel,195/50 a gumik mérete.
Párom most vett egy 2002-es Range Rovert, amihez sajnos csak olasz nyelvű leírást kapott. Ezért eladó magyar nyelvű útmutatót keresek, vagy akár fénymásolatot is megvennék. Aki tud segíteni, kérem, jelentkezzen.
Eladom : 4 db Pirelli P3000 165/65 R13 nyári gumi felnire szerelve A keréktárcsa 4 1/2 –JX13 SELBO, eredeti KIA PRIDE. Igény esetén eredeti KIA dísztárcsával együttesen. A gumik újszerűek, nagyon keveset futottak. Az árban megegyezünk. Érdeklődni zmisi-kukac-fibermail.hu, vagy 06-20-4023561
Az történt, ami egy fáradt gumissal előfordulhat. Pl:ilyen szép értelmes mondatokat kreál és annyira fáradt, hogy nincs kedve újraszerkeszteni.:)
Valami csoda okán, a zindex nem a szokásos legutolsó hsz-t adta ki, hanem a legelsőt. Mivel azonnal szemet szúrt a nick és a topicot köztudottan Ő hozta létre, bátorkodtam válaszolni kérdésére, bár nem értettem, hol is nyitott eme vásárlási szándék miatt új topicot és ezt miért itt közölte velünk. De hát mindenkinek lehet némi stickje, ezért még nem kiabálom le a haját. :D
Így hát válasz kerekedett.
Majd csodálkoztam, miért az Ő hsz-a jött fel elsőnek újra.
...és ekkor észrevettem mi a hiba oka.....jót röhögtem, mekkora poén ez így 8 év távlatából, hátha olvassa...:)